Avaran vuokra-asunnot Vantaalla

Vuokra-asunto on helppo ja joustava ratkaisu asumiseen.

Vantaa on historiallisen kaunis asuinkaupunki

Suomen neljänneksi suurin kaupunki, Vantaa, on jo 200 000 asukkaan koti. Vantaa tarjoaa asukkailleen taidetta, kulttuuria, harrastusmahdollisuuksia ja shoppailuvinkkejä. Vantaa on myös repäissyt tuomalla katutaiteen, graffitin ja performanssitaiteen Vantaan taidemuseoon, eli asennetta löytyy Helsingin ja Espoon isoveljien rinnalla.

Ilmailumuseo ja Heureka ovat koko perheen nähtävyys. Ilmailumuseo sijaitsee Helsinki-Vantaan lentokentän vierellä ja se esittelee pääosin suomalaisten suunnittelemia ja käyttämiä lentokoneita. Heureka taas on niin lasten kuin aikuistenkin tiedekeskus, jossa vierailija pääsee tutustumaan aina uusiin tieteen ilmiöihin.

Aikakaan ei käy tylsäksi, sillä Vantaalta löytyy kauppakeskus Jumbo sekä nautiskelijoille Viihdekeskus Flamingo. Lisäksi loistavat yhteydet takaavat varman pääsyn myös muihin shoppailu- ja viihdekeskuksiin.

Vapaita ja vapautuvia asuntoja

Katso kaikki vapaat asuntomme

Avaran vuokra-asunnot Vantaalla

Avaralla on kiinnostavia vuokra-koteja monenlaisiin tarpeisiin eri puolilla Vantaata. Suomen neljänneksi suurin kaupunki Vantaa tarjoaa asukkaillensa loistavat kulkuyhteydet sekä Helsinkiin että maailmalle, mutta myös loistavat ostosmahdollisuudet, kiinnostavaa kaupunkikulttuuria, rouheaa katutaidetta ja idyllistä luontoa. Esimerkiksi Kartanonkosken huippusuosittu kohteemme lähellä lentokenttää sopii hyvin vaativankin perheen tarpeisiin. Myyrmäen pienkerrostalokodeissamme yhdistyvät luonnon rauha ja Myyrmäen monipuolisen keskustan palvelut, ja Leinelän vuonna 2012 rakennetut kerrostaloasunnot sijaitsevat kätevästi aivan juna-aseman nurkalla.

Tutustu asuntoihin

Hiekkaharjun vuonna 2013 rakennettu kerrostalokohteemme sijaitsee rauhallisissa peltomaisemissa, kätevän kävelymatkan päässä Hiekkaharjun rautatieasemalta. Perheiden suosimalla alueella on loistavat ulkoilumahdollisuudet. Aivan lähistöllä sijaitsee esimerkiksi frisbeegolf-rata ja Hiekkaharjun urheilupuistossa pääsee esimerkiksi yleisurheilemaan ja pelaamaan palloa nurmikentillä. Arkea sujuvoittavat lähellä sijaitsevat Tikkurilan ja Koivukylän monipuoliset palvelut.

Avaralla on huippusuositulla Kartanonkosken alueella asuntoja kauniissa puutarhamaisessa miljöössä, upeassa Jugend-tyylisessä kerrostalossa. Erityisesti lapsiperheiden suosima kohde sijaitsee noin kilometrin päässä Jumbon valtavasta kauppakeskuksesta, ja esimerkiksi lentokentälle hurauttaa autolla hetkessä. Alueella on myös kansainvälinen koulu.

Vantaan Kivistö asumisen puolesta kiinnostava alue, joka tarjoaa tulevaisuudessa jopa 50 000 vantaalaiselle viihtyisää asumista lähellä työpaikkoja ja julkista liikennettä. Kivistöön rakentuu uusi värikkään uniikki kaupunkikeskusta, jonka ytimeen rakentuu myös Avaran näyttävä Colosseumin asuinrakennus. Keväällä 2020 valmistuva Topaasiaukion laidalle nouseva asuinkohde pitää sisällään 220 vuokra-asuntoa, jotka tarjoavat monipuolisesti vaihtoehtoja eri elämäntilanteisiin yksiöistä kolmioihin.

Lue lisää.

Leinelän uudella asuinalueella sijaitseva, vuonna 2012 rakennettu kerrostalokohteemme on aivan juna-aseman vieressä. Tässä kodissa pääset ulkoilemaan kauniille metsä- ja puistoalueille ja nautit monipuolisista, kävelyetäisyydellä sijaitsevista palveluista. Leinelä on erityisesti nuorten pariskuntien ja perheiden keskuudessa.

Mikkolan tilavat asuntomme sijaitsevat viihtyisällä, rauhallisella alueella luonnon keskellä, päättyvän kadun varressa. Näissä kodeissa kaikki arjen palvelut löytyvät kävelymatkan päästä, ja myös päiväkodit ja koulut ovat lähellä.

Avaran Myyrmäen pienkerrostaloasunnot sijaitsevat loistavalla paikalla, sopivan etäisyyden päässä junaradasta, idyllisen peltomaiseman laidassa. Näissä kodeissa Myyrmäen keskustan ja Myyrmannin kauppakeskuksen palvelut ovat kävelymatkan päässä, ja uuden Kehäradan ansiosta myös kulkuyhteydet ovat erinomaiset. Myyrmäen asuntomme ovatkin todella kysyttyjä erityisesti lapsiperheiden keskuudessa. Kolmikerroksisessa kerrostalossa ei ole hissiä.

Avaralla on Tammistossa viihtyisiä, hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia kerrostalokoteja, jotka sopivat hienosti esimerkiksi opiskelijalle tai nuorille pariskunnille. Vehreällä, luonnonläheisellä alueella on loistavat ulkoilumahdollisuudet, ja Vantaa-joku virtaa aivan kivenheiton päässä. Myös arjen palvelut ruokakaupoista isoihin erikoisliikkeisiin löytyvät läheltä.