Kuopion Inkilänmäkeen valmistuu täysin remontoituja Avara-vuokrakoteja

Avaran Inkilänmäen kohteet Inkiläntie 4:ssä ja Inkilänmäenkatu 27:ssa sijaitsevat vierekkäin Inkilänmäen kauniilla alueella. Molemmat kohteet käyvät läpi täyttä remonttia Inkilänmäenkadun valmistuessa alkaen kesäkuusta 2019 ja Inkiläntien valmistuessa joulukuusta 2019 alkaen.

Inkilänmäenkadun alunperin vuonna 1975 valmistuneet talot on remontoitu niin sisä- että ulkopuolelta taloa putkia ja sähköjä myöten viimeisen päälle viihdyttäviksi vuokrakodeiksi. Kyseessä on 95 modernia asuinhuoneistoa hissillisissä taloissa, viidessä kerroksessa ja seitsemässä rapussa. Nämä monipuoliset kohteet tarjoavat asukkaille vaihtoehtoja 34 neliöisistä yksiöistä aina 70.5 neliöisiin neliöihin, missä tilaa riittää loistavasti myös useamman henkilön talouteen.

Inkiläntien remontin alla oleva kohde valmistuu vuoden 2019 joulukuun ja toukokuun 2020 välisenä aikana. Alunperin vuonna 1974 valmistunut talo on remontoitu niin sisä- että ulkopuolelta vastaavasti kuin naapurikohteensa. Inkiläntie 4 sisältää 60 modernia asuinhuoneistoa hissillisessä talossa, neljässä kerroksessa ja kuudessa rapussa. Inkiläntien kohde tarjoaa asukkaille vaihtoehtoja 40 neliöisistä kaksoista saunallisiin 55- 61 neliöisiin kaksiohin sekä 72,5 – 76.5 neliöisiin saunallisiin kolmioihin.

Kohteen vapaita asuntoja

Katso vapaita asuntoja

Voit vuokrata tämän kohteen kodit itsellesi heti OmaAvarasta

Voit vuokrata Avara-koteja itsellesi nyt myös ilman asuntohakemuksen jättämistä! Vuokraa heti -palvelumme avulla pääset varmistamaan haluamasi asunnon saannin itsellesi ja muuttamaan siihen sen vapautumis- tai valmistumispäivänä.

Lue lisää Vuokraa heti -palvelusta

Lisätiedot

avara

Belinder Danquah

020 113 3014

Kohteen tiedot

  • 34-76,5 m2
  • 3 km keskustasta
  • Koteja yhteensä 155 kpl
  • Maksuton Internet-yhteys
  • Lemmikit tervetulleita
  • Päiväkoti ja kauppa ovat n. 200 m päässä
  • Autopaikat varatavissa
  • Saunavuorot varattavissa

    Siirry asuntohakuun
Avara_Inkilänmäenkatu_27_as_2

Kuvat kohteesta

Vastuullinen-avara

Vastuullista rakentamista

Ylläpidämme ja päivitämme jatkuvasti omaa uudisrakentamisen suunnitteluohjettamme, joka ohjaa vahvasti uudiskohteiden suunnittelua ja materiaalivalintoja elinkaariajattelun ja kestävän kehityksen näkökulmasta. Rakennuksemme täyttävät suunnitteluohjeen vaatimukset mm. energiatehokkuuden, julkisivu-, ikkuna, -ja parvekemateriaalien sekä vesikatteen osalta. 

Tutustu kaikkiin Avara-kohteisiin

Et löytänyt omaasi? Ei hätää, Avaralla on monipuolisesti asuntoja eri elämäntilanteisiin sekä pääkaupunkiseudulla että muualla Suomessa. Tutustu kaikkiin Avaran kohteisiin, ihastu ja löydä uusi kotisi jo tänään.

Siirry asuntohakuun

Avara_Inkilänmäenkatu_27_as_1