Avaran kohteet Kuopiossa

Avaralla on Kuopion upeissa järvimaisemissa viihtyisiä vuokrakoteja sekä keskustan ytimessä että vähän kauempana, metsä- ja järviluonnon rauhassa. Esimerkiksi Lehtoniemeen vuonna 2014 valmistuneet kerrostalokotimme tarjoavat huippumodernia asumista täysin uudella alueella. Aktiivisen luonnossa liikkujan kannattaa tutustua monipuoliseen asuntotarjontaamme Puijon upeiden ulkoilumaastojen tuntumassa. Petosen rivitalokohteemme taas ovat loistava valinta palveluiden läheisyyttä arvostavalle lapsiperheelle.

Julkula

Avaran kerrostalokohde Julkulassa on täydellinen valinta aktiiviselle luonnossa liikkujalle. Puijon ulkoilumaastot avautuvat aivan talon takana, ja esimerkiksi Puijonsarven laavulle on kotiovelta Puijon luontopolkua pitkin ihanteellinen, reilun kilometrin kävelymatka. Myös Kallaveden rantamaisemat ovat alle kilometrin päässä. Bussiyhteydet noin kuuden kilometrin päässä sijaitsevaan Kuopion keskustaan ovat erinomaiset eli arki sujuu myös ilman omaa autoa. Julkulassa on pieni ruokakauppa, ja isommat ostokset hoituvat reilun viiden minuutin ajomatkan päässä Puijonlaaksossa, josta löytyy kattavasti myös muut arjen palvelut.

Jynkkä

Vehreä, väljästi rakennettu Jynkkä on upealla paikalla, järven ja lampien ympäröimänä. Puistomaisella asuinalueella sijaitsevat kerros- ja rivitalokotimme sopivat hyvin esimerkiksi rauhaa ja hyviä ulkoilumahdollisuuksia arvostavan lapsiperheen tarpeisiin. Kuopion keskustaan, kahdeksan kilometrin päähän, on Jynkästä hyvät bussiyhteydet ja pyörätiet. Arjen peruspalveluista ja mukavuuksista esimerkiksi kauppa, kirjasto, yläkoulu ja uimaranta löytyvät omalta asuinalueelta. Parhaillaan rakenteilla on myös uusi alakoulu. Reilun viiden minuutin ajomatkan päässä sijaitseva Rauhalahden kylpylähotelli tarjoaa laajan valikoiman vapaa-ajan aktiviteetteja seinäkiipeilystä tennis- ja squash kenttiin ja maailman suurimmaksi markkinoituun savusaunaan.

Keskusta

Avaran komeat keskustakohteet tarjoavat historiaa henkivää kivitaloasumista aivan Kuopion ytimessä. Upeaksi uudistettu Kuopion tori, kuuluisa kauppahalli ja viihtyisä satama ovat kaikki lyhyen kävelymatkan päässä. Nämä kodit ovat täydellinen valinta helppoa kaupunkiasumista arvostavalle city-ihmiselle, joka haluaa päästä poikkeamaan kätevästi niin taidemuseoon, ostoksille kuin ravintolaankin.

Linnanpelto

Avaralla on Linnanpellossa viihtyisiä kerrostalokoteja rauhallisella paikalla, vanhan, idyllisen omakotialueen laidalla. Kuopion ydinkeskustaan on Linnanpellosta alle kahden kilometrin pyörä- tai kävelymatka, ja rautatieasema sijaitsee vain puolentoista kilometrin päässä. Arjen tärkeimmät palvelut, kuten ruokakauppa ja apteekki löytyvät aivan kulman takaa, ja lähimpään kouluunkin on matkaa vain reilut kolmesataa metriä.

Petonen

Petosen viihtyisät rivitalokohteemme ovat loistava valinta perheelle, joka haluaa asua palveluiden keskellä, lähellä luontoa ja vettä, hieman kauempana keskustan hälinästä. Lapsiperheiden suosimalta alueelta löytyy kaikki hyvään arkeen tarvittava kirjastosta isoihin ruokakauppoihin, kouluihin, päiväkoteihin, jäähalliin ja uimahalliin. Kuopion ytimeen on matkaa noin kymmenen kilometriä. Viihtyisät puistot ja vehreät lenkkimaastot sen sijaan löytyvät aivan kotioven tuntumasta.

Inkilänmäki

Inkilänmäen kerrostalokohteemme sijaitsevat viihtyisällä, vehreällä alueella, aivan Puijon upeiden ulkoilumaastojen tuntumassa. Esimerkiksi ruokakauppa, koulu ja päiväkoti löytyvät kivenheiton matkan päästä. Myös vajaan kolmen kilometrin päässä sijaitsevaan Kuopion keskustaan on nopeat yhteydet. Alue onkin loistava valinta aktiiviselle luonnossa liikkujalle, joka haluaa asua kätevästi lähellä myös keskustan palveluita.

Päiväranta

Päivärannan kerrostalokohteemme sijaitsevat täydellisellä paikalla, aivan Puijon upeiden ulkoilualueiden ja Kallaveden tuntumassa. Lähin ruokakauppa löytyy aivan nurkan takaa, ja isommat ruokaostokset hoituvat kätevästi alle kilometrin päässä sijaitsevassa automarketissa. Kouluun on molemmista Päivärannan kohteistamme alle viiden minuutin turvallinen kävelymatka. Nämä kodit sopivat loistavasti esimerkiksi perheelle, joka arvostaa sekä palveluiden läheisyyttä että mahdollisuuksia monipuoliseen, aktiiviseen luonnossa liikkumiseen.

Lehtoniemi

Lehtoniemeen vuonna 2014 valmistuneet kerrostalokohteemme sopivat sinulle, joka haluat asua lähellä luontoa, veden ympäröimänä, täysin uudella asuinalueella. Lehtoniemen rakentaminen on alkanut vasta 2010-luvun alussa, mutta alueelle on jo ehtinyt nousta sekä moderneja kerrostalokoteja että viihtyisiä pientaloja. Palvelut lisääntyvät jatkuvasti uusien asukkaiden myötä, mutta jo nyt alueelta löytyy esimerkiksi koulu, päiväkoti ja iso ruokakauppa. Kuopion keskustaan on Lehtoniemestä matkaa noin kuusi kilometriä, ja kaupunkiin pääsee hurauttamaan kätevästi myös moottoritietä pitkin. Marjastus-, kalastus- ja lenkkeilymaastot löytyvät aivan kotioven tuntumasta.

Särkilahti

Särkilahden moderni, lapsiperheiden ja opiskelijoiden suosima asuinalue on rakennettu hienoihin järvenrantamaisemiin 2000-luvulla. Avaran viihtyisä kerrostalokohde sijaitsee rauhallisella, vehreällä paikalla, alle puolen kilometrin päässä rannasta. Lähikauppa löytyy aivan nurkan takaa, ja lähistöllä on paljon myös muita palveluita. Puolentoistakilometrin päässä sijaitseva Rauhalahden kylpylä tarjoaa vapaa-ajan aktiviteetteja seinäkiipeilystä tennis- ja squash kenttiin ja maailman suurimmaksi markkinoituun savusaunaan. Kulkuyhteydet Kuopion keskustaan ovat loistavat ja yliopistolle on kätevä kolmen ja puolen kilometrin pyörämatka.