etusivu-matkalla-kotiin-background

Vuokra-asumisen blogi

Vaihtoehtoinen joulukuusi

9.12.2021 14:36:00 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Joulu

0 Kommenttia

Joulukuusen hankkiminen on monelle tärkeä jouluperinne. Kuitenkaan kaikki eivät hanki joulukuusta esimerkiksi allergian takia. Oli syysi sitten allergia taikka vain joulukuusen pois laittamisen aiheuttama ärsytys, voit silti tuoda kotiisi joulun tunnelmaa vaihtoehtoisella joulukuusella! Listasimme muutaman kauniin vaihtoehtoisen joulukuusen, joiden avulla piristät kotiasi uudella tavalla:

Lue lisää

Joulun jälkeinen siivous - Miten säilyttää koristeet ja lahjapaperit ensi vuoteen

18.1.2019 11:00:00 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Koti ja asuminen, Kierrätys ja siivous, Joulu, Säilytys

0 Kommenttia

Joulu on taas ohi ja se tarkoittaa sitä, että on aika korjata pois koristeet ja löytää säilytyspaikka kaikelle jouluiselle. Voit jättää hyvästit solmussa oleville jouluvaloille ja huokaista vuoden etukäteen helpotuksesta, kun kaikki joulukoristeet ja tarvikkeet ovat järjestyksessä seuraavaa joulua varten. Jos pidät askartelusta, voit yhdistää vinkit myös askartelutarvikkeiden säilyttämiseen!

Lue lisää

Itse tehdyt joulukortit

11.12.2018 16:02:25 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Koti ja asuminen, Joulu

0 Kommenttia

Joulu lähestyy ja on aika lähettää joulutervehdykset ja -toivotukset niin perheelle, läheisille kuin ystäville. Vaikka nykyään on yleistä lähettää toivotukset netin tai puhelimen välityksellä, on perinteinen joulukortti mukava yllätys postilaatikossa. Ja jos postikorttien lähettäminen ei ole tyylisi, voit antaa nämä persoonalliset joulukortit lahjan yhteydessä.

Lue lisää

Kaunis joulupöytä

22.12.2017 9:10:04 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Joulu

0 Kommenttia

Jouluna on tarkoitus syödä vatsa täyteen mitä ihanimmista jouluruoista. Joulupöytä on siis aika kattaa kauniiksi rakkaita varten. Kokeile näyttäviä ratkaisuja tai koristele pöytä perinteikkäästi näiden vinkkien avulla.

Lue lisää

Lahjojen paketointivinkit - Näyttävä paketointi

19.12.2017 10:29:09 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Joulu

0 Kommenttia

Nyt on aika paketoida lahjoja, sillä joulu lähestyy vauhdilla. Kaunis paketointi on melkein lahja jo itsessään ja ekologisilla vaihtoehdoilla säästät samalla ympäristöä. Aina ei tarvitse edes paketointipaperia kauniin paketin tekemiseen. Jos perinteinen paketointi tuntuu tylsältä tai etsit uusia ideoita lahjojen paketointiin, kokeile näitä vinkkejä.

Lue lisää

Vinkit joululahjaostoksille

1.12.2017 14:57:08 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Joulu

0 Kommenttia

Joulu lähestyy ja on aika pohtia lahjoja. Monesti tähän aikaan vuodesta stressi hiipii lahjojen ostamisen vuoksi. Näin ei tarvitse kuitenkaan olla. Aina lahjoja ei ole pakko myöskään ostaa, vaan ne voi tehdä itse. Tutustu kolmeen vinkkiin, joiden avulla lahjojen ostaminen helpottuu ja saat ideoita myös itse tehtyihin lahjoihin.

Lue lisää

Omatekoiset joululahjat lämmittävät mieltä

16.12.2016 13:40:00 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Joulu

0 Kommenttia

Omatekoiset joululahjat ovat ihanan persoonallisia ja parhaimmillaan niillä voi myös säästää hieman rahaa. Käsintehdyt lahjat ratkovat myös jokajouluisia ongelmia - mitä voisi antaa lahjaksi henkilölle, jolla on jo kaikkea? Entäpä henkilölle, joka ei tahdo lisää tavaraa kotiinsa?

Lue lisää

Itsetehty joulu

7.12.2016 13:43:48 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Joulu

0 Kommenttia

Mitä sinulle tulee mieleen sanasta joulu? Nouseeko ajatuksiin kauniit joulukoristeet, lämpöiset kynttilät sekä sisustusvimmaa, joka saattaa helposti iskeä juuri joulun alla. Joulutunnelman saavuttamiseksi kokosimme pari hauskaa joulukoristevinkkiä, jotka voit toteuttaa helposti yksin tai yhdessä perheen kanssa!

Lue lisää

Tunnelmallinen valaistus kotiin ja parvekkeelle

30.11.2016 9:52:10 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Joulu

0 Kommenttia

Joko saa laittaa jouluvaloja? Näin kuuluu ikuisuuskysymys. Kyllä vain - varsinkin, kun päivä on lyhyt ja päivänvaloa vain hetken ajan! Oletko jo hakenut jouluvalot varastosta vai odotatko viimeiseen asti? Näin marraskuun viimeisellä viikolla on aika sisustaa valoilla niin koti kuin parvekekin.

Lue lisää