Ainutlaatuista arkkitehtuuria Kivistön uudessa kaupunkikeskustassa

06.07.2019 | Lukuaika 2 min

Vantaan Kivistö on asumisen puolesta kiinnostava alue, joka tarjoaa tulevaisuudessa jopa 50 000 vantaalaiselle viihtyisää asumista lähellä työpaikkoja ja julkista liikennettä. Kivistöön rakentuu uusi värikkään uniikki kaupunkikeskusta, jonka ytimeen rakentuu myös Avaran näyttävä Colosseumin asuinrakennus. Keväällä 2020 valmistuva Topaasiaukion laidalle nouseva asuinkohde pitää sisällään jopa 220 vuokra-asuntoa, jotka tarjoavat monipuolisesti vaihtoehtoja eri elämäntilanteisiin yksiöistä kolmioihin. Osa Colosseumin asunnoista rakennutetaan lyhyellä korkotukilainalla, joka tukee Avaran halua tarjota kohtuullisen vuokran asuntoja myös kiinnostavilla, uusilla alueilla.

Kohteen nimi Colosseum on seurausta suuren ympyrän muodostavien kaarevien rakennusten ryhmittymästä, joka luo näyttävän pyöreän kokonaisuuden. Uuden kaupunkikeskustan merkittävä maamerkki pitää sisällään suojaisan korttelipihan leikki- ja oleskelualueineen. Kivistön Colosseumin ulkopintaa somistaa rouheat tiilet ja hohtavan metalli, jotka luovat kontrastisen ja laadukkaan yhdistelmän. Rakennukseen kuuluu myös kolme kerrosta korkea ja 12 metriä leveä “porttikongi”, joka ohjaa kohteen asukkaat sisäpihan puolelle. Kokonaisuudessaan kohde on Kivistön keskustassa vaikuttava näky, sillä Avaran rakennusten korkeus kohoaa jopa 12 metrin korkeuteen.

Colosseum havainnekuva pieni

Kivistö ja kehärata kuljettaa

Kivistön alue on houkutteleva ja jatkuvasti kehittyvä. Colosseumiin rakentuu asukkaita varten lähes 100 maanalaista autopaikkaa, mutta kiinnostusta herättää erityisesti hyvät joukkoliikenneyhteydet. Uusi kehäradan raideyhteys sijaitsee vain noin 30 metrin päässä rakennuksen sisäänkäynnistä. Pysäkiltä pääsee esimerkiksi Helsingin keskustaan 25 minuutissa lentoaseman ollessa vain muutaman minuutin junamatkan päässä. Myös bussiverkosto vie alueen asukkaat helposti lähemmäs että kauemmas vain kivenheiton päästä.

Kivistö on loistava asuinalue erilaisiin asumisen ja elämisen tilanteisiin. Alue on lähellä työpaikkoja, luontoa, harrastusmahdollisuuksia ja kulttuurikohteita. Kaupunginosasta löytyy läheltä merkittävimmät palvelut, kuten koulut, päiväkodit ja päivittäistavarakaupat. Alueelle on nousemassa lähitulevaisuudessa myös suuri 110 000 neliömetrin kauppakeskus. Kivistö onkin loistava asuinpaikka sekä nuorelle ja aktiiviselle yksinasujalle että rauhaa ja käytännöllisyyttä arvostavalle perheelliselle.

Avaran Kivistön asunnot ovat kaikkien vuokrattavissa ja vuokra-asuntoja tarjotaan hakijoille heti asuntovuokrauksen alkaessa. Mikäli kiinnostuit, voit jättää yhteystiedot vuokrauksen käynnistymistä varten ja saat heti ensimmäisenä tiedon tarjoamistamme asunnoista. Nähdään Kivistössä!

Mikäli kiinnostuit, katso havainnekuvat ja tutustu kohteeseen tarkemmin. 

Tutustu kohteeseen