Vuokra-asunnot

Vuokra-asunto on koti miltei jokaiselle suomalaiselle jossain elämän vaiheessa. Vuokra-asuntoon on helppo muuttaa, ja vuokralla asuminen onkin usein paras vaihtoehto. Suomen 2,5 miljoonasta asunnosta noin 800 000 on vuokra-asuntoja.

 

Vuokra-asunto on helppo ja joustava ratkaisu asumiseen. Vuokralaisena sinun ei tarvitse huolehtia remonteista, yhtiökokouksista tai muista omistusasujaa kuormittavista toimista. Vuokralla asuessa et joudu sitomaan suuria pääomia kiinni asuntoon. Lisäksi jos sinulle tulee eteen muutto toiselle paikkakunnalle, on vuokra-asunnosta helppo lähteä ja mennä vuokralle uuteen kohteeseen. Vuokra-asuntojen kysyntä on kovaa erityisesti kasvukeskuksissa. Asuntokauppamarkkinoiden epävarmuuden odotetaan vahvistavan vuokra-asumisen suosiota entisestään.

 

Avaran vuokra-asunnot ovat laadukkaita ja niitä on ympäri Suomen. Viihtyisät vuokra-asuntomme ovat nykyaikaisesti varusteluja. Vuokra-asuntovalikoimastamme löytyy tällä hetkellä n. 7.500 korkeatasoista vuokra-asuntoa, ja määrä kasvaa uusien kohteiden valmistuessa. Vuokra-asuntojemme joukosta jokainen löytää varmasti omaan elämäntilanteeseensa sopivan kodin.Päivitämme jatkuvasti vuokra-asuntotilannetta, joten suosittelemme käyttämään asuntohakupalvelumme löytääkseksi viimeisimmät tiedot vapautuvista ja vapaista vuokra-asunnoista. Paras ajankohta tarkastaa vapautuvia vuokra-asuntoja on yleisesti kuukauden loppu.

 

Mihin kannattaa kiinnittää huomiota vuokra-asuntoa pohtiessa?

  • vuokranantajan toiveet vuokrasuhteen kestosta
  • asunnon sijainti ja liikenneyhteydet
  • veden ja sähkön kuuluminen vuokraan
  • internet-yhteyden saatavuus
  • lämmityskulut
  • mahdollisten tulevien remonttien aikataulu
  • astian- ja pyykinpesukoneen sijoitusmahdollisuudet
  • autopaikka
  • varastotila

 

Vapaat sekä vapautuvat vuokra-asunnot löytyvät helposti asuntohakupalvelustamme. Esittelemme jokaisen vuokrakohteen kuvien kera. Kiinnostuksen herätessä ilmoittaudu hakijaksi sivuillamme, niin otamme yhteyttä heti, kun sopiva vuokra-asunto löytyy.

 

Vuokra-asuntojen hinnat ovat suhteellisen vakaita. Vuokrat noudattelevat yleistä hintatason kehitystä. Avaran vuokra-asunnoissa vuokralla-asuminen on turvallinen vaihtoehto, koska Avara on luotettava sopimuskumppani. Voit siis olla varma, että vuokrasopimuksen toinen osapuoli noudattaa vuokrasopimusta ja lakia.