Tervetuloa kotiin

Toivomme, että viihdyt kodissasi joka päivä, vuodesta toiseen. Keskeisimmät oikeutesi ja velvollisuutesi on kirjattu vuokrasopimukseesi. Säilytä se vuokrasuhteen ajan ja vielä jonkin aikaa sen jälkeen.

Vuokrasopimuksesi allekirjoituksen yhteydessä sait tietoa uudesta kodistasi ja talostasi sekä kotitalosi Yhteystiedot -lomakkeen. Yhteystiedot -lomakkeelta löydät minne voit olla yhteydessä mm. kun tarvitset autopaikkaa, haluat kysyä asunnon muuttotarkastuksesta tai kun asunnossasi on jotain korjattavaa. Sinulla on velvollisuus ilmoittaa asunnossasi huomaamistasi vioista välittömästi – ilmoitus tehdään suoraan kiinteistönhoitoon – tämänkin yhteystiedon löydät lomakkeelta. Yhteystietolomake löytyy myös kotitalosi ilmoitustaululta.

Sinun mielipiteesi Avaran asukkaana on meille todella tärkeä. Olemme kasanneet asukkaistamme asukaspaneelin, jonka avulla kehitämme tekemistämme entisestään. Ilmoittaudu Avaran asukaspaneeliin ja ole mukana vaikuttamassa vuokralaisten palveluihin. Lähetämme asukaspaneelille vapaaehtoisia kyselyitä 1-2 kk välein sekä arvomme vastaajien kesken palkintoja jokaisen paneelikyselyn jälkeen.