Takaisin listaukseen

Valoa pimeään arkeen

04.12.2018 | Lukuaika 1 min
Valoa pimeään arkeen

Ulkona on pimeää ja synkkää, sillä aurinko laskee jo kello 15 aikoihin. Pimeys väsyttää monia ja tuntuu, että energiavarastot eivät riitä. Voit kuitenkin vaikuttaa kaamokseen ihanilla valosisustusratkaisuilla! Valosisustaminen ei ole vain joulun juttu, sen avulla voit piristää kotiasi ja tietenkin itseäsi vielä pitkään joulun jälkeenkin!

LED-valoilla uutta ilmettä verhoihin

LED-valot taipuvat moneen ja yksi näppärä keino onkin pujottaa ne verhotankoon koristamaan verhoja. Tällöin verhojen takaa loistaa lempeä valaistus, joka ei ole liian kirkas katsoa. Parhaiten valot näkyvät vaaleiden, ohuiden verhokankaiden takaa. Moderni, mutta yksinkertaisen tyylikäs ratkaisu tuo kotiisi kauniisti valoa ilman, että se olisi liian jouluinen. Kuitenkin jos olet joulumielellä, voit kokeilla värikkäitä valoja. Varmistathan, että valot soveltuvat sisäkäyttöön!

valoa pimeään arkeen

Sisustusvalo herättämään

Muodikkaat valokoristeet ovat olleet pitkään suosiossa, sillä ne ovat monikäyttöiset ja ennen kaikkea kauniit. Nyt monissa valokoristeissa on mahdollista säätää ajastin, jonka avulla voit halutessasi laittaa sisustusvalon palamaan tietyksi ajaksi. Esimerkiksi pimeänä talviaamuna koristeen lämmin valo piristää ja herättää tulevaan päivään.

valoa pimeään

 

Parvekkeelle valoa joulun jälkeenkin

Valokoristeita voi olla parvekkeella vielä joulun jälkeenkin, ja pienillä muutoksilla uudistat parveketta ilman uusia hankintoja. LED-valot voi esimerkiksi laittaa lyhtyyn tai lasimaljakkoon. Lisäksi valot voi asettaa lattianrajaan, jolloin ne tuovat kaunista hehkua koko parvekkeelle.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Kaikki artikkelit