Avaran vuokra-asunnot Lahdessa

Vuokra-asunto on helppo ja joustava ratkaisu asumiseen.

Lahti on urheilun ja designin kaupunki

Lahti on tunnettu hiihtokaupunki, jossa asuu 120 000 asukasta. Lahdessa järjestettävät Finlandia-hiihto ja Salpausselän kisat kuuluvat Suomen kovimpiin urheilutapahtumiin, joita seuraavat monet suomalaiset jännittyneenä vuodesta toiseen.

Avaran Lahden-kohteet sopivat aktiiviselle asukkaalle, jolla on pilke silmäkulmassa. Lahti toivottaa tervetulleeksi myös lapsiperheet ja opiskelijat, jotka haluavat elää mukavassa yhteisössä maaseudun läheisyydessä.

Lisäksi Lahdesta löytyy ammattikorkeakouluun kuuluva muotoilu- ja taideinstituutti, eli lahtelaisen nimensä mukaan “Muotsikka”. Kyseinen opinahjo on pienehkö, mutta kansainvälisesti tunnettu ja sen opiskelijoina ovat olleet muun muassa vaatesuunnittelija Katri Niskanen ja Block-valaisimen suunnittelija Harri Koskinen. Lahdessa syntyykin jatkuvasti upeaa Suomi-designia. Lisäksi myös vapaa-ajan aktiviteetteja on laajasti tarjolla asukkaille. Esimerkiksi rentouttava kesäillan risteily tai raikas retki luontoon virkistää arjen keskellä.

Vapaita ja vapautuvia asuntoja

Katso kaikki vapaat asuntomme

Avaran vuokra-asunnot Lahdessa

Avaralla on 120 000 asukkaan Lahdessa hienoja kerrostalokoteja kaupungin viihtyisimmillä asuinalueilla. Kartanon ja Ankkurin alueilla asut sekä Lahden Sataman, Vesijärven upeiden ulkoilumaastojen että maan hienoimpiin tapahtumapaikkoihin kuuluvan Sibeliustalon naapurissa. Asemantaustan kohteemme on kävelymatkan päässä sekä keskustasta että ainutlaatuisesta Launeen perhepuistosta, ja Launeen rauhalliset kohteet sopivat hyvin esimerkiksi pienen perheen tarpeisiin.

Tutustu asuntoihin

Avaran vuokra-asunnot Kartanon ja Ankkurin alueilla

Avaralla on Vesijärven tuntumassa viihtyisiä kerrostalokoteja sekä Kartanon että Ankkurin halutuilla alueilla. Kauniisiin rantamaisemiin rakennetun puistomaisen alueen ulkoilureitit houkuttelevat kesällä pyöräilemään ja kävelemään. Talvella Vesijärven jää täyttyy hiihtäjistä ja retkiluistelijoista. Sinfonia Lahti konsertoi naapurissa upeassa Sibeliustalossa, ja Lahden Sataman alueella tapahtuu ympäri vuoden. 1,5 kilometrin päässä sijaitsevaan keskustaan hurauttaa kätevästi pyörällä, mutta tarvittaessa myös bussiyhteydet ovat hyvät.

Avaran vuokra-asunnot Asemantaustassa

Avaran Asemantaustan pienkerrostalokohde sijaitsee viihtyisällä, puistomaisella alueella vain reilun kilometrin päässä Lahden keskustasta ja matkakeskuksesta. Upea Launeen perhepuisto monipuolisine virikkeineen on lyhyen kävelymatkan päässä. Aivan lähellä sijaitsevat myös esimerkiksi keilahalli ja kotieläinpiha. Arjen suuremmat ruokaostokset hoituvat kätevästi vaikkapa Launeen alueen marketeissa.

Avaran vuokra-asunnot Launeessa

Avaran Launeen kohteet sijaitsevat lapsiperheen näkökulmasta ihanteellisella paikalla, aivan Launeen upean perhepuiston läheisyydessä. Vain parin korttelin päässä Rahikankadun kohteesta on myös viihtyisä kotieläinpiha. Molemmat Launeen kohteemme sijaitsevat rauhallisilla paikoilla, päättyvien katujen varsilla. Arjen ostokset hoituvat kätevästi alueen marketeissa. Kivikadun kohteesta lähimpään isoon ruokakauppaan on matkaa vain parisataa metriä. Myös koulut löytyvät läheltä. Lahden keskustaan Launeen alueelta on reilut kaksi kilometriä ja matkakeskukseen noin kilometri.