Monipuolisia koteja Pyhäjärven rannalla Tampereella

Härmälänrannan asuinalue sijaitsee Tampereella Pyhäjärven etelärannalla Härmälän kaupunginosan naapurissa noin viiden kilometrin päässä Tampereen keskustasta. Härmälänranta on ollut suurimpia asuinrakentamisen keskittymiä Pirkanmaalla vuonna 2016 ja se tulee kasvamaan arviolta 4 500 asukkaan asuinalueeksi.

 

 

Alueen välittömässä läheisyydessä sijaitsee päiväkoti, koulu, lähikauppa sekä hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Härmälänrannassa palveluja kehitetään kasvavan yhteisön näkökulmasta, josta hyvänä esimerkkinä Härmälänrannan yhteiskäyttöautopalvelu. Tämä on oiva liikkumismuoto asukkaille, jotka tarvitsevat autoa silloin tällöin.

Härmälänrannan uudet Avara-kodit ovat kahden talon yhtiössä As. Oy Tampereen Tuiskunkatu 2:ssa, jossa on tarjolla monipuolisia ja eri tyyppisiä asuntoja hyvin suunnitelluilla pohjaratkaisuilla. Asunnot on rakennettu laadukkailla ja korkealaatuisilla pintamateriaaleilla. Laminaattilattiat sekä vaaleansävyiset ja modernit värimaailmat tuovat valoisuutta asuntoihin. Kaikissa asunnoissa on parvekelasitus ja taloyhtiön sauna on kaikkien asukkaiden käytettävissä. Asunnot valmistuivat keväällä 2018.

Voit vuokrata tämän kohteen kodit itsellesi heti OmaAvarasta

Voit vuokrata Avara-koteja itsellesi nyt myös ilman asuntohakemuksen jättämistä! Vuokraa heti -palvelumme avulla pääset varmistamaan haluamasi asunnon saannin itsellesi ja muuttamaan siihen sen vapautumis- tai valmistumispäivänä.

Lue lisää Vuokraa heti -palvelusta

Lisätiedot

avara-avatar

Avara asuntovuokraus

Kohteen vapaita asuntoja

Katso vapaita asuntoja
Tuiskunkatu 2 IG

Kohteen tiedot

  • 29-57,5 m2
  • 5 km keskustasta
  • Maksuton Internet-yhteys
  • Lemmikit sallittuja
  • Lasitetut parvekkeet
  • Autopaikat varatavissa
  • Taloyhtiön sauna käytettävissä

Siirry asuntohakuun

Kuvat kohteista

Vastuullinen-avara-2

Vastuullista rakentamista

Ylläpidämme ja päivitämme jatkuvasti omaa uudisrakentamisen suunnitteluohjettamme, joka ohjaa vahvasti uudiskohteiden suunnittelua ja materiaalivalintoja elinkaariajattelun ja kestävän kehityksen näkökulmasta. Rakennuksemme täyttävät suunnitteluohjeen vaatimukset mm. energiatehokkuuden, julkisivu-, ikkuna, -ja parvekemateriaalien sekä vesikatteen osalta. 

Tutustu kaikkiin Avaran kohteisiin

Et löytänyt omaasi? Ei hätää, Avaralla on monipuolisesti asuntoja eri elämäntilanteisiin sekä pääkaupunkiseudulla että muualla Suomessa. Tutustu kaikkiin Avaran kohteisiin, ihastu ja löydä uusi kotisi jo tänään.

Siirry asuntohakuun

tervetuloa-kotiin-background