Takaisin listaukseen

Näppärät säilytysratkaisut - Kylpyhuone

06.09.2021 | Lukuaika 2 min
Näppärät säilytysratkaisut - Kylpyhuone

Suihkugeelejä, muotoilutuotteita, pesuaineita ja meikkejä. Kaapit täyttyvät erilaisista kylpyhuonetarvikkeista. Hyllyillä ei ole tilaa tarpeellisille tavaroille. Miten pitää järjestys kylpyhuoneessa?

Purnukat kuriin järjestelijöillä

Shampoot ja muotoilutuotteet vievät helposti tilaa kaapista. Lisäksi tuote, jota haluaisit käyttää, eksyy nopeasti muiden tuotteiden taakse. Samalla tasot likaantuvat vuotavista purkeista ja jättävät jälkeensä öljyisiä tahroja. Ratkaisu säilytykseen löytyy järjestelijöistä ja laatikonjakajista. Voit tehdä helposti pahvista myös omanlaisen järjestelijän, joka sopii laatikoston tai kaapin tasojen mittoihin. Jakajan avulla voit erotella hiustuotteet ja pesuaineet omaksi kokonaisuudekseen.

Myös vanha tarjotin tai pyörivä, kaksitasoinen tarjoiluastia reunoilla toimii järjestelijänä. Se on samalla hauska sisustuskeino. Pidemmät lakkapullot ja muotovaahdot löytävät paikkansa tarjoiluastian alatasolta, kun taas pienet kynsilakat pääsevät omalle paikalleen ylätasolle.

Vinkki! Meikkaajan arkeen sopii aterimille tarkoitettu järjestelijä tai lokerikko. Lokerikko pitää meikit siististi omilla paikoillaan. Näet heti tarvitsemasi meikin ja pystyt vaivattomasti järjestelemään meikit laatujen ja tyylien mukaan. Esimerkiksi ripsivärit ja rajauskynät menevät haarukoiden ja veitsien kokoiseen tilaan. Luomivärinapit kaipaavat oman tilansa, jotta ne eivät kolise ja vaurioidu muiden tuotteiden alla. Samalla lokerikko suojaa meikkien rasioiden pintoja, jolloin esimerkiksi kauniit puuterirasiat säilyvät ilman naarmuja tai tahroja.

FB Kylpyhuoneen säilytysvinkit

Magneetin avulla pikkutavarat aisoihin

Magneetti on tehokas apukeino esimerkiksi pinnien, kynsisaksien, pinsettien sekä metallisten viilojen säilytykseen. Samalla kun pidät magneetin avulla tallessa pienet kylpyhuonetarvikkeet, pidät ne samalla erossa muista esineistä, jotka voivat naarmuuntua esimerkiksi kynsisaksista. Magneettiin voit laittaa myös kevyitä metallipurkkeja, joihin voit sijoittaa muun muassa hiuslenkkejä tai pinnejä.

Lasipurkit hyötykäyttöön

Kauniit lasipurkit näyttävät tyylikkäältä, mutta ovat samalla erittäin pätevä tapa pitää vanulaput sekä -puikot järjestyksessä. Voit sijoittaa erikokoisia lasipurkkeja myös kylpyhuoneen lasikaappiin tai käyttää vanhoja muovirasioita hammastikkujen sekä -lankojen säilytykseen.

Myös meikkisiveltimet löytävät paikkansa kauniista lasipurkista. Jos haluat tuoda lempeää tuoksua koko kylpyhuoneeseen, voit laittaa kahvipapuja lasipurkkiin. Kahvipavut pitävät siveltimet pystyssä samalla tuoden vinkeän sisustuselementin kylpyhuoneeseen.

Nerokkaat tilaratkaisut löydät Avaralta. Tutustu kohteisiin täältä!

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Kaikki artikkelit