Vastuullinen edelläkävijä

Suomen johtava asumiseen erikoistunut sijoittamisen, varainhoidon ja kiinteistöjohtamisen kumppani.

Avaran vahvuudet

1. Avara hallitsee asuin­kiinteistöjen koko arvoketjun

Avaran palvelut kattavat kokonaisuutena kiinteistö­sijoittamisen ja -varainhoidon sekä kiinteistöjohtamisen ja isännöinnin palvelut.

Johdamme asiakkaidemme kiinteistövarallisuutta ja asumisen asiakaskokemusta kokonais­valtaisesti, ammattimaisesti ja itsenäisesti parhaan asiakas­tyytyväisyyden ja kokonaistuoton saavuttamiseksi.

2. Halutuin kumppani

Asiakkaitamme ovat asumiseen sijoittavat kotimaiset ja kansainväliset ammattisijoittajat, kiinteistöjen omistajat sekä asukkaat. Kehitämme liiketoimintaamme ja palvelujamme asiakaslähtöisesti aktiivisella ja joustavalla otteella. Tunnistamme ja täytämme asiakkaidemme odotukset parhaan yhteisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

3. Paras asiakaskokemus

Palvelemme asiakkaitamme ammattimaisesti ja yksilöllisesti. Tavoittelemme parasta asiakaskokemusta huipputiimin, tehokkaiden ja vastuullisten toimintamallien sekä vahvan yhteisen arvomaailman kautta. Tavoitteemme on alan korkein asiakastyytyväisyys.

4. Huipputiimi

Hyödynnämme ainutlaatuista toimialakokemustamme ja -ymmärrystämme parhaan kokonaistuoton saavuttamiseksi asiakkaillemme. Avaran henkilöstö koostuu kiinteistöalan eri osa-alueiden huippuosaajista. Panostamme henkilökuntamme aktiiviseen kehittämiseen ja haluamme olla kiinteistöalan halutuin työpaikka.

Avaran visio:

Halutuin asumisen ja asuinkiinteistö­sijoittamisen strateginen kumppani.

avara-investors-blog-warm

Avaran strategia kohti vuotta 2023

Avara tavoittelee kannattavaa kasvua liiketoiminnan kaikilla osa-alueilla:

  • Kiinteistösijoitusten johtaminen (Investment Management)
  • Kiinteistövarallisuuden johtaminen (Asset Management)
  • Kiinteistöjohtaminen (Property Management)

Kasvustrategia perustuu yhtiön rooliin ammattimaisten sijoittajien strategisena kumppanina sekä Avaran omaan sijoitustoimintaan.

Suomen suurimpana asuinkiinteistöjen sijoitus- ja varainhoitoyhtiönä Avaran tavoitteena on kaksinkertaistaa johtamansa varallisuus 2,5 miljardiin euroon kolmessa vuodessa.

Avara lukuina

Tilanne 31.12.2020

1,3 mrd. €

Johdetun kiinteistö­varallisuuden arvo

1 200

Uutta tai rakenteilla olevaa asuntoa

17 500

Asuntoa kiinteistö­johtamisen ja isännöinnin piirissä

8 300

Avara-vuokrakotia

96 %

Taloudellinen käyttöaste

Avara-Vuokra-asunnot

Avaran omistajat

Konsernin emoyhtiön Avara Oy:n suurimmat omistajat ovat Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Elo (34 % osuus), toimiva johto yhtiönsä Erreon Oy:n kautta (30 %), Vakuutusosakeyhtiö Henki-Fennia (15 %) sekä OP Ryhmään kuuluvat yhteisöt (yhteensä 11%). Avaralla on yhteensä 19 osakkeenomistajaa, ja viiden suurimman osakkeenomistajan omistusosuus on yli 90 %.

Hallinnoidun kiinteistö­varallisuuden omistajarakenne

Lisätietoa kiinteistösalkkujen omistusrakenteesta löydät täältä.