Vuokra-asunnot Helsinki

Helsinki on Suomen suurin kaupunki. Espoo, Vantaa ja Kauniainen mukaan luettuina seudulla asuu yli miljoona ihmistä. Helsinki tarjoaa mitä mahtavimmat puitteet kulttuurin ja liikunnan harrastamiseen. Avaran vuokra-asunnot Helsingissä sopivat niin perheille kuin yksin asuvillekin.

Aloita asunnon vuokraus Helsingistä Avaran asuntohaun avulla. Alla olevalla painikkeella siirryt suoraan Avaran vuokra-asuntohakuun ja pääset tutustumaan Avaran tarjoamiin vapaisiin ja vapautuviin vuokra-asuntoihin Helsingissä.


Avaran vuokra-asunnot Helsingissä

Avaran vuokra-asunnot Helsingissä sijaitsevat mm. Vuosaaressa, Arabianrannassa, Herttoniemessä, Jätkäsaaressa ja Viikissä.

 

Vuokra-asunnot Helsinki, Vuosaari

Vuosaari sijaitsee itäisessä Helsingissä, meren rannalla. Se on Helsingin metrolinjan pääteasema, josta matka Helsingin keskustaan kestää noin 20 minuuttia. Vuosaari on yksi Helsingin halutuimmista asuinalueista. Vuosaari on viihtyisä ja rauhallinen asuinalue, josta löytyy tekemistä kaikenikäisille. Vuosaaresta löytyy sekä kerrostalo-, pientalo- että rivitaloasutusta.Tämänhetkiset Avaran vapaat ja vapautuvat vuokra-asunnot Vuosaaressa löydät asuntohaustamme.

 

Vuokra-asunnot Helsinki, Arabianranta

Arabianranta on suhteellisen uusi asuntoalue Helsingin itäisessä kaupunginosassa. Arabianranta kuuluu osana Toukolaan, jonka uskotaan asuinalueena kiehtovan yhä enemmän ja enemmän trendikkäitä asunnonhakijoita. Arabianranta viehättää alueena monia. Arabianranta on yhtä taiteen ja kulttuurin keskittymää. Alueella sijaitsee muun muassa Taideteollinen korkeakoulu sekä Pop & Jazz-konservatorio. Alueella noudatetaan myös prosenttitaiteen periaatetta, jonka mukaan rakennuskustannuksista tietty prosenttimäärä käytetään taidehankintoihin.Avaralla on vuokra-asuntoja myös Arabianrannassa.

Arabianrannan liikenneyhteydet ovat hyvät, sieltä pääsee keskustaan noin 12 minuutissa. Raitiovaunulinjat 6 ja 8 liikennöivät Arabianrantaan Hietalahdesta ja Salmisaaresta. Sörnäisten metroasemalle on noin 6 minuutin raitiovaunumatka. Arabianrannasta pääsee kätevästi myös Pasilaan, joka monelle toimii työmatkojen vaihtoasemana.

 

Vuokra-asunnot Helsinki, Herttoniemi

Herttoniemen asutus on vanhaa ja merellinen ympäristö houkuttelee edelleen paljon asujia alueelle. Alue ulottuu Itäväylän luoteispuolelta aina merenrantaan. Asukastoiminta on vilkasta ja harrastusseuraa on monipuolisesti. Herttoniemenranta on mahtava ulkoiluympäristo puistoineen.

Herttoniemen palvelut ovat kattavat ja metrolla tai busseilla pääsee nopeasti ja kattavasti kaikkialle pääkaupunkiseudulla.

 

Vuokra-asunnot Helsinki, Jätkäsaari

Jätkäsaari on Helsingin uusimpia asuntoalueita. Jätkäsaari on rakkenttu vanhalle satama-alueelle ja aivan meren ääressä. Jätkäsaaressa on monille tuttu Tallinnan-lauttojen lähtösatama Länsisatama.

Jätkäsaaren rakennustyyli on tiivis ja moderni. Se on uudenlainen osa kantakaupunkia. Suurin osa alueesta on kaupunkimaista, aika tavallista rakentamista, jossa kuitenkin arkkitehtuurin taso on korkea. Osa taloista on syntynyt suunnittelukilpailun kautta.

Ulkoilumahdollisuudet ovat ainutlaatuiset. Kävelyretkiä voi tehdä rantareittien lisäksi koko Jätkäsaarta halkovassa Hyväntoivonpuistossa. Ulkoilijoita ja liikkujia houkuttelevat laadukas, kaikille suunnattu liikuntapuisto ja sen viereen rakennettava monipuolinen liikunta- ja vapaa-ajankeskus Bunkkeri.

Jätkäsaaren liikenneyhteydet ovat hyvät. Raitiovaunulla pääsee Jätkäsaareen keskustasta muutamassa minuutissa. Jätkäsaareen kulkevat Ruoholahden kautta Crusellinsillan ylittävä linja 8 sekä Pasilasta Rautatieaseman ja Kampin kautta Länsiterminaalille kulkeva linja 9.

 

Vuokra-asunnot Helsinki, Viikki

Viikki sijaitsee Koillis-Helsingissä. Se on noin 10 000 hengen kaupunginosa, josta on matkaa Helsingin keskustaan 8 km. Viikki sopii asuinpaikaksi erityisesti luonnossa liikkuvalle ja lapsiperheille. Sitä on kutsuttu Helsingin vihreäksi helmeksi, jossa kaupunki ja maaseutu kohtaavat. Viikkiä leimaa erityisesti peltomaisema ja vehreät luontoalueet. Siellä sijaitsee myös Vanhankaupunginlahden luonnonsuojelualue.Viikin vuokra-asuntomme löydät asuntohaustamme.

Viikin liikenneyhteydet ovat hyvät, sillä poikkiliikennöivä 550 Jokeri -linja kulkee sen läpi. Kaupunginosa sijaitsee aivan Lahdenväylän tuntumassa, joten autolla pääsee halutessaan nopeasti määränpäähän. Viikkiin liikennöi lisäksi useat bussilinjat keskustasta, Herttoniemestä ja Malmilta.

 

Helsinki tarjoaa tapahtumia ja kulttuuria vuoden jokaisena päivänä

Helsingissä järjestetään vuosittain yli 50 festivaalia, ja sieltä löytyy 70 liikuntahallia ja yli 350 urheilukenttää. Matkailijoille Helsinki näyttäytyy parhaiten nähtävyyksien kautta: Linnanmäki, Korkeasaari, Suomenlinna, Kiasma, Temppeliaukionkirkko ja Senaatintori. Siinä Helsinkiä parhaimmillaan, unohtamatta kuitenkaan Esplanadin puistoa, upeita terassikahviloita tai lukuisia toreja.

 

Liikkuminen on helppoa Helsingissä

Helsingin seudun joukkoliikenne on jo kahdesti sijoittunut kansainvälisessä tutkimuksessa Euroopan parhaimmaksi. Metrot, lukuisat bussi- ja raitiovaunulinjat pitävät huolen siitä, että oman auton hankinta ei ole välttämätöntä. VR:n lähi- ja kaukoliikenne tuo tuhansia ihmisiä päivittäin aivan kaupungin keskustaan.

Haaste sinänsä toimivassa Helsingin joukkoliikenteessä on poikkiliikenne. Poikkiliikennettä vauhdittamaan on luotu Jokeri-bussilinja, joka kulkee Itäkeskuksesta päätepysäkkinään Espoon Westend