etusivu-matkalla-kotiin-background

Vuokra-asumisen blogi

Joensuun Noljakantie 21 tarjoaa pari-, rivi- ja pienkerrostaloasumista luonnon lähellä

11.6.2019 16:25:09 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Kohde-esittelyt

0 Kommenttia

Reilun kolmen kilometrin päässä Joensuun keskustasta sijaitsevat Avaran vuokrakodit, joissa on tarjolla 13 erikokoista asuntoa kompakteista kaksioista aina isomman perheen tarpeisiin sopiviin neliöihin. Vuonna 2002 rakennetuilla taloilla on yhteinen pihapiiri, josta löytyy myös lapsille viihtyisä leikkipaikka perustarpeineen.

Lue lisää

Perinteitä ja loft-henkistä kaupunkielämää merellisen Toppilansalmen upouusissa Avara-kodeissa Oulussa

29.5.2019 16:06:28 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Kohde-esittelyt

0 Kommenttia

Historiaa huokuva, punatiilisistä teollisuusrakennuksistaan ja viljasiiloistaan tunnettu merellinen Toppilansalmi kantaa pitkiä perinteitä Oulun satamapaikkana. Toppilansalmen erinomainen sijainti keskustan ja yliopiston puolivälissä, Oulujoen jokisuiston virkistysmahdollisuuksien kehdossa, käynnistikin noin 10 vuotta sitten alueen rakentamisen moderniksi ja yhdeksi Oulun halutuimmista kerrostaloasuinalueista.

Lue lisää

Monipuolista rivitaloasumista Näsijärven rantamaisemissa

18.5.2019 9:47:11 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Kohde-esittelyt

0 Kommenttia

Avaran viehättävät Melakadun vuokrakohteet sijaitsevat luonnon keskellä Tampereen Näsijärven äärellä. Vuonna 2000 valmistunut Lentävänniemen kaupunginosassa sijaitseva rivitalokohde muodostaa neljän yksikerroksisen rivitalon suojaisan ja viihtyisän pihapiirin. Kaikki alueen 29 vuokra-asuntoa ovat saunallisia ja pihallisia. Alue on suunniteltu monipuolisesti eri elämäntilanteessa oleville ja asuntoja löytyy kaksioista nelikoihin. Kaksiot ovat kooltaan 61,5 m2, kolmiot 82m2 ja nelikot 93 m2. Jokaisella asunnolla on myös oma varasto.

Lue lisää

Leppävaaraan nousee uusia Avara-asuntoja

17.5.2016 14:10:55 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Kohde-esittelyt

0 Kommenttia

Espoon Leppävaaran Mestarinkadulla käy kuhina. Kolmen uuden Avara-kerrostalon rakennustyöt ovat hyvässä vauhdissa, aivan Leppävaaran juna-aseman läheisyydessä. Talojen rakentaminen aloitettiin 2015 syksyllä. Avaralla on tällä hetkellä noin 7 500 asuntoa ympäri Suomen, ja tavoitteena on ylittää 20 000 asunnon rajapyykki vuoteen 2020 mennessä. Mestarinkadun yhteensä 74 kodin kohde valmistuu Leppävaaraan 2016 joulukuussa, ja asuntoja on tarjolla yksiöistä suurempiin perheasuntoihin. Rakenteilla olevien asuntojen suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota ekologisuuteen, kestävään kehitykseen ja asumismukavuuteen.

Lue lisää