Huoletonta asumista viihtyisällä sijainnilla Espoon Suvelassa

Vauhdilla uudistuvalle Suvelan Kirstinharjun asuinalueelle rakentui vuoden 2022 aikana 179 laadukasta Avaran vuokra-asuntoa osoitteeseen Kirstinmäki 6. Ensimmäiset 87 asuntoa valmistuivat tammikuussa A- ja B-taloihin, loput 92 asuntoa C- ja D-taloissa valmistuivat kesäkuussa.

Kirstinmäen uusista kerrostaloista löytyy erilaisia asuntotyyppejä 24 neliön yksiöiden ja 65 neliön kolmioiden välillä. Kaikissa asunnoissa on tyylikkäät, skandinaaviset pintamateriaalit sekä laadukas varustelutaso, kuten astianpesukone, keraaminen liesi ja integroitu uuni. Asukkaiden käytössä on veloituksetta pesutupa ja kuivaushuone. Kesäkuussa valmistuneista taloista löytyy lisäksi tilava kerhohuone, joka on yhteisesti kaikkien talojen asukkaiden käytössä veloituksetta.       

Kirstinharjun uudet vuokrakodit sijaitsevat monipuolisten palveluiden sekä erinomaisten liikenneyhteyksien äärellä Turunväylän eteläpuolella. Alle 500 metrin päästä kotiovelta löytyy ruokakauppa, ala- ja yläkoulu sekä useampi päiväkoti ja bussipysäkki. Noin 10 minuutin kävelymatkan päässä olevalta juna-asemalta matkustaa reilussa 20 minuutissa Helsingin keskustaan. Juna-aseman läheisyydessä sijaitsevassa kauppakeskus Entressessä on laaja valikoima isojen ketjujen liikkeitä sekä pieniä erikoisliikkeitä. Ostosmahdollisuuksien lisäksi kauppakeskuksesta löytyy kahvila- ja ravintolapalveluita sekä kirjasto. 

Suvelan sekä Espoon keskuksen monipuoliset liikuntapaikat mahdollistavat useiden eri lajien harrastamisen lähellä omaa kotia. Sisäliikuntaan tarjoaa vaihtoehtoja esimerkiksi reilun kilometrin päässä sijaitsevat uima- ja liikuntahalli sekä Kannusillan urheiluhalli. Myös ulkoliikuntamahdollisuuksia löytyy moneen makuun. Jos Suvelan omat lähimetsiköt, puistot ja liikuntakenttämahdollisuudet eivät riitä, niin Espoon keskuspuiston ulkoilumaastojen sekä Keski-Espoon urheilupuiston tarjonta odottaa parin kilometrin päässä.

Vapaat asunnot

Katso kaikki

 

Tervetuloa kotiin Espoon Kirstinharjuun

Avaran upouudet ja viihtyisät vuokrakodit Espoon Kirstinharjussa takaavat moderneja asumisratkaisuja ja vaihtoehtoja eri elämäntilanteisiin. Vuokraa heti tai jätä hakemus! 

Voit vuokrata tämän kohteen kodit itsellesi heti OmaAvarasta

Voit vuokrata Avara-koteja itsellesi nyt myös ilman asuntohakemuksen jättämistä! Vuokraa heti -palvelumme avulla pääset varmistamaan haluamasi asunnon saannin itsellesi ja muuttamaan siihen sen vapautumis- tai valmistumispäivänä.

Lue lisää Vuokraa heti -palvelusta

Lisätiedot

Avara_Suvela_yksiö

Kohteen tiedot

  • 24-65 m2
  • Maksuton internetyhteys
  • Joustavaa asumista ilman sitoumuksia, 1 kk irtisanomisaika, vakuus 250 €
  • Kohteessa asukkaille ilmainen pesutupa ja kuivaushuone 
  • Kohteessa on asukkaiden varattavissa taloyhtiön saunatila
  • Lemmikit tervetulleita
  • Autopaikat vuokrattavissa
  • Asuntoihin kuuluu huoneistokohtainen irtainvarasto
  • Vesimaksu neliöperusteinen 0,65e/m2 

Siirry asuntohakuun

 

Kuvia kohteesta

 

Tutustu Espoon Kirstinmäen malliasuntoon

Kirstinmäen uusista kerrostaloista löytyy erilaisia asuntotyyppejä 24 neliön yksiöiden ja 65 neliön kolmioiden välillä. Kaikissa asunnoissa on tyylikkäät, skandinaaviset  pintamateriaalit sekä laadukas varustelutaso, kuten astianpesukone, keraaminen liesi ja integroitu uuni.

Vastuullinen-avara-2

Vastuullista rakentamista

Ylläpidämme ja päivitämme jatkuvasti omaa uudisrakentamisen suunnitteluohjettamme, joka ohjaa vahvasti uudiskohteiden suunnittelua ja materiaalivalintoja elinkaariajattelun ja kestävän kehityksen näkökulmasta. Rakennuksemme täyttävät suunnitteluohjeen vaatimukset mm. energiatehokkuuden, julkisivu-, ikkuna, -ja parvekemateriaalien sekä vesikatteen osalta. 

Tutustu kaikkiin Avaran kohteisiin

Et löytänyt omaasi? Ei hätää, Avaralla on monipuolisesti asuntoja eri elämäntilanteisiin sekä pääkaupunkiseudulla että muualla Suomessa. Tutustu kaikkiin Avaran kohteisiin, ihastu ja löydä uusi kotisi jo tänään.

Siirry asuntohakuun

tervetuloa-kotiin-background