Avara valitsi Ovenian palveluntarjoajakseen

20.10.2015 | Lukuaika 2 min

Vuokra-asuntojen omistuksia johtava ja hallinnoiva Avara Oy on valinnut Ovenia Oy:n yhteistyökumppanikseen. Sopimus kattaa Avaran hallinnassa olevan asuntokannan vuokrauksen, isännöinnin ja taloushallinnon toteutuksen.

"Ovenia on kiistatta yksi merkittävimmistä kiinteistöalan johtamispalveluja tuottavista yrityksistä. Ovenian kustannustehokkuus, palvelun laatu ja toiminnan jatkuva kehitys varmistavat Avaran hallinnoimien kiinteistöportfolioiden menestymisen vuokra-asuntomarkkinoilla", toteaa Avaran toimitusjohtaja Mika Savolainen.

Avara ja Ovenia yhteistyöhön

Digitalisointi sekä uudet sähköiset palvelu- ja yhteydenpitomahdollisuudet tulevat jatkossa olemaan osa asumisen alan hallintoketjua. Näiden asioiden kehittäminen yhdessä osaavan kumppanin kanssa on tärkeä tulevaisuuden projekti, visioi Savolainen Ovenian ja Avaran yhteistyösopimus on kolmivuotinen ja arvoltaan yli 10 miljoonaa euroa. Sopimus sisältää lähes 8 000 asunnon isännöinnin, vuokrauksen ja taloushallinnon palvelut. Toiminta-alueena on koko Suomi.

Avaran asunnoista 30 % on pääkaupunkiseudulla ja esimerkiksi Oulussa n. 1 100 asuntoa. Avaran tavoitteena on kasvaa voimakkaasti, ja toimintamallina on operatiivisten toimintojen hankkiminen vahvoilta kumppaneilta.

"Kumppanuus Avaran kanssa on Ovenialle ensiarvoisen tärkeää. Tavoitteemme on olla ykkönen asiakkaan kokemassa laadussa, tehokkuudessa ja taloudellisessa hyödyssä. Toiminnan parhaiden käytäntöjen jatkuva kehittäminen ja Avaran kanssa sovittujen yhteisten tavoitteiden toteuttaminen on meille selkeä yhteinen päämäärä", toteaa Ovenian toimitusjohtaja Mika Valtonen.

Avara ja Ovenia allekirjoittivat sopimuksen 20.10.2015. Sopimus astuu voimaan 1.1.2016 ja on kestoltaan kolme vuotta.

Lisätiedot: 

Avara Oy -toimitusjohtaja Mika Savolainen, mika.savolainen@avara.fi, 0400 986 526

Ovenia Oy - toimitusjohtaja Mika Valtonen, mika.valtonen@ovenia.fi, 040 726 00 06

Ovenia Group Oy - toimitusjohtaja Jan-Martin Börman, jan-martin.borman@ovenia.fi, 0500 456 960.