Kuopion Pankin arvostettuun rakennukseen valmistuvat Avara-kodit ovat cityihmisen unelma

27.07.2019 | Lukuaika 3 min

Haaveiletko helposta arjesta keskellä elämää, luonnon ja harrastusmahdollisuuksien ympäröimänä? Kuopion Pankin kulttuurihistorialliseen liikehuoneistorakennukseen, aivan keskustan sykkeeseen vuoden 2019 lopussa valmistuvat Avaran uudet vuokrakodit ovat aktiivisen cityihmisen unelma.

Leppoisana kaupunkina ja pysähdyttävästä luonnostaan tunnettu Kuopio on vetänyt viime vuosina paljon työn tai opiskelupaikan perässä kaupunkiin muuttaneita asukkaita puoleensa. Muuttovoittoisen Kuopion keskustan alueen yksiöiden ja kaksioiden kysyntä onkin käynyt vilkkaana, ja pienempien vuokra-asuntojen kysyntää on ollut yli tarjonnan. Kalakukoistaan tunnetun torin laidalla, aivan keskustan ytimessä sijaitsevaan Kuopion Pankin historialliseen rakennukseen valmistuu vuoden 2019 lopussa 56 upouutta Avara-kotia, joista moni vuokra-asuja on osannut vain haaveilla.

Avara-Kuopion-Pankki (1)

Modernia asumista ja elämää

Kuopion Pankin uudet Avara-vuokrakodit ovat erinomainen valinta opiskelijoille, helposta arjesta ja hyvistä julkisista kulkuyhteyksistä nauttiville cityihmisille. Viisikerroksiseen hissilliseen taloon valmistuu 56 modernia asuinhuoneistoa, joiden joukosta löytyy vaihtoehtoja 25-neliöisistä yksiöistä aina 48,5-neliöisiin kaksioihin. Ajattoman raikkaasti sisustettuja asuntoja löytyy sekä terassilla että upein parvekenäkymin, ja neliöt on käytetty pienimmissäkin yksiöissä tehokkaasti tehden niistä aidosti toimivia kaupunkikoteja.

Kuopion Pankin keskustakohde sopii erinomaisesti ilman autoa liikkuville ja julkista liikennettä hyödyntäville. Keskustan rajallisen parkkitilan tietäen taloyhtiö on huomioinut sekä autoilijat että moottoripyöräilijät heille varatuin hallipaikoin.

Avara-Kuopion-Pankki

Rentoudu tai aktivoidu Kuopion upeassa luonnossa

Kallaveden rannoille rakennetusta Kuopiosta tekee poikkeuksellisen viihtyisän asuinympäristön sen kaunis luonto. Puijon pururadat, metsäreitit ja latuverkostot hellivät ulkoilijaa niin kesällä kuin talvella. Satamasta lähtevät risteilyt sekä talvisin jäälle kulkevat retkiluisteluradat tarjoavat puolestaan aktiviteetteja veden äärellä viihtyville. Rantaviivaa pitkin kulkevista kävelyreiteistä löytyy vaihtoehtoja moneen makuun, esimerkiksi asukkaiden rakastaman Väinölänniemen hiekkarannoille, joissa cityihminenkin pääsee pulahtamaan virkistävään Kallaveteen.

Kuopion vetovoimaisuutta lisää myös sen monipuolinen kulttuuri- ja urheilutarjonta - tässä kaupungissa eivät harrastusmahdollisuudet lopu kesken! Erityisen maineikas Kuopio on tietysti tanssikaupunkina, ja urheilukansan keskuudessa puolestaan mäkihyppykaupunkina ja KalPan väreistä. Eivätkä Tahkon rinteetkään ole kuin kivenheittomatkan päässä.

Vetovoimaisuutta kerrakseen

Kuopiossa kaikki tarvittava löytyy lyhyen auto-, bussi- tai pyörämatkan päästä. Pyöräily- ja jalankulkureittejä on paranneltu paljon viime vuosina, joten opiskelijoiden ja työmatkalaisten on helppo kulkea keskustan sykkeestä muun muassa yliopistolle ja KYS:in sairaalalle. Hieman kauemmaksi töihin menevien arki on tehty helpoksi ilman autoakin, sillä sekä lähi- että kaukoliikenteen bussit lähtevät keskustasta, aivan Kuopion Pankin vierestä. 

On siis sanomattakin selvää, miksi rennon meiningin kulttuuri- ja yliopistokaupunki Kuopio on ansainnut asemansa Suomen halutuimpien asuinkaupunkien joukossa. Viimeisen silauksen leppoisalle tunnelmalla antavat tietenkin lupsakat savolaiset hurtin huumorinsa kanssa! 

Haaveiletko cityasumisesta aivan Kuopion ytimessä? Arvostetun Kuopion Pankin upouudet Avara-vuokrakodit tulevat menemään kuumille kiville. Mikäli kiinnostuit, tutustu kohteeseen tarkemmin ja ota yhteys vuokraajiin! 

Tutustu kohteeseen --> MUUTA CTA-ohjaus:  info.avara.fi/kuopion-pankki