Avaran vuokra-asunnot Riihimäellä

Vuokra-asunto on helppo ja joustava ratkaisu asumiseen.

Kasvava ja kehittyvä Riihimäki on ekologisuuden edelläkävijä

Kolmostien ja pääradan varressa sijaitseva idyllinen Riihimäki tarjoaa asukkailleen paitsi loistavat kulkuyhteydet sekä etelään että pohjoiseen, myös monipuolista asumista erilaisiin elämäntilanteisiin.

Noin 30 000 asukkaan Riihimäki antaa loistavat puitteet nauttia pikkukaupungin tunnelmasta sekä luonnon tarjoamista mahdollisuuksista. Suomen ensimmäisen risteysaseman ympärille rakennettu kaupunki sijaitsee maantieteellisesti oivassa paikassa; Tampereelle matkaa taittuu vain tunti, Lahteen 40 minuuttia ja lentokentällekin pääsee noin 50 minuutissa. Kasvava kaupunki omaakin sijaintinsa avustuksella monipuolisen historian teollisuuden ja yritystoiminnan saralla. Riihimäen suurimpien yksityisten työnantajien joukosta löytyykin nykyään tunnettuja yrityksiä kuten Valio, Würth ja Fortum.

Riihimäen vehreästä kaupunkikeskustasta löytyy niin vanhoja viehättäviä puutaloja kuin moderneja kerrostaloja. Keskustaa ympäröi pientalovaltaiset asuinalueet. Riihimäki tarjoaakin varmasti jokaiselle sopivan asumismuodon- ja ympäristön kaikkien tarvittavien peruspalveluiden lisäksi.

Kaupunki mahdollistaa useita ulkoilu- ja virkistysmahdollisuuksia kauniin luonnon keskellä. Kulttuuritarjonnasta vastaa museot ja monimuotoiset musiikki- ja teatterielämykset. Metsästyksen ja retkeilyn harrastajien vakiotapahtumana järjestetään joka toinen vuosi Kansainväliset Erämessut.

Riihimäki on julistautunut edelläkävijäksi ympäristöpolitiikkansa saralla. Kaupunki onkin uudistanut ympäristöpolitiikkastrategiansa vuonna 2018, jonka tavoitteena on varmistaa Riihimäen kehittyminen hiilineutraaliksi kiertotalouden esimerkkikaupungiksi. Tulevaisuudessa kaupunki pyrkii ekologisella toiminnallaan kohti luonnonvarojen kestävää kulutusta sekä päästöttömyyttä ja jätteettömyyttä. Riihimäellä seurataankin säännöllisesti ympäristön tilaa ja kehitetään eri toimia energiantuotannon päästöjen pienentämiseksi.

Vapaita ja vapautuvia asuntoja

Katso kaikki vapaat asuntomme

Avaran vuokra-asunnot Riihimäellä

Riihimäen kasvava kaupunki sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien päässä noin 70 kilometriä Helsingistä ja 60 kilometriä Lahdesta. Avaralla on Riihimäellä monipuolinen valikoima vuokra-asuntoja erilaisiin elämäntilanteisiin. Asuntoja on saatavilla keskustan palveluiden ääressä Suokylässä, suositussa Harjukylässä, lapsiperheiden suosimassa Uhkolassa sekä tyylikkässä ja viihtyisässä Kumelassa. Lue lisää alta Riihimäen kaupunginosista ja löydä mieluisesi vuokrakoti.

Tutustu asuntoihin

Avaran vuokra-asunnot Harjukylässä

Suositut Harjukylän rivitalokodit sijaitsevat Riihimäen keskustan palveluiden läheisyydessä, noin kilometrin päässä Riihimäen ydinkeskustasta ja rautatieasemasta. Tärkeimmät peruspalvelut löytyvät kuitenkin muutaman minuutin kävelymatkan etäisyydeltä. Myös kaupunginkirjasto, uimahalli ja urheilupuisto sekä koulut löytyvät kivenheiton päästä.

Avaran vuokra-asunnot Uhkolassa

Lapsiperheiden suosima Uhkolan alue tarjoaa rauhallista asumista moneen makuun. Etäisyys Riihimäen keskustasta on hieman yli kolme kilometriä, mutta lähin kauppa löytyy kuitenkin vain 100 metrin päästä Avaran asuinkohteista. Alueella on oma päiväkoti ja ala-aste, mukavia puistoalueita ja muita peruspalveluita.

Avaran vuokra-asunnot Kumelassa

Tyylikkäässä ja viihtyisässä Kumelan kaupunginosassa sijaitseva Avaran rivi- ja kerrostaloyhtiö sopii monenmoiseen asumiseen. Kohde sijaitsee noin 2,5 kilometriä Riihimäen keskustasta ja linja-autoyhteys kulkee kätevästi kaupungin keskustaan. Vajaan kilometrin päässä sijaitsevat ala- ja yläasteet, kuten myös päiväkoti perheen pienimmille. Riihimäen sairaala, kauppa, huoltoasema ja vehreät puistoalueet löytyvät vain kivenheiton päästä.

Avaran vuokra-asunnot Suokylässä

Aivan Riihimäen keskustan tuntumassa sijaitseva rauhallinen ja viihtyisä Suokylä tarjoaa asukkailleen kaikki palvelut ja junaliikenneyhteydet muutaman sadan metrin säteellä. Myös kauppakeskus Atomi, uima- ja jäähalli sekä Riihimäen lukio sijaitsevat alueen lähettyvillä.