Tampereen Härmälänrantaan nousee uusia Avara-koteja

Härmälänrannan asuinalue sijaitsee Tampereella Pyhäjärven etelärannalla Härmälän kaupunginosan naapurissa noin viiden kilometrin päässä Tampereen keskustasta. Härmälänranta on ollut suurimpia asuinrakentamisen keskittymiä Pirkanmaalla vuonna 2016. Nopeasti kehittyvä Härmälänranta tulee kasvamaan arviolta 4 500 asukkaan asuinalueeksi. Alueen välittömässä läheisyydessä sijaitsee päiväkoti, koulu, lähikauppa sekä hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Alue on kooltaan 21 hehtaaria, ja sen valmistuttua siellä on asuntorakentamista kaiken kaikkiaan 200 000 kerrosneliömetriä ja toimitiloja 18 000 kerrosneliömetriä.

Avaran uudet Härmälänrannan asunnot tulevat kahden talon yhtiöön As. Oy Tampereen Tuiskunkatu 2:een, joiden rakennustyöt ovat jo käynnissä. Asunnot ovat muuttovalmiita maaliskuussa 2018 ja tarjolle tulee monipuolisia ja eri tyyppisiä asuntoja hyvin suunnitelluilla pohjaratkaisuilla.

Härmälänrannassa palveluja kehitetään kasvan yhteisön näkökulmasta. Tästä hyvänä esimerkkinä Härmälänrannan yhteiskäyttöautopalvelu, joka tulee saataville kaikille alueen asukkaille. Tämä on oiva liikkumismuoto asukkaille, jotka tarvitsevat autoa silloin tällöin. Auto sijaitsee kivenheiton päässä uusista Avara-kodeista Lentovarikonkadulla. Yhteiskäyttöautopalvelun tavoite on vähentää asukkaiden autoilukustannuksia ja samalla pienentää autopaikkatarvetta kaupunkirakenteessa.

Mikäli olet kiinnostunut Avaran Härmälänrannan uudiskohteista, voit jättää yhteystietosi osoitteessa avara.fi/härmälänranta

Lisää vuokra-asumisesta Avaran blogissa

Skanska ja Avara sopimukseen 97 asunnon rakentamisesta Tampereen Härmälänrantaan

Skanska ja Avara sopimukseen 97 asunnon rakentamisesta Tampereen Härmälänrantaan

Avaran hallinnoima Avara Asuinkiinteistörahasto I Ky on solminut Skanskan kanssa sopimuksen 97 vapaarahoitteisen asunnon rakennuttamisesta Tampereen Härmälänrantaan

Lue lisää ›