Vuokra-asunnot Rovaniemi

Rovaniemi tunnetaan parhaiten joulupukista ja napapiirin joulumaailmasta. Se on Suomen toiseksi pohjoisin kaupunki. Rovaniemi on alueen kaupan keskus, kulttuuri- sekä yliopistokaupunki. Rovaniemen väkiluku on reilu 60 000 ihmistä.

Avaran vuokra-asunnot Rovaniemellä

Avaralla on vuokra-asuntoja Rovaniemellä 3. kaupunginosassa, Pullinrannassa, Rannantauksessa, Viirikankaalla ja Saarenkylässä.

Alla olevalla painikkeella pääset suoraan Avaran vuokra-asuntohakuun ja löydät kaikki Avaran Rovaniemellä sijaitsevat vuokra-asunnot.

 

 

Rovaniemi on sijaintinsa vuoksi portti Lappiin. Joulupukin virallisena kotikaupunkina joulu näkyy ja kuuluu kaupungin katukuvassa. Rovaniemi tarjoaa lumisia elämyksiä ja seikkailuja upeassa luonnossa turisteille, jotka kansoittavat paikkaa erityisesti talvisin. Rovaniemen lentokenttä onkin maamme neljänneksi vilkkain.

Rovaniemen asemakaavan on suunnitellut Alvar Aalto, jonka käsialaa on mm. Rovaniemen hallinto- ja kulttuurikeskuksen rakennukset. Rovaniemen tiivistä keskustaa ympyröi maaseutu kylineen ja erämaineen. Koko seutua leimaa luonnon alituinen läsnäolo. Vuodenajasta riippuen kaupungin ja ihmisten syke voi olla tyystin eri.

Rovaniemestä löytyy yli 50 kylää ja kaupunginosaa. Asuinpaikat sijaitsevat Kemi- ja Ounasjoen sekä maanteiden varsilla. Rautateitse Rovaniemeltä pääsee Ouluun sekä Kemijärvelle. Linja-autot sen sijaan toimivat lähiliikenteessä sekä hoitavat lisäksi liikennettä Suomen suurimpiin kaupunkeihin. Rovaniemen lentoasemalta pääsee päivittäin Helsinkiin, Tampereelle ja Ouluun.

Lue lisää Rovaniemen kaupunginosista.