Takaisin listaukseen

Yhä useampi vuokraa asunnon verkkokaupasta – Vuokraa heti -palvelu tuo asuntotarjonnan vaikka laiturin nokkaan

14.07.2021 | Lukuaika 2 min
Yhä useampi vuokraa asunnon verkkokaupasta – Vuokraa heti -palvelu tuo asuntotarjonnan vaikka laiturin nokkaan

Asunnon vuokraaminen suoraan verkkokaupasta yleistyy vauhdilla. Avaran uudessa Vuokraa heti -palvelussa jo yli 40 % asiakkaista valitsi etävuokrausmahdollisuuden. Etävuokrauksessa helppous ja luotettavuus ratkaisevat paljon.

Suuri osa vuokra-asunnoista välitetään perinteisten asuntonäyttöjen ja vuokrahakemusten kautta. Suurissa kaupungeissa ja suosituilla alueilla vuokralaisten keskinäinen kilpailu on kovaa, näyttöihin ja hakemusten täyttämiseen kuluu aikaa ja vaivaa, eikä varmuutta asunnosta siltikään saa nopeasti.

Avaran Kalasatamaan loppuvuodesta valmistuvassa kohteessa käytössä Vuokraa heti -palvelu-1

Vaihtoehtona vuokrasopimus tässä ja nyt – hyvät kuvat ja kattavat tiedot helpottavat päätöksentekoa

Avaran uudessa Vuokraa heti -palvelussa asunnon voi vuokrata silloin kun itselle sopii. Asuntoihin ja niiden ympäristöön palveluineen voi tutustua kattavasti ja kun sopiva asunto löytyy, tehdään vuokrasopimus verkossa saman tien. Sopimus allekirjoitetaan verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Palveluiden hankkiminen verkkokaupasta arkipäiväistyy asumisessa. Tarjonta monipuolistuu koko ajan ja vaihtoehtoja on erilaisiin asumisen tarpeisiin ja elämäntilanteisiin. Asunnoista, alueesta ja palveluista on monipuoliset tiedot. Kaikista asunnoista on laadukkaat kuvat sekä monista myös virtuaaliesittely. Vuokrattavana olevan asunnon ”toimitusaika” on nopea: muuttamaan pääsee jo seuraavana arkipäivänä, Avaran vuokrauspäällikkö Leena Häkkänen kertoo.

Vuokraus onnistuu vaikka toiselta puolelta Suomea

Vuokraa heti -palvelun nopeus, vaivattomuus ja varmuus sopivat erityisen ihmiselle, joka etsii asuntoa toiselta paikkakunnalta tai haluaa tehdä asiat tehokkaasti, mutta huolellisesti.

– Nyt alussa palveluumme tulee kymmeniä asuntoja kuukaudessa ja määrä kasvaa tulevaisuudessa. Vuoden loppuun mennessä palvelu kattaa koko vapaarahoitteisen vuokra-asuntokantamme eli yli 3 000 asuntoa. Myös halutut vapaarahoitteiset uudiskohteemme, joihin pääsee muuttamaan heti valmistumispäivänä, vuokrauspäällikkö Leena Häkkänen jatkaa.

Verkkokaupan helppous sopii nykypäivään. Erityisesti opiskelijat, työpaikan sijainnin perusteella muuttavat tai juuri tietynlaista asuntoa etsivät ovat löytäneet vuokra-asuntojen verkkokaupan.

Avaran Vuokraa heti -palvelu pähkinänkuoressa

  • Vuokraajan tulee olla täysi-ikäinen ja luottotietojen kunnossa
  • Sopimus allekirjoitetaan verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella
  • Vuokrasopimus on pääsääntöisesti toistaiseksi voimassa oleva, irtisanomisaika 1 kuukausi
  • Sisäänmuutto jo seuraavana arkipäivänä tai kun asunto valmistuu
  • Asunnon suositusta uudiskohteesta voi vuokrata jo rakentamisaikana
  • Palvelun löydät osoitteessa https://oma.avara.fi
Lisätietoja antavat:

Toimitusjohtaja Mika Savolainen, puh. 040 098 6526
Leasing Manager Leena Häkkänen, puh. 044 774 597
Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@avara.fi

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Kaikki artikkelit