Avaran vuokra-asunnot Hyvinkäällä

Vuokra-asunto on helppo ja joustava ratkaisu asumiseen.

Hyvinkää tarjoaa loistavat yhteydet ja elävän keskustan

Hyvinkää on vetovoimainen kasvukaupunki, joka hemmottelee asukkaitansa paitsi loistavilla kulkuyhteyksillä, myös poikkeuksellisen elinvoimaisella keskustalla.

Noin 47 000 asukkaan Hyvinkää sai vuonna 2015 Paras kaupunkikeskusta -palkinnon. Kaupungin 2010-luvulla täysin uudistuneen keskustan ylpeys on 120 liikkeen kauppakeskus, jonka ostosmahdollisuudet vetävät vertoja maan suurimmille kaupungeille. Kirjastonaukiosta on kehittynyt kaupunkilaisten vehreä olohuone, ja Villatehtaan alueella riittää asukkaille kiinnostavaa tapahtuma- ja kulttuuritarjontaa.

 

Avaran Hyvinkään-kohteissa nautit pikkukaupungin tunnelmasta, Sveitsin kansallispuiston upeasta luonnosta ja jatkuvasti kehittyvän keskustan monipuolisista palveluista vain puolen tunnin matkan päässä Helsingistä.

Vapaita ja vapautuvia asuntoja

Katso kaikki vapaat asuntomme

Avaran vuokra-asunnot Hyvinkäällä

Hyvinkään kasvukeskus sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien päässä aivan pääkaupunkiseudun tuntumassa. Avaralla on Hyvinkäällä monipuolinen valikoima vuokra-asuntoja kaikkiin elämäntilanteisiin. Vehreää Kruununpuiston aluetta arvostavat lapsiperheet, Viertolassa saadaan nauttia historian havinasta kun taas Paavolassa kiehtoo mahdollisuus hypätä takaovesta nauttimaan Sveitsin luonnonpuiston antimista.

Tutustu asuntoihin

Avaran vuokra-asunnot Kruununpuistossa

Avaran Hyvinkään kohteiden helmi on arvostetulla Kruununpuiston alueella sijaitseva kaksikerroksinen, vuonna 2009 rakennettu moderni rivitalo. Lapsiystävällinen ja vehreä Kruununpuisto sijaitsee alle kahden kilometrin päässä Hyvinkään keskustasta. Suurin osa alueen asunnoista on 1940-1950-luvuilla rakennettuja idyllisiä omakotitaloja. Avaran rivitalokohde sijaitsee kätevästi kaupan ja päiväkodin sekä ala- ja yläkoulujen läheisyydessä. Ulkoilijaa ilahduttavat heti kohteen vierestä lähtevät hoidetut lenkkipolut.

Avaran vuokra-asunnot Martissa

Muutaman kilometrin päässä Hyvinkään keskustasta sijaitseva Martti on erityisesti lapsiperheiden suosiossa. Rauhalliselta asuinalueelta löytyykin sujuvaan perhearkeen sekä peruskoulu, päiväkoti että lähikauppa. Palveluiden lisäksi Marttiin houkuttelevat hyvät ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet. Alueella on muun muassa useita leikkipuistoja, urheilupuisto ja koirapuisto. Osa hoidetuista ulkoilureiteistä muuttuu talvella valaistuiksi hiihtoladuiksi. Keskustaan pääsee kätevästi pyörällä tai vaikkapa paikallisbussilla. Autolla Martista on hyvät yhteydet myös Helsinki-Tampere moottoritielle. Avaran Hyvinkään kohteista suurin osa sijaitsee viihtyisässä Martissa. Alueella on pääasiassa rivitaloyhtiöitä ja pienkerrostaloja sekä yksi luhtitalokohde.

Avaran vuokra-asunnot Paavolassa

Sveitsin luonnonpuiston kupeessa sijaitseva Paavola tekee vaikutuksen erityisesti hyvillä ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksillansa. Voit valita, lähdetkö retkeilemään luonnonsuojelualueelle, kiipeilemään keväällä aukeavaan seikkailupuistoon vai laskettelemaan tai pulkkailemaan Sveitsin hiihtokeskukseen. Aivan lähistöltä löytyvät myös vastaremontoitu uimahalli, ja jäähalli. Avaran Paavolan kohteesta on Hyvinkään keskustaan matkaa vajaat kaksi kilometriä. Aivan kulman takana palvelee lähikauppa, ja lisäksi koulu, kirjasto ja päiväkodit löytyvät kaikki kilometrin säteeltä.

Avaran vuokra-asunnot Viertolassa

Avaran Hyvinkään kohteista Viertolassa sijaitseva kerrostalo on kaikkein lähimpänä keskustan palveluita. Rautatieasemalle ja upeaan kauppakeskus Willaan on matkaa noin kilometri. Viertolassa palvelee oma päiväkoti ja myös koulut sijaitsevat lähellä. Urheilemaan alueella innostavat muun muassa pallokenttä ja palloiluhalli. Viertola on Hyvinkään vanhimpia asuinalueita, ja historia elää edelleen vanhoissa, tunnelmallisissa rakennuksissa, joita puistomaisella asuinalueella on paljon jäljellä. 1920-luvulla Viertolassa asui myös taiteilija Helene Scjerfbeck, josta muistuttaa edelleen hänen mukaansa nimetty Helenenkatu.