Avaran vuokra-asunnot Turussa ja Raisiossa

Vuokra-asunto on helppo ja joustava ratkaisu asumiseen.

Katso vapaat asunnot

Turku ja Raisio tarjoavat raikasta kulttuuria ja kaupunkitunnelmaa

Suomen vanhin kaupunki ja Varsinais-Suomen keskus Turku sijaitsee Aurajoen suulla Saaristomeren kupeessa. Noin 190 000 asukkaan kaupunki on Suomen kolmanneksi suurin kaupunkialue Helsingin ja Tampereen jälkeen. Suomen ensimmäinen pääkaupunki Turku on tunnettu nykyään raikkaana kulttuuri- ja kesäkaupunkina, joka tarjoaa kirjavia virkistäytymismahdollisuuksia laidasta laitaan. Turku sopiikin mainiosti niin nuorille opiskelijoille, perheille sekä vanhemmille asukkaille monipuolisten ja kattavien asumis-, -palvelu -ja julkisliikennetarjonnan ansiosta.

Turun suosittu rajanaapuri Raisio on vain kivenheiton päässä Turusta. Matka autolla Raisiosta Turkuun taittuu alle 15 minuutissa, etäisyyden ollessa vain 7 kilometriä. Arki Raisiossa on helppoa, sillä 25 000 asukkaan kaupungissa on kaikki lähellä: Raisio tarjoaa kattavasti kaikki julkiset ja yksityiset palvelut eri ikäryhmille. Raisio mahdollistaa loistavat puitteet myös liikunnasta ja kulttuurista kiinnostuneelle, sillä kaupungissa on erilaisia urheilukenttiä, kuntoratoja ja liikuntakeskuksia. Perheellisille Raisiosta löytyy myös koulut peruskoulutuksesta lukioon asti.

Vapaita ja vapautuvia asuntoja

Katso kaikki vapaat asuntomme

Avaran vuokra-asunnot Turussa ja Raisiossa

Avara tarjoaa Turun ja Raision kohteissa asukkailleen raikasta kulttuuria ja kaupunkitunnelmaa hyvillä kulkuyhteyksillä kauniita rannikkomaisemia unohtamatta.

Tutustu asuntoihin

Avaran vuokra-asunnot Turun Martissa

Avaralla on Aurajoen rannalla Martissa vanhalle teollisuusalueelle täysin uusittuja, moderneja ja rouheita asuinkohteita. Martti sijaitsee noin kahden kilometrin päässä Turun ydinkeskustasta. Aikoinaan työläiskaupunginosana tunnettu Martti on nykyään yksi Turun hyvämaineisimmista ja tasokkaimmista asuinalueista. Martin kaupunginosan valoisat Avaran kohteet ovat olleet etenkin nuorten pariskuntien mieleen, mutta sopivat tasapuolisesti kaikenlaisille asukkaille.

Avaran vuokra-asunnot Raision keskustassa ja Kerttulassa

Avaralla on Raision Kerttulassa ja keskustassa suosittuja asuinkohteita luonnon läheisyydessä. Kerttula on Raision suurin kaupunginosa väestön perusteella. Asuinalueelta on lyhyt kävelymatka keskustan palveluihin. Kerttulassa sijaitsevat myös Kerttulan koulu, urheilukeskus sekä terveyskeskus. Kerttulan ja keskustan asuinkohteet ovat 90-luvun lopulla rakennettuja saunallisia sekä parvekkeellisia kerrostaloasuntoja. Kohteissa on väljästi ja viihtyisästi rakennetut omat piha-alueet, jotka nostavat asumismukavuutta kauniilla asuinalueella.