Yli 200 uutta vuokrakotia
Keski-Pasilaan

Osoitteeseen Tulistimenkatu 4 nousee 44 asunnon lyhytaikaisen korkotuen vuokrakohde. Tulistimenkatu 6:een valmistuu puolestaan 56 vapaarahoitteista vuokrakotia. Rakennustyöt ovat käynnissä, ja kodit valmistuvat ottamaan uudet vuokralaiset vastaan suunnitelmien mukaan kesällä 2025.

Tulistimenkadun kohteiden lisäksi Veturitien ja Höyrykadun kulmaukseen valmistuu suunnitelmien mukaan joulukuussa 2025 yli sadan asunnon Avaran vuokrakohde.

Keski-Pasilan tulevat kohteet sijaitsevat erinomaisten palveluiden äärellä, kauppakeskus Triplan ja Pasilan rautatieaseman kupeessa. 

Monipuolinen asuntojakauma yksiöistä neljän huoneen perheasuntoihin

Tulistimenkadulle rakennetaan yksiöitä, kaksioita ja kolmiota. Kodit tulevat olemaan kooltaan 28–56 m². Molempia taloja tulevat palvelemaan yhtiöiden omat saunaosastot, pesulat ja kuivaushuoneet. Koko korttelin asukkaiden käyttöön toteutetaan yhteinen imujätejärjestelmään liitetty kierrätyshuone sekä pysäköintilaitos. Kohteiden lämmitys toteutetaan kaukolämmöllä.

Höyrykadun ja Veturitien kulmaukseen valmistuvaan kohteeseen tulee 135 lyhytaikaisen korkotuen vuokra-asuntoa, joiden asuntojakauma tulee olemaan moninainen. Huoneistotyypit vaihtelevat yksiöistä neljän huoneen perheasuntoihin, ja esimerkiksi kolmioissa tulee olemaan hyvin laajasti variaatioita 54 ja 75 neliön väliltä. Asuinhuoneistojen lisäksi talon katutasoon valmistuu viisi erityyppistä liiketilaa, joiden kokoluokka vaihtelee 50 ja 247 neliön välillä.

Molempien kohteiden rakentamisessa huomioidaan kestävän kehityksen periaatteet ja ne toteutetaan A-energialuokan vaatimusten mukaisesti.

Liity postituslistalle ja vuokraa koti ensimmäisten joukossa!

Rakennustyöt ovat käynnissä, ja kodit valmistuvat ottamaan uudet vuokralaiset vastaan suunnitelmien mukaan kesällä ja joulukuussa 2025. Ilmoitamme postituslistalle liittyneille, kun kohteet tulevat vuokraukseen.

Vastuullinen-avara-2

Vastuullista rakentamista

Ylläpidämme ja päivitämme jatkuvasti omaa uudisrakentamisen suunnitteluohjettamme, joka ohjaa vahvasti uudiskohteiden suunnittelua ja materiaalivalintoja elinkaariajattelun ja kestävän kehityksen näkökulmasta. Rakennuksemme täyttävät suunnitteluohjeen vaatimukset mm. energiatehokkuuden, julkisivu-, ikkuna, -ja parvekemateriaalien sekä vesikatteen osalta.