Takaisin listaukseen

Tunnelmallinen valaistus kotiin ja parvekkeelle

30.11.2016 | Lukuaika 1 min
Tunnelmallinen valaistus kotiin ja parvekkeelle

Joko saa laittaa jouluvaloja? Näin kuuluu ikuisuuskysymys. Kyllä vain - varsinkin, kun päivä on lyhyt ja päivänvaloa vain hetken ajan! Oletko jo hakenut jouluvalot varastosta vai odotatko viimeiseen asti? Näin marraskuun viimeisellä viikolla on aika sisustaa valoilla niin koti kuin parvekekin.

Valojen loistoa parvekkeella

Onko tapanasi kiepauttaa jouluvalot parvekkeella kaiteen ympärille? Voit nyt hieman uudistaa perinteistä tyyliä ja asettaa valot riippumaan jääpuikkojen tavoin parvekkeen reunalta. Kiepauta ensiksi valot kerran kaiteen ympäri ja tiputa valoköynnös u-muodossa alas. Nosta sitten löyhästi valoja ja kiepauta jälleen ne kaiteen ympäri.

Kynttilöitä ei myöskään sovi unohtaa! Kynttilät tuovat luonnollisesti kaunista tunnelmaa parvekkeelle. Erikokoiset lyhdyt pöydällä sekä riippulyhdyt seinällä loistavat upeasti talven pimeydessä, tuoden miellyttävää valoa myös sisälle.

Sisustusvaloilla uutta ilmettä kotiin

Sisustusvalot ovat olleet tämän vuoden hittituotteita. Esimerkiksi pallonmuotoiset valot eri väreissä sekä materiaaleissa ovat miellyttäneet monia hempeällä tyylillään! Kokeile esimerkiksi valojen sijoittamista peilin ympärille. Tällä tavoin sisustat peilin uudelleen, mutta heijastat samalla myös valoa lempeästi tilaan. Lisäksi sisustusvalojen asettelu lasiastiaan on moderni, mutta lämmin keino valaista huonetta. Testaa myös värillisiä valoja, sillä niiden avulla saat helposti myös jouluteeman kotiisi!