Kasvutarinamme jatkuu

Avara on asuinkiinteistösijoittamisen ja vuokra-asumisen ammattilainen. Olemme vastuullinen asuinkiinteistösijoituksia kokonaisvaltaisesti johtava ja hallinnoiva strateginen kumppani. Vastaamme noin 1 miljardin asuinkiinteistösijoituksista kolmessa salkussa. Tule osaksi kasvavaa ja kehittyvää yritystämme.

Avoimet paikat

Analyytikko / Trainee

Etsimme kehittymishaluista analyytikkoa kiinteistökehittämisen ja liiketoiminnan johtamista tukeviin tehtäviin Helsingin ydinkeskustaan. Odotamme sinulta minimissään 1-2 vuoden korkeakouluopintoja joko tekniseltä tai kaupalliselta alalta. Olet tärkeä osa Avaran tiimiä, ja analyysejäsi käytetään uusien hankkeiden ja liiketoiminnan päätöksenteon pohjana.

Keskeiset työtehtäväsi ovat

  • Avaran tulevien kehityskohteiden analysointi
  • Avustaminen hankekehitys- ja liiketoiminnan kehitysprojekteissa
  • Muut tehtävät kiinteistöliiketoiminnan ja -sijoittamisen osa-alueella mielenkiintosi ja vahvuuksiesi mukaisesti.

Tehtävä sopii sinulle, joka haluat laajentaa omaa osaamistasi ja tarttua uusiin haasteisiin sekä päästä kehittymään kiinteistösijoitusyhtiön mielenkiintoisella tehtäväkentällä. Kykenet toimimaan myös omalla epämukavuusalueellasi vaativien tai osaamisesi rajoja koettelevien projektien parissa. Tukenasi toimii Avaran huippuammattilaisista koostuvat tiimi, ja raportoit työssäsi Avaran johtoryhmän jäsenille.

Etsimämme henkilö on:

  • Henkilöllä on tehtävään soveltuva teknisen tai kaupallisen alan koulutus (1-2 vuotta kaupallisia tai teknillisiä korkeakouluopintoja)
  • Analyyttinen ja oma-aloitteinen
  • Priorisointitaitoinen
  • Tunnollinen

Eduksesi katsotaan:

  • Aiempi työkokemus tai harrastuneisuus
  • Pidemmälle edenneet opinnot
  • Pystyt sitoutumaan työhön menestyksekkään kesätyöjakson jälkeen

Muuta

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työpaikan kiinteistöliiketoiminnan johtavassa yrityksessä. Yrityksemme työkulttuuri on innostava ja kasvamme nopealla vauhdilla. Alansa huippuammattilaisista koostuva tiimi tarjoaa tuen, jonka avulla voit laajentaa osaamistasi ja koetella opinnoissa oppimiasi teorioita aidossa liiketoimintaympäristössä.

Viimeinen hakupäivä

Lähetä ansioluettelosi ja motivaatiokirjeesi palkkatoiveineen Tuomas Rantsille tuomas.rantsi@avara.fi viimeistään 1.4.2018 mennessä. Otsikoi hakemuksesi: hakemus + työtehtävä + oma nimi. Voit halutessasi lisätä mukaan myös videomuotoisen hakemuksen, jossa kerrot itsestäsi, tavoitteistasi ja motivaatiostasi nimenomaan tätä työtehtävää kohtaan.

Lisätiedot

Lisätietoja saat kiinteistökehitysjohtaja Tuomas Rantsilta, 040 838 5276 / tuomas.rantsi@avara.fi. Yhteydenotot klo 8 - 16.00 välisenä aikana.