Rastila

Helsinki

Merellisen alueen keskellä

Helsingin Vuosaaressa Rastilan asuinalueella, aivan merenrannan tuntumassa sijaitsee Avaran Retkeilijänkadun uutuuskohde, jonka 88 asuntoa vastaavat monipuolisiin eri asumisen tarpeisiin.

Trendikkäät materiaaliratkaisut ja modernit kodinkoneet täyttävät vaativatkin vuokra-asumisen tarpeet. Alueen yleiseen vuokratasoon verraten kilpailukykyisen hintaiset Avaran huoneistot tarjoavat asukkaille vaihtoehtoja 28-neliöisistä yksiöistä aina 89-neliöisiin neljän huoneen asuntoihin, jossa tilaa riittää loistavasti myös isommalle perheelle.

Avara-Rastila-Helsinki-Metro

Modernia ja nykyaikaista rakentamista loistavalla sijainnilla

Merellinen Rastila on loistava asuinpaikka sekä nuorelle ja aktiiviselle yksinasujalle, että rauhaa ja käytännöllisyyttä arvostavalle perheelliselle. Rastilan metroasemalle on vain 5 minuutin kävelymatka. Metrolla pääset Itäkeskukseen 5 minuutissa ja Helsingin keskustaan 20 minuutissa.

Retkeilijänkatu on lähellä Itä-Helsingin laajinta ja monipuolisinta Uutelan ulkoilualuetta, jossa on merenrantaa, metsää, soita ja niittyjä retkeiltäväksi. Uutelan alueella on myös viljelypalsta-alue, Skatan tila sekä vanhaa huvila-asutusta. Kesäisin pääsee nauttimaan Aurinkolahden upeasta uimarannasta, joka sijaitsee vain kivenheiton päässä kohteesta.

Kaupunginosasta löytyy myös läheltä merkittävimmät palvelut, kuten koulut, päiväkodit ja päivittäistavarakaupat.

Retkeilijänkadun kohteet kuuluvat Avaran Asuinkiinteistörahasto I ja Vuokrakodit I -rahastoihin.

Lue lisää
Avara-Rastila-Retkeilijankatu-Vuokra-Asunnot
Avara-Rastila-Retkeilijankatu-15-yksio-olohuone