Avaran vuokra-asunnot Lappeenrannassa

Vuokra-asunto on helppo ja joustava ratkaisu asumiseen.

Kansainvälisessä Lappeenrannassa asutaan matkailun ja palveluiden lähellä

Lappeenrannassa on aina lomatunnelma, sillä vierailijoita käy vuosittain jopa kaksi miljoonaa. Asukkaita Lappeenrannassa on vain noin 73 000, mutta turistit ovat tuoneet Lappeenrantaan suuren kaupungin palvelut, viihde- sekä kulttuuritarjonnan ja ostomahdollisuudet.

Lappeenranta on myös täynnä tutkittavaa, sillä Lappeenrannan linnoitus ja suurin osa Lappeenrannan historiallisista rakennuksista on auki yleisölle. Historiallisilla alueilla toimii nykyisin muun muassa museoita, ravintoloita ja myös myyjäisiä. Puhumattakaan Linnoitusniemestä avautuvista upeista maisemista, jotka kantautuvat Saimaalle. Lappeenranta on myös moderni asuinpaikka, sillä kaupunginteatteri avasi ovensa poikkeuksellisesti kauppakeskus IsoKristiinaan, tuoden kulttuurinähtävyydet urbaanisti keskelle kaikkea.

Avaran Lappeenrannan-kohteet tarjoavat asukkailleen unohtumattomia hetkiä kauniin Saimaan rannalla sekä viihtyisillä Lauritsalan ja Kariniemen alueilla. Lappeenranta on loistava vaihtoehto matkaajalle, joka haluaa nauttia ikuisesta lomatunnelmasta.

Vapaita ja vapautuvia asuntoja

Katso kaikki vapaat asuntomme

Avaran vuokra-asunnot Lappeenrannassa

Avaran Lappeenrannan-kohteissa pääset nauttimaan sekä Saimaan rauhoittavista maisemista että keskustan kattavista ostosmahdollisuuksista ja monipuolisesta kulttuuritarjonnasta. Upeasta linnoituksestaan ja kauniista satama-alueestaan tunnetussa Lappeenrannassa pikkukaupungin parhaat puolet yhdistyvät yliopistokaupungin innovatiiviseen henkeen ja turistien mukanaan tuomaan lomatunnelmaan. Avaralla on Lappeenrannassa viihtyisiä kerrostalokoteja vehreässä Kariniemessä ja aivan Saimaan kanavan tuntumassa, lapsiperheiden suosimassa Lauritsalassa.

Tutustu asuntoihin

Avaran vuokra-asunnot Kariniemessä

Vehreä Kariniemen alue sijaitsee Saimaan rannalla, neljän kilometrin päässä Lappeenrannan keskustasta. Alueella on paljon metsää ja erinomaiset ulkoilumahdollisuudet. Arjen palvelut kuten koulu, kirjasto sekä apteekki löytyvät Voisalmesta kätevän kävely- tai pyöräilymatkan päästä. Myös keskustaan on Kariniemestä hyvät yhteydet. Avaralla on Kariniemessä kerrostalokoteja kolmessa viihtyisässä taloyhtiössä.

Avaran vuokra-asunnot Lauritsalassa

Lapsiperheiden suosima Lauritsala sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien päässä, mutta rauhassa keskustan vilskeestä. Viihtyisää asuinaluetta ympäröivät upeat vesialueet. Avaran kerrostalokohteet sijaitsevat vehreän metsäalueen suojassa aivan Saimaan kanavan rannan tuntumassa. Hovinpellon päiväkotiin on matkaa kilometri, Lauritsalan kouluun puolitoista kilometriä ja Lauritsalan ruokakauppoihin noin kaksi kilometriä.