Vuokra-asunnot Helsinki

Helsinki on Suomen suurin kaupunki. Espoo, Vantaa ja Kauniainen mukaan luettuina seudulla asuu yli miljoona ihmistä. Helsinki tarjoaa mitä mahtavimmat puitteet kulttuurin ja liikunnan harrastamiseen. Avaran vuokra-asunnot Helsingissä ovat hyviä kohteita niin perheille kuin yksin asuvillekin.

Alla olevalla painikkeella pääset suoraan Avaran vuokra-asuntohakuun ja löydät kaikki Avaran Helsingissä sijaitsevat vuokra-asunnot.


Avaran vuokra-asunnot Helsingissä

Avaran vuokra-asunnot Helsingissä sijaitsevat mm. Vuosaaressa, Tapanilassa, Arabianrannassa ja Viikissä.

 

Vuokra-asunnot Helsinki, Vuosaari

Vuosaari sijaitsee itäisessä Helsingissä, meren rannalla. Se on Helsingin metrolinjan pääteasema, josta matka Helsingin keskustaan kestää noin 20 minuuttia. Vuosaari on yksi Helsingin halutuimmista asuinalueista. Vuosaari on viihtyisä ja rauhallinen asuinalue, josta löytyy tekemistä kaikenikäisille. Vuosaaresta löytyy sekä kerrostalo-, pientalo- että rivitaloasutusta.

 

Vuokra-asunnot Helsinki, Arabianranta

Arabianranta on uusi asuntoalue Helsingin itäisessä kaupunginosassa. Arabianranta kuuluu osana Toukolaan, jonka uskotaan asuinalueena kiehtovan yhä enemmän ja enemmän trendikkäitä asunnonhakijoita. Arabianranta viehättää alueena monia. Arabianranta on yhtä taiteen ja kulttuurin keskittymää. Alueella sijaitsee muun muassa Taideteollinen korkeakoulu sekä Pop & Jazz-konservatorio. Alueella noudatetaan myös prosenttitaiteen periaatetta, jonka mukaan rakennuskustannuksista tietty prosenttimäärä käytetään taidehankintoihin.Avaralla on vuokra-asuntoja myös Arabianrannassa.

Arabianrannan liikenneyhteydet ovat hyvät, sieltä pääsee keskustaan noin 12 minuutissa. Raitiovaunulinjat 6 ja 8 liikennöivät Arabianrantaan Hietalahdesta ja Salmisaaresta. Sörnäisten metroasemalle on noin 6 minuutin raitiovaunumatka. Arabianrannasta pääsee kätevästi myös Pasilaan, joka monelle toimii työmatkojen vaihtoasemana.

 

Vuokra-asunnot Helsinki, Viikki

Viikki sijaitsee Koillis-Helsingissä. Se on noin 10 000 hengen kaupunginosa, josta on matkaa Helsingin keskustaan 8 km. Viikki sopii asuinpaikaksi erityisesti luonnossa liikkuvalle ja lapsiperheille. Sitä on kutsuttu Helsingin vihreäksi helmeksi, jossa kaupunki ja maaseutu kohtaavat. Viikkiä leimaa erityisesti peltomaisema ja vehreät luontoalueet. Siellä sijaitsee myös Vanhankaupunginlahden luonnonsuojelualue.Viikin vuokra-asuntomme löydät asuntohaustamme.

Viikin liikenneyhteydet ovat hyvät, sillä poikkiliikennöivä 550 Jokeri -linja kulkee sen läpi. Kaupunginosa sijaitsee aivan Lahdenväylän tuntumassa, joten autolla pääsee halutessaan nopeasti määränpäähän. Viikkiin liikennöi lisäksi useat bussilinjat keskustasta, Herttoniemestä ja Malmilta.

 

Helsinki tarjoaa tapahtumia ja kulttuuria vuoden jokaisena päivänä

Helsingissä järjestetään vuosittain yli 50 festivaalia, ja sieltä löytyy 70 liikuntahallia ja yli 350 urheilukenttää. Matkailijoille Helsinki näyttäytyy parhaiten nähtävyyksien kautta: Linnanmäki, Korkeasaari, Suomenlinna, Kiasma, Temppeliaukionkirkko ja Senaatintori. Siinä Helsinkiä parhaimmillaan, unohtamatta kuitenkaan Esplanadin puistoa, upeita terassikahviloita tai lukuisia toreja.

 

Liikkuminen on helppoa Helsingissä

Helsingin seudun joukkoliikenne on jo kahdesti sijoittunut kansainvälisessä tutkimuksessa Euroopan parhaimmaksi. Metrot, lukuisat bussi- ja raitiovaunulinjat pitävät huolen siitä, että oman auton hankinta ei ole välttämätöntä. VR:n lähi- ja kaukoliikenne tuo tuhansia ihmisiä päivittäin aivan kaupungin keskustaan.

Haaste sinänsä toimivassa Helsingin joukkoliikenteessä on poikkiliikenne. Poikkiliikennettä vauhdittamaan on luotu Jokeri-bussilinja, joka kulkee Itäkeskuksesta päätepysäkkinään Espoon Westend