Avaran vuokra-asunnot Kouvolassa

Vuokra-asunto on helppo ja joustava ratkaisu asumiseen.

Kouvola tarjoaa aktiivista elämää luonnon keskellä

Luonnon helmassa sijaitseva Kouvola on noin 85 000 asukkaan rauhaisa kotikaupunki. Kouvolan luontoalueet tarjoavat asukkailleen aktiivista elämäntyyliä kauniissa maisemissa. Repoveden kansallispuisto kutsuu myös turisteja patikoimaan ja retkeilemään.

Kouvolan viihtyisyyttä lisää se, että kaupungista on helppo matkustaa mihin tahansa Suomeen. Liikenneyhteydet ovat erityisen toimivat, sillä Kouvolaan pääsee nopeasti sekä autolla että junalla. Kouvola onkin rautateiden risteyskohdassa. Helppojen kulkuyhteyksien lisäksi Kouvola tarjoaa asukkailleen kulttuuria ja tapahtumia ympäri vuoden. Esimerkiksi vuoden odotetuimpia kohokohtia ovat Dekkaripäivät, Pioneerifestivaali ja Taiteiden yö. Lisäksi Kouvolasta löytyy myös lasten suosima huvipuisto Tykkimäki.

Avaran Kouvolan-kohteet sijaitsevat luonnon läheisyydessä kuitenkin tarjoten kaupungin vilskettä sopivin annoksin. Kouvola kutsuu asukkaitaan seikkailemaan metsämaisemiin ja nauttimaan luonnon tuomasta rauhasta.

Avaran vuokra-asunnot Kouvolassa

Kymijoen varressa sijaitsevassa 87 000 asukkaan Kouvolassa rauha ja luonnonläheisyys yhdistyvät hyviin kulkuyhteyksiin, kattaviin palveluihin ja edulliseen hintatasoon. Avaralla on Kouvolassa viihtyisiä kohteita monenlaisiin eri elämäntilanteisiin. Esimerkiksi Kankaron ja Vahteron alueet ovat ihanteellinen valinta lapsiperheelle. Lehtomäen kohteessamme ovat viihtyneet sekä nuoret aikuiset että vaivatonta asumista arvostavat iäkkäämmät pariskunnat. Kaunisnurmen ja Marjoniemen kerrostalokodit taas tarjoavat persoonallista asumista luonteikkaassa kasarmiympäristössä.

Tutustu asuntoihin

Lisätiedot

Pirkko-Auvikainen

Pirkko Auvikainen

020 113 3013

Kankaro

Avaran vuokra-asunnot Kankarossa

Avaralla on arvostetulla Kankaron alueella viihtyisiä perheasuntoja rauhallisessa rivitaloyhtiössä, päättyvän tien varrella. Vehreällä pientaloalueella on loistavat ulkoilumahdollisuudet. Metsään pääsee virkistäytymään aivan kodin nurkilta. Kouvolan keskustaan on matkaa kolme kilometriä. Eskolanmäen koulu ja Haanojan kirjasto sijaitsevat viidentoista minuutin kävelymatkan päässä.

Kaunisnurmi

Avaran vuokra-asunnot Kaunisnurmessa

Avaran Kaunisnurmen kohteet sijaitsevat suojaisella paikalla, vehreän puistomaisen alueen keskellä. Kasarmialueella sijaitsevat, kauniit 1950-luvun kerrostalot huokuvat idyllistä tunnelmaa. Kouvolan keskustan palveluihin on kätevä kävelymatka. Kaunisnurmen koulu ja sen vieressä oleva pallokenttä ovat alle puolen kilometrin päässä. Lähistöllä on myös useita päiväkoteja.

Lehtomäki

Avaran vuokra-asunnot Lehtomäessä

Lehtomäen omaleimaisella kerros- ja luhtitaloalueella asut lähellä palveluita ja loistavia ulkoilumahdollisuuksia. Metsään pääset virkistäytymään aivan kotiovelta. Iso ruokakauppa sijaitsee puolen kilometrin päässä, ja lähellä on myös esimerkiksi ratsastuskeskus ja ravirata. Kolmen kilometrin päässä sijaitsevaan Kouvolan keskustaan on hyvät linja-autoyhteydet.

Marjoniemi

Avaran vuokra-asunnot Marjoniemessä

Avaran vuonna 1913 rakennettu kerrostalokohde Marjoniemen kasarmialueella henkii upeaa historiallista tunnelmaa. Tämä kohde sopii ainutlaatuista, persoonallista asuinympäristöä arvostavalle. Viihtyisä taloyhtiö sijaitsee suojaisella ja vehreällä paikalla, lyhyen kävelymatkan päässä Kouvolan keskustasta. Esimerkiksi terveyskeskuksen sairaalaan on matkaa alle puoli kilometriä.

Vahtero

Avaran vuokra-asunnot Vahterossa

Avaralla on Vahteron suositulla pientaloalueella perheasuntoja viihtyisässä rivitaloyhtiössä. Vehreä, puistomainen alue tarjoaa loistavat mahdollisuudet ulkoiluun. Keskustaan on Vahterosta matkaa vain kaksi kilometriä, ja koulut, ruokakauppa ja lähikirjasto löytyvät alle kilometrin päästä. Mielakan Rinnekeskus sijaitsee puolentoista kilometrin päässä.