Avaran vuokra-asunnot Keravalla

Vuokra-asunto on helppo ja joustava ratkaisu asumiseen.

Uudistuva Kerava on kohtaamispaikka hyvillä kulkuyhteyksillä

Houkuttelevan sijainnin vuoksi 35 000 asukkaan kaupunki, Kerava, on ollut monelle loistava valinta asuinpaikaksi. 20 minuutin matka junalla Helsinkiin ja uudistunut Kerava-Lahti -oikorata ovat tehneet Keravasta vilkkaan kohtaamispaikan kadehdittavan läheltä luonnon rauhaa.

Keravalle rakennettiin 1980-luvun alussa keskustan kävelykatu, joka on täysin suljettu autoilta. Palvelut ja tapahtumat sijaitsevat tunnelmallisen, keskieurooppalaistyylisen kävelykadun varrella, joka sai myös SAFA-palkinnon Suomen Arkkitehtiliitolta. Kävelykadun läheisyyden uudet asuintalot tuovat myös uutta vilskettä kaupunkin keskustaan. Kerava on myös oiva paikka urheileville muun muassa legendaarisen Keinukallion urheilukeskuksen alueensa myötä.

Avaran Keravan-kohteet ovat uudistuvan Keravan keskipisteessä ja sen rauhallisilla laitamilla. Keravan-kohteet tarjoavat asukkailleen modernia sekä urbaania asumista hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Vapaita ja vapautuvia asuntoja

Katso kaikki vapaat asuntomme

Avaran vuokra-asunnot Keravalla

35 000 asukkaan Kerava sijaitsee ihanteellisella paikalla, kahdenkymmenen minuutin junamatkan päässä Helsingin keskustasta. Kompaktissa ja turvallisessa pikkukaupungissa useimmat arjen palvelut ovat kätevän kävely- tai pyörämatkan päässä. Keskustan uudistusprojektin ansiosta Keravalle on lähivuosina luvassa myös aivan uudenlaista sykettä. Avaralla on eri puolilla Keravaa viihtyisiä kerrostalo- ja rivitalokoteja monenlaisiin asumisen tarpeisiin. Sinä päätät asutko keskustassa, aivan rautatieaseman tuntumassa vai esimerkiksi rivitalossa lapsiperheiden suosimalla, viihtyisällä Jaakkolan alueella.

Tutustu asuntoihin

Rauhallisella ja vehreällä Kalevan alueella sijaitsevat kerrostaloasuntomme ovat erityisesti lapsiperheiden suosiossa. Annikinkadun kohdettamme vastapäätä on englanninkielinen päiväkoti, ja aivan läheltä löytyvät myös uimahalli ja jäähalli. Noin kahden kilometrin päässä sijaitsevaan Keravan keskustaan pääsee Kalevasta kätevästi esimerkiksi bussilla. Metsään voi sukeltaa virkistäytymään aivan oman kodin tuntumasta.

Avaralla on keskustassa uusia, laadukkaita vuokra-asuntoja loistavalla paikalla vastapäätä rautatieasemaa. Tässä kodissa kaikki uudistuvan keskustan palvelut ovat aivan vieressä, ja myös koulu ja päiväkoti sijaitsevat kätevästi lähellä. Keskustasijainnista huolimatta aivan kodin tuntumasta pääsee sukeltamaan halutessaan myös vehreisiin metsämaisemiin.

Avaralla on Saviossa pienelle perheelle sopivia rivitalokolmioita ja esimerkiksi rauhaa arvostavan pariskunnan tarpeisiin täydellisiä luhtitalokaksioita. Pientalo- ja omistusasuntovaltaisella Savion alueella upeat ulkoilualueet ja Keravanjoki sijaitsevat aivan lähellä. Keravan keskustaan on matkaa noin 2-3 kilometriä, mutta arjen peruspalvelut, kuten ruokakauppa, apteekki ja koulu löytyvät Saviosta. Lähialueilla on myös muita kauppoja ja esimerkiksi Keravan HopLop.