Avaran vuokra-asunnot Kuopiossa

Vuokra-asunto on helppo ja joustava ratkaisu asumiseen.

Viihtyisä ja rento Kuopio nostaa suosiotaan

112 000 asukkaan Kuopio houkuttelee suomalaisia yhä enemmän ja enemmän, sillä Kuopio oli vuonna 2016 neljänneksi suosituin asuinkaupunki, kun mitattiin suomalaisten muuttohalukkuutta. Suosion syynä on Kuopion lapsiystävällisyys sekä viihtyisät asuinalueet. Puhumattakaan poikkeuksellisen hyvästä työtilanteesta, josta Kuopio voi olla ylpeä. Kuopiosta löytyy myös kattava valikoima opiskelupaikkoja. Muun muassa Savonia-ammattikorkeakoulun Kuopion kampuksilla opiskelee yhteensä 11 500 tutkinto-opiskelijaa. Lisäksi Kuopiossa pääsee nauttimaan luonnon kauneudesta sekä palveluiden monipuolisuudesta samaan aikaan, sillä Kuopion kaupunki on rakennettu Kallaveden rannoille.

Kuopio tarjoaa asukkailleen myös loistavan tilaisuuden tutustua taiteeseen ja kulttuuriin. Kuopio tunnetaankin usein myös tanssikaupunkina vuosittain järjestettävän Kuopio tanssii ja soi tanssifestivaalin vuoksi. Lisäksi Kuopio tarjoaa asukkailleen paljon mahdollisuuksia mm. talviurheilun suhteen. Kevättalvella Puijon mäissä kilpaillaan Mäkihypyn maailmancup, Tahkon laskettelurinteet ovat vain kivenheiton päässä, unohtamatta jääkiekkotrillereitä, joita Kuopion kotijoukkue KalPa tarjoaa.

Avaran Kuopion -kohteet vievät asukkaansa rentoon, mutta tapahtumarikkaaseen ympäristöön, jossa on tilaisuus nauttia kulttuurista, urheilusta sekä upeasta luonnosta.

Kohteen vapaita asuntoja

Katso vapaita asuntoja

Avaran vuokra-asunnot Kuopiossa

Avaralla on Kuopion upeissa järvimaisemissa viihtyisiä vuokrakoteja sekä keskustan ytimessä että vähän kauempana, metsä- ja järviluonnon rauhassa. Esimerkiksi Lehtoniemeen vuonna 2014 valmistuneet kerrostalokotimme tarjoavat huippumodernia asumista täysin uudella alueella. Aktiivisen luonnossa liikkujan kannattaa tutustua monipuoliseen asuntotarjontaamme Puijon upeiden ulkoilumaastojen tuntumassa. Petosen rivitalokohteemme taas ovat loistava valinta palveluiden läheisyyttä arvostavalle lapsiperheelle.

Tutustu asuntoihin

Lisätiedot

avara-avatar

Avara asuntovuokraus

Inkilänmäen kerrostalokohteemme sijaitsevat viihtyisällä, vehreällä alueella, aivan Puijon upeiden ulkoilumaastojen tuntumassa. Esimerkiksi ruokakauppa, koulu ja päiväkoti löytyvät kivenheiton matkan päästä. Myös vajaan kolmen kilometrin päässä sijaitsevaan Kuopion keskustaan on nopeat yhteydet. Alue onkin loistava valinta aktiiviselle luonnossa liikkujalle, joka haluaa asua kätevästi lähellä myös keskustan palveluita. Inkilänmäenkadun kohteemme on täysin remontoitu keväällä 2019 ja uudistuneet Avara-kodit ovat nyt vuokrattavissa. Lue lisää kohdesivulta.

Avaran kerrostalokohde Julkulassa on täydellinen valinta aktiiviselle luonnossa liikkujalle. Puijon ulkoilumaastot avautuvat aivan talon takana, ja esimerkiksi Puijonsarven laavulle on kotiovelta Puijon luontopolkua pitkin ihanteellinen, reilun kilometrin kävelymatka. Myös Kallaveden rantamaisemat ovat alle kilometrin päässä. Bussiyhteydet noin kuuden kilometrin päässä sijaitsevaan Kuopion keskustaan ovat erinomaiset eli arki sujuu myös ilman omaa autoa. Julkulassa on pieni ruokakauppa, ja isommat ostokset hoituvat reilun viiden minuutin ajomatkan päässä Puijonlaaksossa, josta löytyy kattavasti myös muut arjen palvelut.

Vehreä, väljästi rakennettu Jynkkä on upealla paikalla, järven ja lampien ympäröimänä. Puistomaisella asuinalueella sijaitsevat kerros- ja rivitalokotimme sopivat hyvin esimerkiksi rauhaa ja hyviä ulkoilumahdollisuuksia arvostavan lapsiperheen tarpeisiin. Kuopion keskustaan, kahdeksan kilometrin päähän, on Jynkästä hyvät bussiyhteydet ja pyörätiet. Arjen peruspalveluista ja mukavuuksista esimerkiksi kauppa, kirjasto, yläkoulu ja uimaranta löytyvät omalta asuinalueelta. Parhaillaan rakenteilla on myös uusi alakoulu. Reilun viiden minuutin ajomatkan päässä sijaitseva Rauhalahden kylpylähotelli tarjoaa laajan valikoiman vapaa-ajan aktiviteetteja seinäkiipeilystä tennis- ja squash kenttiin ja maailman suurimmaksi markkinoituun savusaunaan.

Avaran komeat keskustakohteet tarjoavat historiaa henkivää kivitaloasumista aivan Kuopion ytimessä. Upeaksi uudistettu Kuopion tori, kuuluisa kauppahalli ja viihtyisä satama ovat kaikki lyhyen kävelymatkan päässä. Nämä kodit ovat täydellinen valinta helppoa kaupunkiasumista arvostavalle city-ihmiselle, joka haluaa päästä poikkeamaan kätevästi niin taidemuseoon, ostoksille kuin ravintolaankin.

Tutustu Kuopion torin laidalla sijaitsevan kohteemme vuokrakoteihin Kuopion Holvin kohdesivulta.

Lehtoniemeen vuonna 2014 valmistuneet kerrostalokohteemme sopivat sinulle, joka haluat asua lähellä luontoa, veden ympäröimänä, täysin uudella asuinalueella. Lehtoniemen rakentaminen on alkanut vasta 2010-luvun alussa, mutta alueelle on jo ehtinyt nousta sekä moderneja kerrostalokoteja että viihtyisiä pientaloja. Palvelut lisääntyvät jatkuvasti uusien asukkaiden myötä, mutta jo nyt alueelta löytyy esimerkiksi koulu, päiväkoti ja iso ruokakauppa. Kuopion keskustaan on Lehtoniemestä matkaa noin kuusi kilometriä, ja kaupunkiin pääsee hurauttamaan kätevästi myös moottoritietä pitkin. Marjastus-, kalastus- ja lenkkeilymaastot löytyvät aivan kotioven tuntumasta.

Avaralla on Linnanpellossa viihtyisiä kerrostalokoteja rauhallisella paikalla, vanhan, idyllisen omakotialueen laidalla. Kuopion ydinkeskustaan on Linnanpellosta alle kahden kilometrin pyörä- tai kävelymatka, ja rautatieasema sijaitsee vain puolentoista kilometrin päässä. Arjen tärkeimmät palvelut, kuten ruokakauppa ja apteekki löytyvät aivan kulman takaa, ja lähimpään kouluunkin on matkaa vain reilut kolmesataa metriä.

Päivärannan kerrostalokohteemme sijaitsevat täydellisellä paikalla, aivan Puijon upeiden ulkoilualueiden ja Kallaveden tuntumassa. Lähin ruokakauppa löytyy aivan nurkan takaa, ja isommat ruokaostokset hoituvat kätevästi alle kilometrin päässä sijaitsevassa automarketissa. Kouluun on molemmista Päivärannan kohteistamme alle viiden minuutin turvallinen kävelymatka. Nämä kodit sopivat loistavasti esimerkiksi perheelle, joka arvostaa sekä palveluiden läheisyyttä että mahdollisuuksia monipuoliseen, aktiiviseen luonnossa

Petosen viihtyisät rivitalokohteemme ovat loistava valinta perheelle, joka haluaa asua palveluiden keskellä, lähellä luontoa ja vettä, hieman kauempana keskustan hälinästä. Lapsiperheiden suosimalta alueelta löytyy kaikki hyvään arkeen tarvittava kirjastosta isoihin ruokakauppoihin, kouluihin, päiväkoteihin, jäähalliin ja uimahalliin. Kuopion ytimeen on matkaa noin kymmenen kilometriä. Viihtyisät puistot ja vehreät lenkkimaastot sen sijaan löytyvät aivan kotioven tuntumasta.

Särkilahden moderni, lapsiperheiden ja opiskelijoiden suosima asuinalue on rakennettu hienoihin järvenrantamaisemiin 2000-luvulla. Avaran viihtyisä kerrostalokohde sijaitsee rauhallisella, vehreällä paikalla, alle puolen kilometrin päässä rannasta. Lähikauppa löytyy aivan nurkan takaa, ja lähistöllä on paljon myös muita palveluita. Puolentoistakilometrin päässä sijaitseva Rauhalahden kylpylä tarjoaa vapaa-ajan aktiviteetteja seinäkiipeilystä tennis- ja squash kenttiin ja maailman suurimmaksi markkinoituun savusaunaan. Kulkuyhteydet Kuopion keskustaan ovat loistavat ja yliopistolle on kätevä kolmen ja puolen kilometrin pyörämatka.