Avaran vuokra-asunnot Kouvolassa

Vuokra-asunto on helppo ja joustava ratkaisu asumiseen.

Kouvola tarjoaa aktiivista elämää luonnon keskellä

Luonnon helmassa sijaitseva Kouvola on noin 85 000 asukkaan rauhaisa kotikaupunki. Kouvolan luontoalueet tarjoavat asukkailleen aktiivista elämäntyyliä kauniissa maisemissa. Repoveden kansallispuisto kutsuu myös turisteja patikoimaan ja retkeilemään.

Kouvolan viihtyisyyttä lisää se, että kaupungista on helppo matkustaa mihin tahansa Suomeen. Liikenneyhteydet ovat erityisen toimivat, sillä Kouvolaan pääsee nopeasti sekä autolla että junalla. Kouvola onkin rautateiden risteyskohdassa. 

Helppojen kulkuyhteyksien lisäksi Kouvola tarjoaa asukkailleen kulttuuria ja tapahtumia ympäri vuoden. Esimerkiksi vuoden odotetuimpia kohokohtia ovat Dekkaripäivät, Pioneerifestivaali ja Taiteiden yö. Lisäksi Kouvolasta löytyy myös lasten suosima huvipuisto Tykkimäki.

Avaran Kouvolan-kohteet sijaitsevat luonnon läheisyydessä kuitenkin tarjoten kaupungin vilskettä sopivin annoksin. Kouvola kutsuu asukkaitaan seikkailemaan metsämaisemiin ja nauttimaan luonnon tuomasta rauhasta.

Vapaita ja vapautuvia asuntoja

Katso kaikki vapaat asuntomme

Avaran vuokra-asunnot Kouvolassa

Kymijoen varressa sijaitsevassa 87 000 asukkaan Kouvolassa rauha ja luonnonläheisyys yhdistyvät hyviin kulkuyhteyksiin, kattaviin palveluihin ja edulliseen hintatasoon. Avaralla on Kouvolassa asuntoja Vahteron ja Marjoniemen asuinalueilla. Vahteron alue on ihanteellinen valinta esimerkiksi lapsiperheelle. Marjoniemen kerrostalokodit taas tarjoavat persoonallista asumista luonteikkaassa kasarmiympäristössä.

Tutustu asuntoihin

Avaran vuokra-asunnot Marjoniemessä

Avaran vuonna 1913 rakennettu kerrostalokohde Marjoniemen kasarmialueella henkii upeaa historiallista tunnelmaa. Tämä kohde sopii ainutlaatuista, persoonallista asuinympäristöä arvostavalle. Viihtyisä taloyhtiö sijaitsee suojaisella ja vehreällä paikalla, lyhyen kävelymatkan päässä Kouvolan keskustasta. Esimerkiksi terveyskeskuksen sairaalaan on matkaa alle puoli kilometriä.

Avaran vuokra-asunnot Vahterossa

Avaralla on Vahteron suositulla pientaloalueella perheasuntoja viihtyisässä rivitaloyhtiössä. Vehreä, puistomainen alue tarjoaa loistavat mahdollisuudet ulkoiluun. Keskustaan on Vahterosta matkaa vain kaksi kilometriä, ja koulut, ruokakauppa ja lähikirjasto löytyvät alle kilometrin päästä. Mielakan Rinnekeskus sijaitsee puolentoista kilometrin päässä.