<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1728016034151965&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Avara sijoittajille

Ammattimaista ja tuottavaa asuntoporfolioiden hallinnointia

Ota yhteyttä ›

Avara on nopeasti kasvava valtakunnallinen asuntosijoittamisen ammattilainen

Johdamme noin miljardin euron arvoista asuinkiinteistöomaisuutta kolmessa salkussa. Haemme kasvua niin pääomarahasto kuin co-investment ja joint-venture tyylisillä sijoitusmuodoilla.

Kilpailuetujamme ovat erinomainen markkinatuntemus, nykyisten asuntosalkkujen tuoma skaalaetu, ketterä ja tehokas organisaatio, kustannustehokas sopimusjohtamisen malli sekä luotettava yhteistyökumppaniverkosto.

Keskitymme vastuulliseen tekemiseen, mikä tarkoittaa joustavaa ja sitoutunutta asennetta sekä yhteisön ja yksilön huomioon ottamista kaikessa tekemisessä.

Palvelumme

asuinkiinteistorahastot-icon

Kiinteistörahastot

Ammattimaisesti ja aktiivisesti hallinnoitu asuinkiinteistörahasto maltillisella tuotto-riski -suhteella, jonka tuotto perustuu Avaran vuosikymmenten osaamiseen asuinkiinteistösijoittamisesta.

Lue lisää ›
hallinnoitavat-asuntoportfoliot-icon

Asuntoportfoliot

Tuloksiltaan erinomaiset ja maanlaajuiset asuinkiinteistösalkut, jotka koostuvat niin vapaarahoitteisista kuin korkotuella rahoitetuista vuokra-asunnoista.

Lue lisää ›
hallinnointipalvelu-icon

Hallinnointipalvelu

Suomen johtava asuinkiinteistösalkkujen hallinnointipalvelu, jossa hyödynnetään Avaran vuosikymmenten ammattitaito tavoitelähtöisessä ja kokonaisvaltaisessa asuntosalkkujen johtamispalvelussa.

Lue lisää ›

Uusimmat artikkelit

Asuntosijoittamisen asiantuntijat

Kokemuksemme ja osaamisemme mukaisesti Asuinkiinteistösalkun tuloksekas hoito vaatii osaamista, tekijöitä ja aikaa. Ostamalla palvelun ulkopuoliselta voit keskittyä sijoittamiseen, ilman ammattimaisen hallinnoinnin edellyttämää omaa organisaatiota ja erikoisosaamista. Tällöin sijoitustoimintaa ei myöskään ohjaa henkilöstöpäätökset.

Ota yhteyttä

mika-savolainen

Mika Savolainen

Toimitusjohtaja
0400 986 526
mika.savolainen@avara.fi

harri-retkin

Harri Retkin

Sijoitusjohtaja, talousjohtaja
040 704 6014
harri.retkin@avara.fi