Avaran vuokra-asunnot Kotkassa

Vuokra-asunto on helppo ja joustava ratkaisu asumiseen.

Merikaupunki Kotka on eloisa kotipaikka

Suomenlahden rannikolla sijaitseva Kotka on Kymenlaakson toiseksi suurin kaupunki. Noin 55 000 asukkaan merikaupunki on täynnä tapahtumia ainutlaatuisen sijaintinsa vuoksi. Hamina-Kotka-satama on Suomen suurimpia satamia ja alueen Kantasatamasta on rakennettu viihtyisä kulttuurisatama, joka tarjoaa niin asukkaille kuin turisteille paljon nähtävää.

Meriteeman mukaisesti Kotka tarjoaa kulttuurinähtävyyksiä muun muassa Merikeskus Vellamossa, jossa sijaitsee Kymenlaakson museo, Suomen merimuseo ja Tietokeskus Vellamo. Puhumattakaan kuuluisasta Kotkan Meripäivät -tapahtumasta, joka tuo vierailijoita kauempaakin. 

Shoppailua ei ole myöskään unohdettu, sillä Kotkasta löytyy Kaakkois-Suomen toiseksi suurin kauppakeskus Pasaati sekä paljon pieniä persoonallisia erikoisliikkeitä. Lisäksi Kotka on tunnettu kauniista puistoalueistaan aivan meren läheisyydessä.

Avaran Kotkan-kohteet tarjoavat asukkailleen niin rauhoittavaa meren liplatusta kuin tapahtumarikasta elämää Kotkan keskustassa. Kotka on eloisa merikaupunki, joka takaa monipuoliset palvelut ja unohtumattomat elämykset.

Vapaita ja vapautuvia asuntoja

Katso kaikki vapaat asuntomme

Avaran vuokra-asunnot Kotkassa

Kotkan asukkaat rakastavat kaupungin merellistä tunnelmaa ja puistojaan. Kotkassa yhdistyvätkin merellinen luonto sekä kulttuuria ja tapahtumia sykkivä kaupunkielämä. Avaran Kotkan vuokra-asuntojen tarjonnasta löytyy moderneja kerrostaloasuntoja merimaisemista aivan venesataman kupeesta, urbaaneja keskustakoteja ostosmahdollisuuksien vierestä sekä idyllisiä rivitaloasuntoja vehreältä pientaloalueelta.

Tutustu asuntoihin

Avaran vuokra-asunnot Hirssaaressa

Hirssaaren modernissa kerrostalokohteessamme asut upeissa merimaisemissa, venesataman rannassa, alle kolmen kilometrin päässä ydinkeskustasta. Hirssaaren vehreä, merellinen asuinalue on rakennettu 2000-luvun alussa asuntomessualueeksi. Avaran kohde on valmistunut vuonna 2006. Viihtyisässä, rauhallisessa kaupunginosassa on enimmäkseen pientaloja ja omistusasuntoja. Kotilon päiväkoti ja ruokakauppa sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä

Avaran vuokra-asunnot Karhulassa

Avaralla on Karhulassa viihtyisiä kerrostaloasuntoja sekä varsinaisen Karhulan että Helilän alueilla. Karhula on Kotkan toinen keskusta, eli kaupat, koulut, terveyspalvelut ja Karhulan teollisuuspuiston työpaikat ovat lähellä. Myös vilkas Karhulan tori on kätevän kävelymatkan päässä. Suntionkadun kohteemme sijaitsee vähän kauempana Karhulan vilkkaimmasta ytimestä, aivan palkitun Jokipuiston, Karhulan uimahallin ja Helilän koulun tuntumassa.

Avaran vuokra-asunnot Kotkansaaressa

Kotkan ykköskeskusta Kotkansaari sijaitsee nimensä mukaan saarella. Avaran viihtyisät kerrostalokodit Kotkan ytimessä ovat täydellinen valinta kaupunkiasujan makuun. Kotkansaaressa monipuoliset ostosmahdollisuudet, ravintolat ja kulttuuripalvelut ovat aivan kodin tuntumassa. Myös koulut ja päiväkodit löytyvät kätevästi lähistöltä. Erityisesti Ajurinkadun kohteessa keskustan sykkeeseen yhdistyy asuminen aivan meren rannan tuntumassa. Puutarhakadun asuntomme taas ovat kivenheiton päässä palkitusta Sapokan Vesipuistosta ja Sapokan satamasta, josta pääsee laivalla kätevästi Kotkan saaristoon. Myös upea Katariinan Meripuisto on kaikista Kotkansaaren kohteistamme kävelymatkan päässä.

Avaran vuokra-asunnot Suulisniemessä

Avaralla on arvostetulla Suulisniemen pientaloalueella idyllinen rivitalokohde, jossa asukkaat ovat viihtyneet loistavasti. Vehreä ja rauhallinen kaupunginosa sijaitsee kätevästi lähellä Karhulaa ja sen kattavia palveluita. Arjen peruspalvelut, kuten koulu ja ruokakauppa löytyvät muutaman minuutin kävelymatkan päästä. Luontoon virkistymään pääsee aivan kotiovelta.