Takaisin listaukseen

Avara syventää yhteistyötä Aitoenergian kanssa

13.03.2024 | Lukuaika 2 min
Avara syventää yhteistyötä Aitoenergian kanssa

Myös nämä kolme Avaran vuokrataloa Jyväskylän Palanderinkadulla siirtyvät kaukolämmöstä maalämpöön vielä tämän vuoden aikana.

Maalämpö palveluna tukee kustannustehokkuutta ja vähähiilistä asumista

Avara ja Aitoenergia ovat sopineet maalämpöpalvelun toteuttamisesta kahdeksaan Jyväskylässä sijaitsevaan kiinteistöön. Hanke vahvistaa Avaran ja Aitoenergian aiempaa tuloksellista yhteistyötä. Viime vuonna Aitoenergian maalämpöpalvelu otettiin käyttöön neljässä Avaran kiinteistössä pääkaupunkiseudulla.

"Olemme sitoutuneet asumisen ilmasto- ja ympäristökuormituksen sekä energiakustannusten pienentämiseen. Maalämpö palveluna tukee taloudellisia ja ekologisia tavoitteitamme kestävällä ja vaikuttavalla tavalla. Olemme tyytyväisiä Aitoenergian kokonaisvaltaiseen ja vaivattomaan palveluun maalämmön käyttöönotosta läpi koko elinkaaren", sanoo Avaran liiketoimintajohtaja Tuomas Rantsi.

Avaran toiminta keskittyy isoihin kasvukeskuksiin, joissa laadukkaiden ja asukkaiden tarpeita vastaavien vuokra-asuntojen tarve on suurin. Jyväskylän kohteissa kaukolämpö vaihdetaan maalämpöön vuoden 2024 aikana. Aitoenergia vastaa kaikesta maalämpöpalvelun käyttöönottoon liittyvästä mukaan lukien asukastiedottamisen. 

"Asukkaiden hyvinvointi ja tyytyväisyys ovat Avaralle ensisijaisen tärkeitä ja toimintamme kulmakiviä. Tämän vuoksi olemme panostaneet merkittävästi asukasviestintään. Saamamme positiivinen palaute aiemmasta maalämpöhankkeesta Aitoenergian kanssa vahvisti haluamme jatkaa yhteistyötä", kiittää Viveca Seppänen, Senior Asset Manager, Avara.

Aitoenergian maalämpöpalvelu on uraauurtava tapa laajentaa maalämmön käyttöä.  Se mahdollistaa maalämmön hyödyt kaikkien ulottuville – kustannustehokkaasti ja vaivattomasti. Aitoenergialla on Suomen kattavin kokemus maalämmön elinkaaren hallinnasta.

"Olemme hyvin iloisia Avaran päätöksestä syventää yhteistyötä Aitoenergian kanssa. Maalämpö palveluna on järkevä vaihtoehto, myös kaupungeissa, joissa kaukolämmön hinta on edullinen", toteaa Aitoenergian toimitusjohtaja Tuomas Humalajoki.

Lisätietoja

Tuomas Rantsi, liiketoimintajohtaja, Avara, tuomas.rantsi@avara.fi, p. 040 838 5276
Tuomas Humalajoki, toimitusjohtaja, Aitoenergia, tuomas.humalajoki@aitoenergia.fi, p. 050 571 4041

 

Avara on Suomen johtava asuinkiinteistösijoitusten sijoitus- ja omaisuudenhoitoyhtiö, jonka johdettavana valtakunnallisesti on noin 1,2 miljardin euron arvoinen asuinkiinteistöomaisuus. Avara toimii arvostettuna, luotettavana ja vastuullisena strategisena kumppanina sijoittajille, jotka haluavat sijoittaa asuinkiinteistöihin Suomessa. 

Aitoenergian maalämpöpalvelu on uraauurtava tapa laajentaa maalämpöjärjestelmien käyttöä sekä hallita niiden elinkaari. Maalämpö on uusiutuva lämmönlähde, joka parantaa merkittävästi kiinteistön energiatehokkuutta. Maalämpöpalvelu on elinkaarikustannuksiltaan edullisin vaihtoehto. Maan lämpöä joka kotiin - kustannustehokkaasti ja vaivattomasti. www.aitoenergia.fi