Avaran vuokra-asunnot Hämeenlinnassa

Vuokra-asunto on helppo ja joustava ratkaisu asumiseen.

Hämeenlinna on historiallisen kaunis asuinkaupunki

Noin 68 000 asukkaan historiarikas Hämeenlinna tarjoaa upeat maisemat asukkailleen kauniin Vanajaveden rannalla, Tampereen ja Helsingin välissä. 1200-luvun loppupuolella rakennettu linna on mielenkiintoinen nähtävyys, mutta samalla myös tapahtumien keskus. Muun muassa Hämeen keskiaikamarkkinat järjestetään joka vuosi Linnanpuistossa, jolloin asukkailla on loistava tilaisuus tutustua myös keskiaikaiseen Hämeenlinnaan.

Elinvoimaisesta pikkukaupungista kaikki arjen palvelut löytyvät läheltä, sillä kaupunkiin rakennettiin uusi, noin 70 palveluntarjoajan kauppakeskus Goodman vuonna 2014. Vuonna 2013 Hämeenlinna rakennutti 220 metrin mittaisen katetun moottoritien kannen, jonka päälle kaupungin suurin ostoskeskus pystytettiin. Kauppakeskus sai nimensä Antti Hammarbergin, eli tunnetummin Irwin Goodmanin mukaan.

Avara tarjoaa Hämeenlinnan vuokrakohteissa niin kaunista maaseutumaisemaa kuin myös vilkasta keskustaelämää. Upea järvenranta ja tunnelmallinen linna kutsuvat nauttimaan Hämeenlinnan elämyksistä.

Vapaita ja vapautuvia asuntoja

Katso kaikki vapaat asuntomme

Avaran vuokra-asunnot Hämeenlinnassa

Hämeenlinna sijaitsee loistavalla paikalla, kauniin Vanajaveden rannalla Helsingin ja Tampereen puolivälissä. Elinvoimaisesta pikkukaupungista kaikki arjen palvelut ja harrastukset löytyvät kätevästi läheltä. Avaralla on Hämeenlinnassa erilaisten ihmisten tarpeisiin tarjolla monenlaisia asuntoja sekä aivan keskustan tuntumasta että esimerkiksi Vuorentaan maaseutumaisesta rauhasta.

Tutustu asuntoihin

Avaran vuokra-asunnot Hattelmalassa

Avaralla on rauhallisella Hattelmalan alueella, saunallisia kerrostaloasuntoja vuonna 2006 rakennetussa miellyttävässä kerrostaloyhtiössä. Hattelmala sijaitsee noin viiden kilometrin päässä Hämeenlinnan keskustasta, Hämeen ammatti-instituutille on Avaran kohteesta matkaa noin puoli kilometriä. Tämä koti sijaitsee vehreässä ympäristössä, päättyvän kadun varressa, Vanajaveden tuntumassa. Aivan kotioven läheltä pääset lenkkipoluille Vanajan kauniisiin rantamaisemiin. Hienot kuntoilumahdollisuudet tarjoaa myös Hattelmalan harju. Avaran kohteen lisäksi alueella on pääosassa pienkerros- ja omakotitaloja.

Avaran vuokra-asunnot Hätilässä

Avaran Hätilän-alueen kerrostalokohde sijaitsee aivan arjen palveluiden tuntumassa. Kiven heiton matkan päästä löytyvät sekä koulu ja suuri päivittäistavarakauppa että joukko muita palveluita huoltoasemasta keilailukeskukseen. Keskustaan Hätilästä on matkaa noin kaksi kilometriä. Rauhallisella, puistomaisella alueella on Avaran kohteen lisäksi lähinnä pientaloasutusta. Avaran siistin ja viihtyisän taloyhtiön pienehköt asunnot sopivat loistavasti esimerkiksi iäkkäämmän, rauhaa ja mukavuutta arvostavan asujan tarpeisiin.

Avaran vuokra-asunnot Idänpäässä

Idänpään-alueen 1970-luvulla rakennetuissa kerrostalokohteissamme asut edullisesti ja mutkattomasti, arjen palveluiden tuntumassa. Erityisesti Laaniitynkadun kohteemme sijaitsee aivan S-marketin naapurissa. Myös koulu, päiväkoti ja terveyspalvelut löytyvät läheltä. Katumajärvi on nurkan takana, ja Pikkuaron-talon asunnoista pieneen metsään pääsee aivan omalta pihalta. Hämeenlinnan keskustaan Idänpäästä on matkaa noin kolme kilometriä. Omalla autolla liikkuvalle molemmissa taloyhtiöissä on hyvät pysäköintipaikat, ja myös bussi kulkee aivan läheltä.ahdollisuudet tarjoaa myös Hattelmalan harju. Avaran kohteen lisäksi alueella on pääosassa pienkerros- ja omakotitaloja.

Avaran vuokra-asunnot Keinusaaressa

Avaran Keinusaaren kerrostalokodeissa asut aivan keskustan tuntumassa, puolen kilometrin päässä Hämeenlinnan rautatieasemalta. Kulttuuri- ja kongressikeskus Verkatehdas elokuvateattereineen, konsertteineen ja teattereineen sijaitsee parin minuutin kävelymatkan päässä. Ruokakauppa löytyy aivan naapurista ja muille ostoksille keskustaan pyörähtää nopeasti milloin tahansa. Myös terveysasema ja koulut löytyvät läheltä. Nämä kodit sopivat sinulle, joka haluat nauttia sekä keskustan palveluista ja kulttuuritarjonnasta että pikkukaupungin rauhasta!

Avaran vuokra-asunnot Voutilassa

Avaralla on viihtyisällä Voutilan alueella sekä luhtitalo-, rivitalo- että kerrostalokoteja. Kaikki kohteista on rakennettu 2000-luvulla. Voutilassa ovat lähellä sekä luonto että palvelut. Alueella on päivittäistavarakauppojen lisäksi muun muassa kirjasto, koulu, päiväkoti ja terveysasema. Myös bussiyhteydet Hämeenlinnan keskustaan toimivat hyvin, ja Kanta-Hämeen Keskussairaala sijaitsee kävelymatkan päässä. Avaran Voutilan-kohteet sopivat loistavasti esimerkiksi pienen perheen tarpeisiin.

Avaran vuokra-asunnot Vuorentaassa

Avaran Vuorentaan rivitalokodit ovat ihanteellinen vaihtoehto rauhallista asuinaluetta arvostavalle perheelle. Kaunis pientalo- ja omakotitaloaule on hienojen pelto- ja metsämaisemien ympäröimä. Avaran päättyvän kadun varrella sijaitsevassa taloyhtiöissä on myös viihtyisä, turvallinen pihapiiri. Hämeenlinnan keskustaan on tästä kohteesta noin viisi kilometriä, mutta isot marketit arjen ruokaostoksia varten löytyvät kahden kilometrin päästä. Vuorentaan kouluun on matkaa alle kilometri.