Töihin Avaralle?

  Avara on Suomen johtava asuinkiinteistösijoittamisen ja asumisen vastuullinen ammattilainen. Vastaamme noin 1 miljardin asuinkiinteistöomaisuuden johtamisesta neljässä salkussa. Toimimme strategisena kumppanina niin kotimaisille kuin ulkomaisille asuinkiinteistösijoittajille. Kasvustrategiamme mukaisesti panostamme vahvasti kiinteistökehitykseen, liiketoiminnan kehittämiseen ja pyrimme uudistamaan kokonaisvaltaisen asiakaskokemuksen digitalisuuden hengessä. 

  Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työpaikan kiinteistöliiketoiminnan johtavassa yrityksessä. Yrityksemme työkulttuuri on innostava ja kasvamme nopealla vauhdilla. Avaralla työtyytyväisyyden tulokset ovat erinomaiset sekä yhteishenki on loistava.

  Alansa huippuammattilaisista koostuva tiimi tarjoaa tuen, jonka avulla voit laajentaa osaamistasi ja kokemustasi. Lisäksi tarjoamme alalla normaalia laajemmat työsuhde-edut mm. työmatkaedun, hammashoidon ja laajan työterveyden sekä kilpailukykyisen palkan ja vuosibonukset. Tule osaksi kasvavaa yritystämme! 

  Avoimet paikat

  Alla listattuna tämänhetkiset avoimet paikkamme. Kasvamme kovaa vauhtia ja uusia rekrytointeja saattaa aueta jo ensi viikolla, joten voit myös jättää avoimen hakemuksen alla olevan lomakkeen kautta ja olemme sinuun yhteydessä uusien rekrytointien ollessa ajankohtaisia.

   

  GettyImages-946169304_Senior Leasing Manager

  Yrityksemme kasvaessa etsimme joukkoomme asuinkiinteistöjen vuokraustoiminnan rautaista ammattilaista, Senior Leasing Manageria. Olet Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevan liiketoimintayksikkömme avainpelaaja ja tärkeä osa tiimiä, joka varmistaa kasvumme nyt ja tulevaisuudessa. Lue lisää ->

   

  Jätä avoin hakemus