Kiinteistö­varallisuuden johtaminen

Aktiivista ja tuottavaa varainhoitoa

Kiinteistö­varainhoidon palvelut

Kiinteistövarallisuuden johtamisen palvelumme toteuttaa sijoitusstrategiaasi ennakoivasti, aktiivisesti ja läpinäkyvästi. Kiinteistöliiketoiminnan koko arvoketjun hallinta tekee arvonluontikyvystämme erityisen.

Huolehdimme kokonaisvaltaisesti kiinteistösijoituksen tuottavuudesta, hallinnosta ja kehittämisestä sijoitusstrategian mukaisesti. Raportoimme kattavasti sijoitusten arvon ja tuoton kehityksestä ja ennustamme analyyttisesti tulevaa kehitystä eri ulottuvuuksilla ja vaihtoehdoilla tarkasteluna.

tikkukuja web

Tietoon perustuvaa näkemystä

Avaralla on pitkäaikainen kokemus kiinteistösijoitusten johtamisesta sekä vahva osaaminen ja saavutukset niin salkunhoidosta kuin kiinteistöjen kannattavuuden aktiivisesta kehittämisestä. Johdamme varallisuutta kattavalla analyysiin pohjautuvalla tiedolla ja vahvaa alan kokemustamme hyödyntäen.

Vastuullista tuottoa

Vastuullisuus on mukana kiinteistövarallisuuden johtamisen kaikissa vaiheissa. Otamme huomioon ympäristöasioiden ja energiatehokkuuden lisäksi sosiaalisen ja taloudellisen vastuun näkökulmat. Ympäristö- ja energiasäästöt tarkoittavat parempaa tuottoa sijoittaja-asiakkaillemme sekä parempaa asumista asukkaillemme.

Olemme allekirjoittaneet YK:n vastuullisen sijoittamisen periaatteet (PRI) vuonna 2019. Nämä toimintaamme ohjaavat ulkoiset periaatteet huomioivat ympäristöön, yhteiskuntaan ja hyvään hallintotapaan liittyvät tekijät (ESG).

Johdettu kiinteistö­varallisuus (mrd. €)

Johdetun kiinteistövarallisuuden arvo (AUM) 31.12.

Asuntovarallisuus painottuu Suomen kasvukeskuksiin

Asuntovarallisuuden arvon jakauma 31.12.2023

Ota yhteyttä

people-tuomas-rantsi
Tuomas Rantsi

COO and CDO, Partner