etusivu-matkalla-kotiin-background

Vuokra-asumisen blogi

Matkaajan koti - Ranskalainen sisustus

28.11.2018 13:07:17 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Kodin sisustus, Matkustaminen

0 Kommenttia

Vaikka Ranska olisi tuttu vain elokuvista ja ruoasta, voi sisustukseen tuoda ripauksen Pariisia ja ranskalaisia yksityiskohtia. Ranskalaista hienoutta ja näyttäviä yksityiskohtia voi tuoda myös tasapainottamaan nykyistä sisustusta. Jos Ranska sattuu olemaan jo lempilomakohteesi, on tämä sisustus juuri sinun juttusi!

Lue lisää

Matkaajan koti - Japanilainen sisustus

23.10.2018 10:52:47 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Kodin sisustus, Matkustaminen

0 Kommenttia

Olitpa sitten jo nähnyt Japanin nähtävyyksiä tai unelmoinut matkasta, voit sisustaa kotiasi japanilaiseen tyyliin. Japanilaisen sisustuksen päätähtiä voit hyödyntää hyvin myös skandinaavisessa tyylissä, ja yhdistelemällä japanilaista ja suomalaista sisustamista, saat aikaan mielenkiintoisen kodin. Jos japanilainen sisustaminen tai Japani maana ylipäätään on lähellä sydäntä, kokeile näitä sisustusvinkkejä!

Lue lisää

Lomalle kevyesti - Matkalle mukaan vain käsimatkatavarat

12.6.2018 10:47:00 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Matkustaminen

0 Kommenttia

On aika pakata kesälomaa varten matkalaukku valmiiksi. Kuitenkin pakkaaminen voi aiheuttaa päänvaivaa ja jopa ärsytystä. Mitä ottaisi mukaan? Paljonko tarvitset ja mitä lentokoneeseen saa viedä? Painavien laukkujen raahaaminen ei houkuttele kesälomalla, joten ratkaisu löytyy käsimatkatavaroista. Halusit sitten matkustaa kevyesti tai säästää hieman rahaa, löydät täältä vinkit pakkaamiseen.

Lue lisää

Mitä pakata mukaan ulkomaanmatkalle?

12.10.2016 12:21:05 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Matkustaminen

0 Kommenttia

Olet lähdössä lomalle. Liput on ostettu lentokoneeseen ja hotelli varattu. Odotat lomaa innolla ja haaveilet tulevasta matkasta - mutta sitten muistat pakkaamisen. Pakkaamisen ei tarvitse olla turhauttavaa eikä vaikeaa! Voit aloittaa vaivattoman pakkaamisen näillä ohjeilla:

Lue lisää