Avara uudistuu – matkalla vuoteen 2016

04.01.2016 | Lukuaika 1 min

Terve Avaralaiset,

Avaran historiassa on alkanut uusi matka, ja toivotamme kaikki nykyiset ja tulevat asukkaamme ilolla mukaan tälle matkalle. Uudistuneen Avaran matka vie kohti entistä parempaa vuokra-asumista, ja teemme jatkuvasti työtä sen eteen, että voimme tarjota mahdollisimman hyvätasoista ja edullista asumista.Uskomme, että pitkäjänteisellä yhteistyöllä yhdessä Avaralaisten kanssa pystymme tekemään vuokra-asumisesta entistä huolettomampaa ja kaikkiin elämäntilanteisiin sopivaa. Aloitimme uuden vuoden ja matkan kohti parempaa vuokra-asumista varmistamalla, että asuntojemme vuokrataso kestää vertailussa muiden toimijoiden vuokriin. Olemme kilpailuttaneet lähiaikoina kaikki kiinteistöjen ylläpitoon, kunnossapitoon, isännöintiin ja vuokraukseen liittyvät palvelumme. Avaralaiset huomioiden kiinnitimme kilpailuttamisessa huomiota erityisesti laatuun ja hintaan. Olemme lisäksi solmineet kolmivuotisen sopimuksen Ovenian kanssa, joka tarjoaa Avaran asukkaille tasalaatuiset palvelut, olipa kyseessä vuokraukseen, taloushallintoon, isännöintiin tai tekniseen isännöintiin liittyvä palvelu.

Avara matkalla kotiin

Ei se määränpää vaan se matka.

Jostain on aloitettava ja matkan varrella tulee varmasti olemaan sekä ylä- että alamäkiä. Vuoden 2016 aikana tulemme kehittämään palveluitamme lisää asiakaskyselyjen ja asukastoiminnasta saatavien palautteiden perusteella. Olemme saaneet muun muassa toiveen laajakaistan perusnopeuden nostamisesta ja tartumme toiveeseen vuoden 2016 aikana.

Olemme onnistuneet myös kustannuskurissamme hyvin, minkä vuoksi asuntojen vuokrankorotukset vuodelle 2016 tulevat olemaan pieniä. Keskimäärin vuokrat nousevat alle yhden prosentin, mikä tarkoittaa viiden euron korotusta esimerkiksi 600 euron kuukausivuokrassa.

Otamme uuden vuoden avoimesti vastaan ja tulemme tarvitsemaan teidän Avaralaisten apuasi matkan varrella, uuden Avaran tarinaa rakentaessa!

Mukavaa uutta vuotta 2016!