Matkalla kotiin

Luotettavaa vuokra-asumista kaikkiin elämäntilanteisiin

Siirry asuntohakuun
kylpeminen_940x600

Tervetuloa kotiin

Toivomme, että viihdyt vuokrakodissasi joka päivä, vuodesta toiseen. Asukkaiden sivuilta löydät kaikki tarvittavat tiedot asumisesta Avaralla aina asiakaspalvelun yhteystiedoista hyödyllisiin vuokra-asumisen vinkkeihin.

Avaran asiakaspalvelu palvelee sinua kiinteistöjen vuokraukseen, ylläpitoon, isännöintiin ja kaikkiin asumisen palveluihin liittyvissä asioissa.

020 611 4400
ma-pe 8.30-15.30
avara@avara.fi

Asukkaille

*Puheluiden hinta pvm/mpm.

edut-joustavaa-luotettavaa

Joustavaa ja luotettavaa vuokra-asumista

Vuokra-asunto on helppo ja joustava ratkaisu asumiseen. Vuokralaisena sinun ei tarvitse huolehtia remonteista, yhtiökokouksista tai muista omistusasujaa kuormittavista toimista. Avaralla voit luottaa, että vuokranantaja hoitaa omat velvollisuutensa ja sinä voit keskittyä huolettomaan asumiseen.

edut-ympari-suomen

Monipuolisia ja viihtyisiä vuokrakoteja ympäri Suomen

Viihtyisät ja nykyaikaisesti varustellut vuokrakotimme ovat laadukkaita ja niitä löytyy aina eteläisimmästä Suomesta Rovaniemelle asti. Asuntovalikoimastamme löytyy tällä hetkellä lähes 8.000 korkeatasoista vuokra-asuntoa.

edut-asunnotvaihto

Helpot asunnonvaihto-
mahdollisuudet

Avaralla voit vaihtaa helposti asunnosta toiseen elämäntilanteen muuttuessa. Pyrimme tekemään asunnonvaihdon sinulle mahdollisimman helpoksi oli kyse sitten suuremman asunnon löytämisestä tai muutosta toiselle paikkakunnalle.