Nykyaikaista rakentamista loistavalla sijainnilla Kuopion ydinkeskustassa

Aivan Kuopion keskustassa sijaitsevan torin viereen rakentui alkuvuodesta 2023 moderni ja nykyaikainen Avaran uudiskohde. Kohteeseen valmistui kahteen eri rakennukseen yhteensä 100 asuntoa, joiden trendikkäät materiaaliratkaisut ja modernit kodinkoneet täyttävät vaativankin vuokra-asumisen tarpeet.

Kohde on savuton ja tupakointi on kielletty sisällä asunnoissa, parvekkeilla sekä yhteisissä tiloissa. Piha-alueella tupakointi on sallittu vain mahdollisella erillisellä tupakointipaikalla.

Keskusta on loistava asuinpaikka helppoutta ja käytännöllisyyttä arvostavalle asukkaalle. Julkinen liikenne kulkee kotiovesi vierestä, ja auton omistajalla on mahdollisuus varata parkkihallista oma autopaikka. Kaikki merkittävimmät palvelut kuten koulut, päiväkodit ja päivittäistavarakaupat löytyvät läheltäsi.

Kohteeseen valmistui yksiöitä, kaksioita ja kolmioita, joiden koko vaihtelee 25,5-61,5 neliön välillä. Suurimmassa osassa asunnoista on ranskalainen parveke ja muutamasta asunnosta löytyy oma sauna. Kaikkien asukkaiden yhteiseen käyttöön tulee maksuton talosauna ja pesutupa. Lisäksi kohteen asukkaiden käytössä on kaksi yhteiskäyttöautoa erillisen käyttöhinnaston mukaisesti.

Löydä uusi kotisi tarjolla olevista asunnoista ja vuokraa asunto vaikkapa heti verkosta!

 

 

Voit vuokrata tämän kohteen kodit itsellesi heti OmaAvarasta

Voit vuokrata Avara-koteja itsellesi nyt myös ilman asuntohakemuksen jättämistä! Vuokraa heti -palvelumme avulla pääset varmistamaan haluamasi asunnon saannin itsellesi ja muuttamaan siihen sen vapautumis- tai valmistumispäivänä.

Lue lisää Vuokraa heti -palvelusta

Avaran edut

  • Vakuus vain 250 €
  • Lemmikit tervetulleita
  • Kohteessa asukkaille ilmainen pesutupa ja talosauna
  • Maksuton internetyhteys 

Lisätiedot

avara-käyttöauto-1500x1000-v2

Kohteen tiedot

  • Kaksi rakennusta, yhteensä 100 asuntoa
  • Asuntojen koko 25,5-61,5 m²
  • Asuntoihin kuuluu huoneistokohtainen irtainvarasto
  • Autohallipaikkoja vuokrattavissa (rajoitettu määrä)
  • Vesimaksu neliöperusteinen 1,0 €/m²
  • Savuton kohde

Kaksi yhteiskäyttöautoa kohteen asukkaiden käytössä

Kuvia kohteesta

Vastuullinen-avara-2

Vastuullista rakentamista

Ylläpidämme ja päivitämme jatkuvasti omaa uudisrakentamisen suunnitteluohjettamme, joka ohjaa vahvasti uudiskohteiden suunnittelua ja materiaalivalintoja elinkaariajattelun ja kestävän kehityksen näkökulmasta. Rakennuksemme täyttävät suunnitteluohjeen vaatimukset mm. energiatehokkuuden, julkisivu-, ikkuna, -ja parvekemateriaalien sekä vesikatteen osalta. 

Tutustu kaikkiin Avaran kohteisiin

Et löytänyt omaasi? Ei hätää, Avaralla on monipuolisesti asuntoja eri elämäntilanteisiin sekä pääkaupunkiseudulla että muualla Suomessa. Tutustu kaikkiin Avaran kohteisiin, ihastu ja löydä uusi kotisi jo tänään.

Tutustu asuntoihin

tervetuloa-kotiin-background