Avaran vuokra-asunnot Rovaniemellä

Vuokra-asunto on helppo ja joustava ratkaisu asumiseen.

Rovaniemi tarjoaa asukkailleen pohjoista kauneutta ja uudenlaisia elämyksiä

Pohjoinen Rovaniemi asuttaa noin 62 000 asukasta ja on asuinpaikkana aivan jotain muuta. Rovaniemen valkea talvi ja kesän yöttömät yöt näyttävät mihin Suomen luonto oikeasti pystyy. Jylhän kauniit maisemat kutsuvat retkeilemään ja tutustumaan Rovaniemen upeisiin alueisiin.

Rovaniemen keskusta pitää sisällään monenlaisia palveluita aina muodista ruokakauppoihin. Palveluiden lisäksi Rovaniemi tarjoaa oivan paikan opiskella, sillä Lapin yliopisto ja Lapin ammattikorkea tekevät Rovaniemestä yhden koko Suomen kiinnostavimmista opiskelupaikoista. Vapaa-aikana Rovaniemellä voi nauttia niin kulttuurista kuin liikunnasta, sillä kaikki palvelut ovat aivan käden ulottuvilla.

Avaran Rovaniemen-kohteet tarjoavat asukkailleen pohjoista näyttävyyttä läheltä palveluja ja tapahtumia. Rovaniemellä voi kokea aivan uudenlaista asumista keskellä kaunista luontoa.

Vapaita ja vapautuvia asuntoja

Katso kaikki vapaat asuntomme

Avaran vuokra-asunnot Rovaniemellä

Avaran Rovaniemen kohteiden asukkaana nautit sekä Lapin upeasta luonnosta että vireän yliopistokaupungin monipuolisista palveluista. Suurin osa kohteistamme sijaitsee kävely- tai pyörämatkan päässä keskustasta. Viirikankaan kohteissa aivan vierestä löytyvät myös Lapin yliopiston ja AMK:n kampukset. Luonnon rauhaa kaipaavan kannattaa tutustua esimerkiksi Saarenkylän omakotitaloalueen viihtyisään rivitalokohteeseemme tai Nivavaaran upeaan asuntomessukohteeseen lähellä Joulupukin Pajakylää.

Tutustu asuntoihin

Avaran vuokra-asunnot Keskustassa

Avaralla on useita kiinnostavia kerrostalokohteita Rovaniemen vireän keskustan alueella. Kaikki keskustakohteet sijaitsevat keskeisillä paikoilla, kätevän kävelymatkan päässä kaupungin palveluista, mutta kuitenkin rauhallisissa kortteleissa. Rovaniemen keskustasta löytyy kattava valikoima eri alojen erikoisliikkeitä, kahviloita ja ravintoloita sekä muun muassa viihtyisä uimahalli. Elävään keskustaan myös rakennetaan jatkuvasti uutta. Avaran kohteista esimerkiksi Asemieskadun kerrostalot ovat aivan rautatie- ja linja-autoaseman lähistöllä. Uittomiehentien kerrostalot taas sijaitsevat kipaisumatkan päässä Kauppatorilta.

Avaran vuokra-asunnot Nivavaarassa

Avaran Nivavaaran persoonallinen, suosittu rivitalokohde sijaitsee parin kilometrin päässä Joulupukin Pajakylästä, noin kymmenen kilometrin etäisyydellä Rovaniemen keskustasta. Rauhallisella, asuntomessuja varten rakennetulla alueella ei ole Avaran rivitalokohteen lisäksi muita vuokra-asuntoja. Heti kotiovelta aukeavat upeat ulkoilumahdollisuudet. Palveluita tai julkista liikennettä alueella ei sen sijaan ole, joten sujuva arki vaatii asukkaalta oman auton.

Avaran vuokra-asunnot Pullinrannassa

Viihtyisä Pullinrannan alue sijaitsee Kemijoen ja Ounasvaaran kupeessa, parin kilometrin päässä keskustasta. Rauhallisella alueella ei ole juuri omia palveluita, mutta asiointi onnistuu kätevästi joko keskustassa tai Ounasvaaralla. Pullinranta sopii erityisesti luonnosta ja ulkoilusta nauttivalle. Osasta Avaran asunnoista on suora näkymä komealle Kemijoelle, ja Ounasvaaran upeat hiihtoladut ja lenkkipolut sijaitsevat aivan lähistöllä.

Avaran vuokra-asunnot Saarenkylässä

Saarenkylän luonnonkaunis omakotitaloalue sijaitsee noin viiden kilometrin päässä Rovaniemen keskustasta. Rauhallisella alueella on Avaran suositun rivitalokohteen lisäksi lähinnä omistusasuntoja. Perheiden arkea sujuvoittavat alueen omat koulut ja päiväkodit. Saarenkylässä sijaitsee myös Citymarket, jonka yhteydessä palvelee esimerkiksi apteekki.

 

Avaran vuokra-asunnot Viirinkankaassa

Viirinkankaan alue sijaitsee noin kolmen kilometrin päässä Rovaniemen keskustasta. Alue on opiskelijoiden suosiossa, sillä siellä sijaitsevat sekä Lapin yliopiston että Lapin AMK:n kampukset. Opiskelijoiden lisäksi rauhallinen, Kemijoen kupeessa sijaitseva alue sopii hyvin myös lapsiperheille. Viirinkankaan houkuttelevuutta lisäävät joen ja yliopiston läheisyyden lisäksi myös hyvät palvelut. Alueelta löytyy useampi ruokakauppa ja esimerkiksi R-kioskin yhteydessä toimiva posti. Avaralla on viihtyisiä kerrostaloasuntoja Viirinkankaantiellä, sekä kaksi rivitalokohdetta Viirinkankaan tuntumassa, toinen Niemeläntiellä ja toinen aivan Harjulammen rannassa Ahkiomaantiellä.