Viihtyisiä vuokrakoteja Postipuistossa

Helsingin Pohjois-Pasilaan, aivan Keskuspuiston kupeesta löytyvän vuokrakohteen 60 kotia tarjoavat mukavuuksia monipuolisiin asumisen tarpeisiin. Postiljooninkadun trendikkäät materiaaliratkaisut ja nykyaikaiset kodinkoneet täyttävät vaativankin vuokra-asumisen tarpeet. Kohteessa on vaihtoehtoja 29,5 neliöisistä yksiöistä 62,5 neliöisiin kolmen huoneen asuntoihin.

Aivan kodin vierestä avautuva Keskuspuisto tuo luonnon ja monipuoliset liikuntamahdollisuudet suoraan kotiovellesi, sillä lenkkipoluille on matkaa vain noin 200 metriä. 

Kaupunginosa täydentyy hiljalleen myös merkittävillä palveluilla, kuten päivittäistavarakaupalla, toisella päiväkodilla, alakoululla sekä erilaisilla kivijalkaliikkeillä. Aivan Avaran kohteen vierestä löytyy asuinalueen asukkaiden käyttöön tarkoitettu monipuolinen ja uniikki asukastalo.

Kylämäistä ja luonnonläheistä tunnelmaa huokuva Postipuiston alue on sijainniltaan loistava asuinpaikka helppoutta ja käytännöllisyyttä arvostavalle asukkaalle. Postiljooninkadulta on ihanteelliset liikenneyhteydet esimerkiksi Helsingin keskustaan - lähimmälle bussipysäkille on vain 5 minuutin kävelymatka, ja perillä olet 20 minuutissa. Ostoskeskus Tripla ja Pasilan asema ovat niin ikään kivenheiton päässä tästä kohteesta. 

Vapaat asunnot

Katso kaikki

Postivarikko - Postipuiston asukkaiden oma korttelitalo

Postivarikko on ensisijaisesti Postipuiston asukkaiden käyttöön rakennettu uniikki ja yhteisöllinen korttelitalo. Korttelitalosta löytyy muun muassa liikuntasali, kuntosali, monitoimitila ja verstas. Tutustu korttelitaloon Helsingin kaupungin sivuilla olevalta videolta.

Voit vuokrata tämän kohteen kodit itsellesi heti OmaAvarasta

Voit vuokrata Avara-koteja itsellesi nyt myös ilman asuntohakemuksen jättämistä! Vuokraa heti -palvelumme avulla pääset varmistamaan haluamasi asunnon saannin itsellesi ja muuttamaan siihen sen vapautumis- tai valmistumispäivänä.

Lue lisää Vuokraa heti -palvelusta

Lisätiedot

Vuokrakoti-Postiljooninkatu-Helsinki-ruokailutila

Kohteen tiedot

  • Asuntojen koot 29,5-62,5 m2
  • 6,5 km keskustasta
  • Koteja yhteensä 60 kpl
  • Maksuton Internet-yhteys (10 M)
  • Lemmikit tervetulleita
  • Autopaikat varattavissa
  • Asuntoihin kuuluu huoneistokohtainen irtainvarasto
  • Maksuton pesutupa ja talosauna asukkaiden käytössä

Siirry asuntohakuun

Kuvat kohteista

Vastuullinen-avara

Vastuullista rakentamista

Ylläpidämme ja päivitämme jatkuvasti omaa uudisrakentamisen suunnitteluohjettamme, joka ohjaa vahvasti uudiskohteiden suunnittelua ja materiaalivalintoja elinkaariajattelun ja kestävän kehityksen näkökulmasta. Rakennuksemme täyttävät suunnitteluohjeen vaatimukset mm. energiatehokkuuden, julkisivu-, ikkuna, -ja parvekemateriaalien sekä vesikatteen osalta. 

Tutustu kaikkiin Avaran kohteisiin

Et löytänyt omaasi? Ei hätää, Avaralla on monipuolisesti asuntoja eri elämäntilanteisiin sekä pääkaupunkiseudulla että muualla Suomessa. Tutustu kaikkiin Avaran kohteisiin, ihastu ja löydä uusi kotisi jo tänään.

Siirry asuntohakuun

Avara Vuokra-asunnot