Avara on nopeasti kasvava valtakunnallinen asuntosijoittamisen ammattilainen

Johdamme noin miljardin euron arvoista asuinkiinteistöomaisuutta kolmessa salkussa. Haemme kasvua niin pääomarahasto kuin co-investment ja joint-venture tyylisillä sijoitusmuodoilla.

Kilpailuetujamme ovat erinomainen markkinatuntemus, nykyisten asuntosalkkujen tuoma skaalaetu, ketterä ja tehokas organisaatio, kustannustehokas sopimusjohtamisen malli sekä luotettava yhteistyökumppaniverkosto.

Keskitymme vastuulliseen tekemiseen, mikä tarkoittaa joustavaa ja sitoutunutta asennetta sekä yhteisön ja yksilön huomioon ottamista kaikessa tekemisessä.

Palvelumme

{{ module.title }}

Kiinteistörahastot

Ammattimaisesti ja aktiivisesti hallinnoitu asuinkiinteistörahasto maltillisella tuotto-riski -suhteella, jonka tuotto perustuu Avaran vuosikymmenten osaamiseen asuinkiinteistösijoittamisesta.

Lue lisää ›
{{ module.title }}

Asuntoportfoliot

Tuloksiltaan erinomaiset ja maanlaajuiset asuinkiinteistösalkut, jotka koostuvat niin vapaarahoitteisista kuin korkotuella rahoitetuista vuokra-asunnoista.

Lue lisää ›
{{ module.title }}

Hallinnointipalvelu

Suomen johtava asuinkiinteistösalkkujen hallinnointipalvelu, jossa hyödynnetään Avaran vuosikymmenten ammattitaito tavoitelähtöisessä ja kokonaisvaltaisessa asuntosalkkujen johtamispalvelussa.

Lue lisää ›

Uusimmat artikkelit

Millaista on tulevaisuuden asuminen?

Millaista on tulevaisuuden asuminen?

Lokakuun Avaran Asumisen Aamussa virittäydyttiin asumisen tulevaisuuteen ja alustatalouteen. Tilaisuuden päätähtinä esiintyivät Teemu Arina ja Dr. Sam Inkinen.

Lue lisää ›
Kysynnän ja tarjonnan laki kohtuuhintaisilla vuokra-asuntomarkkinoilla

Kysynnän ja tarjonnan laki kohtuuhintaisilla vuokra-asuntomarkkinoilla

Vuokra-asuntomarkkinat, varsinkin suurissa kasvukeskuksissa huutavat uusia asuntoja, sillä kaupungistuminen ajaa ihmisiä vain tiettyihin suuriin kaupunkeihin.

Lue lisää ›
Asumisen tulevaisuus on palveluissa

Asumisen tulevaisuus on palveluissa

Huhtikuun Avaran Asumisen Aamussa virittäydyttiin vapun viettoon. Tilaisuuden fasilitaattorina toimi Demos Effectin Johannes Nuutinen.

Lue lisää ›

Asuntosijoittamisen asiantuntijat

Kokemuksemme ja osaamisemme mukaisesti Asuinkiinteistösalkun tuloksekas hoito vaatii osaamista, tekijöitä ja aikaa. Ostamalla palvelun ulkopuoliselta voit keskittyä sijoittamiseen, ilman ammattimaisen hallinnoinnin edellyttämää omaa organisaatiota ja erikoisosaamista. Tällöin sijoitustoimintaa ei myöskään ohjaa henkilöstöpäätökset.

Ota yhteyttä

Mika Savolainen

Mika Savolainen

Toimitusjohtaja
0400 986 526
mika.savolainen@avara.fi

Harri Retkin

Harri Retkin

Talousjohtaja
040 704 6014
harri.retkin@avara.fi