Kiinteistö­johtaminen

Tyytyväiset asukkaat ja kiinteistöt

Kiinteistö­johtamisen palvelut

Kiinteistöjohtaminen on meille enemmän kuin vain erinomaisuutta kiinteistöjen elinkaarihallinnassa sekä teknisessä ja hallinnollisessa isännöinnissä. Hyvän asumiskokemuksen aktiivinen johtaminen vuokrausliiketoiminnassa on ratkaiseva osa parasta kokonaistuottoa tavoiteltaessa.

Kiinteistöjohtamisen palvelumme kattavat asuntojen vuokraustoiminnan ja asiakaspalvelun sekä kiinteistöjen teknisen ja hallinnollisen isännöinnin. Toimintamallimme vahvuus perustuu kiinteistöjohtamisen sekä asiakaskokemuksen ja kiinteistövarallisuuden johtamisen saumattomaan, lisäarvoa tuottavaan yhdistelmään.

Asiakaskokemus ytimessä

Tavoitteemme on alan paras kiinteistöjen asukkaiden ja omistajien asiakaskokemus. Seuraamme asiakastyytyväisyyttä asumisen kaikissa vaiheissa ja hyödynnämme tietoa jatkuvassa parantamisessa. Palvelemme asiakkaita eri kanavissa yksilöllisesti, ystävällisesti ja nopeasti. Avaran toimintatavat ovat samanlaiset kaikkialla Suomessa, mikä tarkoittaa tasalaatuisuutta palveluissamme.

Palvelut

  • Kiinteistöjen elinkaarihallinta ja johtaminen
  • Asumisen asiakkuuksien johtaminen
  • Vuokraustoiminta ja asiakaspalvelu
  • Taloushallinnon johtaminen
  • Tekninen isännöinti
  • Korjaushankkeiden projektijohtaminen
Avara-Sijoittaa-Kaupunkiasumiseen
Avara-Sijoittaminen-Suomessa

Johdamme tiedolla

Kiinteistöjohtamisen palvelumallimme arvo perustuu digitalisaation tuottamaan prosessitehokkuuteen sekä datan avulla tuotettavaan parhaaseen mahdolliseen ymmärrykseen kiinteistöistä ja asiakkaista. Tavoitteemme on olla edelläkävijä tiedolla johtamisessa.

Valtakunnallisesti tehokas - paikallisesti palveleva

Valtakunnallisesti paikallinen toimintamallimme yhdistää keskitetyn palvelutuotannon ja -hankinnan mittakaavaedut paikalliseen kiinteistöjen teknisen ylläpidon ja asukkaiden palveluun. Toimimme noin 40 paikkakunnalla Helsingin, Lahden, Jyväskylän, Tampereen ja Oulun seudulla. 

Tuotamme keskitetysti kohteiden asiakaspalvelun, vuokrauksen ja markkinoinnin, taloushallinnon sekä kiinteistöjen teknisen hallinnoinnin ja elinkaaren johtamisen palvelut. Paikallisesti huolehdimme teknisen kunnossapidon ja huollon onnistumisesta sekä asukkaiden palvelusta.