Uusia vuokrakoteja vetovoimaisella ja luonnonkauniilla alueella Helsingin Koskelassa

Helsingin Koskelaan valmistui Avaran uudiskohde kesäkuun alussa 2021. Historiallinen Koskelan sairaalan alue muuntuu uudeksi asuinkortteliksi, jossa asutaan modernisti lähellä luontoa.

Asunto Oy Helsingin Koskelan Vaahteraan rakentui 77 asuntoa monipuolisiin eri asumisen tarpeisiin. Avaran huoneistot tarjoavat asukkaille vaihtoehtoja 26,5 neliöisistä yksiöistä aina 76,5 neliöisiin kolmen huoneen asuntoihin, jossa tilaa riittää loistavasti myös useammalle asukkaalle. Tyylikkäät materiaaliratkaisut ja modernit kodinkoneet täyttävät vaativatkin asumisen tarpeet.

 

Vihreä ja kauniita puistoalueita täynnä oleva Koskela on loistava asuinpaikka sekä aktiiviselle, että rauhaa ja palveluita arvostavalle asukkaalle. Lähin bussipysäkki sijaitsee aivan kodin edustalla, ja matka Helsingin keskustaan taittuu puolessa tunnissa bussilla. Käpylän juna-asema on 1,4 km päässä ja Lahden väylällä on autolla 5 minuutissa.

Kohteen ympärillä olevat harrastusmahdollisuudet ovat erinomaiset - Vantaanjoki, Vanhakaupunginkoski ja Viikin pellot ovat kivenheiton päässä. Lähistöltä löytyy myös suosittu Kumpulan maauimala, curlinghalli ja liikuntapuisto. Tärkeimmät arjen palvelut kuten koulut, päiväkodit ja päivittäistavarakaupat löytyvät aivan kodin vierestä.

Vapaat asunnot

Katso kaikki

Voit vuokrata tämän kohteen kodit itsellesi heti OmaAvarasta

Voit vuokrata Avara-koteja itsellesi nyt myös ilman asuntohakemuksen jättämistä! Vuokraa heti -palvelumme avulla pääset varmistamaan haluamasi asunnon saannin itsellesi ja muuttamaan siihen sen vapautumis- tai valmistumispäivänä.

Lue lisää Vuokraa heti -palvelusta

Lisätiedot

avara-avatar

Avara asuntovuokraus

Avara_Koskelan_Vaahtera_ruokailutila

Kohteen tiedot

 • 26,5-76,5 m2
 • 6,2 km Helsingin keskustasta
 • Maksuton internet-yhteys
 • Joustavaa asumista ilman sitoumuksia, 1 kk irtisanomisaika, vakuus 250 €
 • Kohteessa asukkaille ilmainen pesutupa, kuivaushuone ja sauna
 • Lemmikit tervetulleita
 • Autopaikat vuokrattavissa
 • Asuntoihin kuuluu huoneistokohtainen irtainvarasto
 • Vesimaksu neliöperusteinen 0,65e/m2
 • Kohteessa auto yhteiskäyttöön

Siirry asuntohakuun 

Kuvia kohteesta

 

Täyssähköinen AIMO-yhteiskäyttöauto on nyt Koskelantien kohteiden asukkaiden käytettävissä!

Auto löytyy kiinteistön autohallista merkityltä paikalta. Noudat ja palautat auton aina samaan paikkaan. Auto on 100% sähköinen Nissan Leaf sähköauto, jota on helppo käyttää - käyttö tapahtuu verkkosovelluksella alusta loppuun. Sähköauto on huoleton ja kattava, lisäksi hinta sisältää tarvittavat vakuutukset sekä auton pesut, pysäköinnin ja latauksen Aimo Parkin pysäköintikohteessa.

Hinnoittelu ja maksutavat

 • 3 € / 15 min
 • Maksimiveloitus 84 € / 24 h
 • Veloitus määräytyy varatun ajan mukaisesti - esim. 45 minuutin varaus 38 minuutin käytöllä maksaa 9 € (45 min). Hintoihin sisältyy alv 24 %.
Aimo-yhteiskäyttöauto-kuva

Näin aloitat auton käytön

 1. Mene osoitteeseen aimosharing.fi
 2. Syötä liittymiskoodi AimoKoskelantie ja paina LIITY. Ilmainen ajoaika lunastetaan samalla liittymiskoodilla.
 3. Rekisteröidy täyttämällä kaikki tarvittavat tiedot 
 4. Tarkistamme tietosi - saat vahvistuksen ja jatko-ohjeet antamaasi sähköpostiosoitteeseen

Laajemman ohjeistuksen auton käyttöönottoon löydät täältä:

Ohjeet
Vastuullinen-avara-2

Vastuullista rakentamista

Ylläpidämme ja päivitämme jatkuvasti omaa uudisrakentamisen suunnitteluohjettamme, joka ohjaa vahvasti uudiskohteiden suunnittelua ja materiaalivalintoja elinkaariajattelun ja kestävän kehityksen näkökulmasta. Rakennuksemme täyttävät suunnitteluohjeen vaatimukset mm. energiatehokkuuden, julkisivu-, ikkuna, -ja parvekemateriaalien sekä vesikatteen osalta. 

Tutustu kaikkiin Avaran kohteisiin

Et löytänyt omaasi? Ei hätää, Avaralla on monipuolisesti asuntoja eri elämäntilanteisiin sekä pääkaupunkiseudulla että muualla Suomessa. Tutustu kaikkiin Avaran kohteisiin, ihastu ja löydä uusi kotisi jo tänään. 

Siirry asuntohakuun

tervetuloa-kotiin-background