Avaran vuokra-asunnot Oulussa

Vuokra-asunto on helppo ja joustava ratkaisu asumiseen.

Oulu on teknologian ja innovaatioiden keskittymä

Oulu on osaamisen ja älyn kaupunki, jossa yhdistyvät teknologinen taitaminen ja kaunis luonto. Kaupungissa sijaitsee Suomen toiseksi suurin, noin 16 000 opiskelijan yliopisto. Lisäksi koko perheen Tietomaa tutustuttaa perheen pienimmät myös tieteen ihmeelliseen maailmaan.

Teknologian lisäksi Oulussa on kauniita vesialueita, vehreitä puistoja ja innovatiivisia palveluita. Pikkuputiikit ja kahvilat houkuttelevat asukkaita rentoutumaan moderniin ympäristöön. Oulu on myös lapsiperheen unelmapaikka, sillä Oulu on panostanut aktiivisesti lasten hyvinvointiin UNICEFin Lapsiystävällinen kunta -toimintamallillaan.

Avaran Oulun vuokra-asunnot tarjoavat monipuolista asumista moneen makuun. Oulu on täynnä mahdollisuuksia sekä kaupungin vilinää toivovalle että luonnon rauhaa arvostavalle asukkaalle.

Vapaita ja vapautuvia asuntoja

Katso kaikki vapaat asuntomme

Avaran vuokra-asunnot Oulussa

Avaran Oulun vuokrakohteissa asut Pohjois-Suomen metropolissa, meren rannalla, keskellä kaupungin tapahtumia, palveluita ja monipuolisia opiskelumahdollisuuksia. Keskustan kohteistamme sukellat suoraan kaupungin sykkeeseen, rauhallinen Talvikangas houkuttelee lapsiperheitä, ja Kaijonharjusta on kävelymatka yliopistolle. Oulunsalo on loistava valinta, jos haluat nauttia sekä luonnon rauhasta että ison kaupungin palveluista. Avaralla on Oulussa kiinnostavia kohteita myös esimerkiksi Peltolassa, Kaakkurissa, Haukiputaalla ja Linnanmaalla.

Tutustu asuntoihin

Avaran vuokra-asunnot Hiirosessa

Rauhalliselle Hiirosen-alueelle 2000-luvulla rakennetut kerrostalokohteemme sijaitsevat vajaan viiden kilometrin päässä Oulun keskustasta, keskellä hienoja metsämaisemia. Vain parinsadan metrin päässä molemmista Avaran kohteista palvelee suuri päivittäistavarakauppa. Liikkujaa hemmottelee hieno ulkoilupisto, jossa on muun muassa jalkapallokenttä, frisbeegolfrata, koirien agilityrata sekä valaistuja hiihto- ja ulkoilureittejä.

Avaran vuokra-asunnot Kaijonharjussa

Noin kuuden kilometrin päässä Oulun keskustasta sijaitseva Kaijonharju on loistava valinta esimerkiksi opiskelijalle, sillä Oulun yliopistolle on kätevä kävelymatka. Aluetta leimaavat vehreä luonto ja hienot ulkoilumaastot. Kalervontien rivitalomme sijaitsevat upealla maisemapaikalla aivan Kuivasjärven rannassa. Kaijonharjusta löytyvät kaikki arjen mukavuudet päiväkodista, peruskouluun, lukioon, kirjastoon, terveysasemaan ja päivittäistavarakauppaan. Oulun Ideaparkiin hurauttaa autolla alle kymmenessä minuutissa.

Avaran vuokra-asunnot Keskustassa

Avaralla on Oulun keskusta-alueella viihtyisiä kerrostalokohteita Pokkisen, Myllytullin ja Vanhatullin alueilla. Näissä kohteissa asut kätevän kävely- tai pyöräilymatkan päässä kaikista vireän keskustan palveluista. Myllytullin kohteet sijaitsevat alle kilometrin päässä ydinkeskustasta, mutta silti rauhassa, hyvien harrastus- ja ulkoilumahdollisuuksien tuntumassa. Myös Vanhatullin moderneissa kerrostalokohteissa yhdistyvät rauhallinen puistomainen asuinympäristö ja keskustan palveluiden välitön läheisyys. Pokkisen alueelle vuonna 2000 valmistuneessa kerrostalossamme asut samaan aikaan aivan kaupungin sykkeessä, torin tuntumassa ja lähes meren rannalla.

Avaran vuokra-asunnot Koskelassa

Koskelan kerrostalokohteemme sijaitsee aivan Niittyaron 1970-luvulla rakennetun asuntomessualueen kupeessa. Tästä rauhallisesta, vehreän luonnon ympäröimästä kohteesta pääset kätevästi pyörällä ja autolla niin yliopistolle kuin noin neljän kilometrin päähän Oulun keskustaankin. Lähin päiväkoti sijaitsee vain parinsadan metrin päässä. Kotiovelta lähtevät metsäpolut sekä kulman takana sijaitseva Niittyaron ulkoilupuisto houkuttelevat liikkumaan ja ulkoilemaan. Alueen palvelut kuten kirjasto, neuvola ja ostoskeskus ovat keskittyneet Koskelan koulun läheisyyteen, vajaan kilometrin päähän Avaran kohteesta. Linnanmaalle 2000-luvun alussa rakennettu, monipuolinen marketalue palvelee pyöräilymatkan päässä.

Avaran vuokra-asunnot Oulunsalossa

Oulunsalon Kirkonseudun kohteessamme pääset nauttimaan rauhallisesta asumisesta hyvien ulkoilureittien läheisyydessä, aivan arjen palveluiden tuntumassa. Kaikki tarvittava kirjastosta kouluun ja marketteihin löytyy kivenheiton matkan päästä. Myös matkalle lähteminen käy tästä kodista vaivattomasti, sillä Oulun lentoasemalle on vain reilut kaksi kilometriä. Kahdentoista kilometrin päähän Oulun keskustaan hurauttaa halutessaan kätevästi autolla.

Avaran vuokra-asunnot Rajakylässä

Rajakylään 2000-luvulla rakennettu kohteemme sijaitsee rauhallisella kadulla, jossa on Avaran kerrostalon lisäksi lähinnä rivitalokoteja. Metsään pääsee aivan kotiovelta, ja puolen kilometrin päässä liikkumaan houkuttelee myös Talvikkipuiston urheilukeskus. Oulun yliopistolle pyöräilee Rajakylästä viidessätoista minuutissa, eli tämä koti sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle. Myös kymmenen kilometrin päässä sijaitsevaan keskustaan on hyvät yhteydet. Arjen peruspalveluiden takia Rajakylästä ei tarvitse poistua, sillä noin puolen kilometrin säteellä Avaran kohteesta on esimekriksi koulu, päiväkoti, kirjasto, R-kioski ja kaksi päivittäistavarakauppaa.

Avaran vuokra-asunnot Talvikankaalla

Avaran Talvikankaan-alueella sijaitseva luhtitaloyhtiö on loistava valinta esimerkiksi lapsiperheelle tai metsässä viihtyvälle ulkoilijalle. Rauhallinen, 2000-luvulla rakennettu pientalovaltainen alue sijaitsee noin kahdeksan kilometrin päässä Oulun keskustasta. Arjen palvelut ovat kuitenkin lähellä, sillä puolen kilometrin päässä kohteesta löytyvät sekä päivittäistavarakauppa, päiväkoti että peruskoulu. Vehreä metsäalue alkaa aivan taloyhtiön nurkalta. Läheltä löytyvät myös leikkipuisto ja urheilukenttä.

Avaran vuokra-asunnot Toppilassa

Avaralla on merellisellä Toppilan-alueella kolme modernia kerrostalokohdetta rauhallisissa taloyhtiöissä. Kaksi kohteista sijaitsee aivan Toppilan palveluiden ytimessä: Lähes kotiovelta löytyvät esimerkiksi päivittäistavarakauppa ja päiväkoti. Koulu ja apteekkikin sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä. Asuinalueen ja meren välissä liikkumaan houkuttelee viihtyisä ulkoilualue. Kolmas Toppilan-alueen kohteemme sijaitsee Toppilansaaressa, aivan Toppilansalmen rantamaisemissa. Saaren toisella puolella, puolentoista kilometrin päässä on Oulun ylpeys, Nallikarin upea hiekkaranta.

Toppilansalmen uudiskohteemme valmistuu syyskuussa 2019 ja sen vuokraus on jo alkanut. Lue lisää upeasta uudiskohteestamme kohdesivulta.