Takaisin listaukseen

Pienillä muutoksilla kaunis ja toimiva eteinen

11.10.2021 | Lukuaika 2 min
Pienillä muutoksilla kaunis ja toimiva eteinen

Eteinen antaa ensivaikutelma koko asunnosta. Kuitenkin usein unohdetaan, että eteistäkin voi sisustaa ja koristaa mieleisellä tavalla. Tutustu budjettisisustukseen ja tyylittele eteisesi edullisesti toimivaksi ratkaisuksi, joka kutsuu vieraat peremmälle kotiisi.

Avaimet tyylikkäästi tallessa

Hukkuvatko avaimet laukkujen pohjille vai lojuvatko ne hyllyjen nurkissa? Budjettiystävällisellä sisustusratkaisulla saat avaimet kauniisti esille eteiseen. Voit ripustaa avaimille oman pienen naulakon tai kiinnittää avainkoukut valokuvakehyksen alareunaan. 

Eteinen FB

Laatikot ja korit uudistavat sisustusta

Huivit, hanskat ja muut asusteet löytävät oman paikkansa sisustuksellisista koreista ja laatikoista. Budjettisisustuksessa voi hyödyntää vanhoja lipaston täytelaatikoita tai sisustuskoreja, jotka ovat jääneet käyttämättömiksi. Myös lahjalaatikot, jotka miellyttävät silmää, toimivat loistavasti eteisessä.

laatikoilla järjestystä eteiseen

Laatikoiden avulla on vaivatonta pitää asusteet järjestyksessä. Laatikot voi nimetä asusteiden mukaan ja tällä tavoin tuoda myös pientä vivahdetta muuten pelkistettyyn laatikkoon. Näin pidät siistinä koko eteisen, sillä nyt asusteet kuten lapaset ja pipot, eivät tipahtele eteisen hyllyltä lattialle. Vinkki: Jos kaikki asukkaat eivät yllä ylähyllylle, etsi laatikolle paikka esimerkiksi kenkähyllystä. 

Siisti ja kutsuva eteisen penkki

Eteisen penkki on käytännöllinen, mutta myös helppo tapa sisustaa eteistä. Voit yhdistää olohuoneen ja eteisen saumattomaksi kokonaisuudeksi lisäämällä yhden sohvatyynyistä eteisen penkille. Jos penkillä on tilaa, voit myös laittaa parvekelyhdyn tai led-kynttilän penkin reunalle.

kengät järjestykseen

Henkareilla särmää eteiseen

Avokaapin saat tyyliteltyä sisustukseen sopivaksi henkareilla, jotka voivat toimia myös sisustuselementtinä. Pitkään muodissa olleet metallihenkarit sopivat edelleen tyyliin kuin tyyliin, eivätkä ne vaurioita budjettia. Myös kokovalkoiset puuhenkarit tai moderni musta toimivat muuten värikkäästi sisustavan asunnossa. Yhtenäinen väritys henkareissa tekee yleisilmeestä harkitun, mutta voit leikitellä erikoisilla väriyhdistelmillä ja materiaaleilla saadaksesi mielenkiintoisen lopputuloksen.

Tule kokemaan lämpöinen ensikohtaaminen uuden kotisi kanssa. Löydät Avaran kohteet täältä!

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Kaikki artikkelit