Avaran vuokra-asunnot Espoossa

Vuokra-asunto on helppo ja joustava ratkaisu asumiseen.

Espoo on historiallisen kaunis asuinkaupunki

Espoo asuttaa yli 260 000 asukasta ja onkin Suomen toiseksi suurin kaupunki. Lisäksi Espoo jatkaa kehittymistään ja kasvaakin huimalla vauhdilla. Tuoreen kansainvälisen vertailututkimuksen mukaan Espoo on koko Euroopan kestävin kaupunki niin taloudellisilla, sosiokulttuurisilla kuin ekologisilla mittareilla mitattuna.

Yksi merkittävin kehitysaskel oli Länsimetron valmistuminen vuonna 2017. Länsimetro helpottaa kulkemista Helsingin ja Espoon välillä, muodostaen vieläkin tehokkaamman kulkuyhteyden niin espoolaisille kuin helsinkiläisillekin. Metrolinjan jatke Matinkylästä Kivenlahteen valmistuu arvioiden mukaan vuonna 2022.

Kehittämisen lisäksi Espoo on tieteen ja kansainvälisten yritysten keskus, puhumattakaan laajasta kulttuurivalikoimasta. Muun muassa Espoon kulttuurikeskus on kaupungin tärkeimpiä taiteen näyttämöitä. Espoon kaupunginteatteri tarjoaa myös niin kansainvälisiä kuin kotimaisia näytöksiä.

Kohteen vapaita asuntoja

Katso vapaita asuntoja

Avaran vuokra-asunnot Espoossa

Suomen toiseksi Suurin kaupunki Espoo on viidestä kaupunkikeskuksesta muodostuva menestyvä ja monipuolinen verkostokaupunki. Espoo tarjoaa asukkaillensa kaikki suomalaisen asumisen parhaat puolet upeista merenrantamaisemista suuren kaupungin kulttuuri- ja palvelutarjontaan sekä maaseutumaiseen luonnon rauhaan. Avaralla on Espoossa viihtyisiä kohteita dynaamisen Espoon keskuksen läheisyydessä ja Pohjois-Espoon rauhassa, perheiden suosimalla Niipperin alueella.

Tutustu asuntoihin

Lisätiedot

avara-avatar

Avara asuntovuokraus

Avaralla on kolme kohdetta vehreällä Kiltakallion alueella, aivan Espoon keskuksen tuntumassa. Monipuolisten palveluiden ja hyvien kulkuyhteyksien lähellä sijaitsevat rivitalo- ja kerrostaloasuntomme sopivat monenlaisten perheiden tarpeisiin. Esimerkiksi liikunnalliselle perheelle on tarjolla monipuolisia urheiluaktiviteetteja, ympäröivät metsäalueet mahdollistavat luonnossa rauhoittumisen, ja kauppakeskus Entresseen on alle kilometrin kävelymatka.

Joulukuussa 2016 valmistuneessa 74 vuokrakodin kohteessa Mestarinkadulla Espoon Leppävaarassa on tarjolla asuntoja yksiöistä suurempiin perheasuntoihin. Mestarinkadu sijaitsee aivan Leppävaaran aseman kupeessa, josta on kävelymatka kauppakeskus Sellon palveluihin. Leppävaarassa sijaitsee myös Espoon suurin urheilupuisto lukuisine urheilumahdollisuuksineen. Uusimpana mahdollisuutena vastaremontoitu uimahalli, jonka yhteydessä toimii kesäisin auki oleva maauimala.

Mestarinkadun asuntojen suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota ekologisuuteen, kestävään kehitykseen ja asumismukavuuteen. Mestarinkadun kerrostaloyhtiö käsittää kolme taloa, joiden välissä on viihtyisät sisäpihat. Asuinhuoneiden lattiamateriaali on puukuvioitu laminaatti, seinät on maalattu valkeiksi poikkeuksena olohuoneen yksi tehostevärillä maalattu seinä. Keittiöissä on keraaminen liesi, jää-pakastinkaappiyhdistelmä ja astianpesukone. Viihtyisät pesutilat on laatoitettu keraamisilla laatoilla. Ikkunoissa on sälekaihtimet ja suurin osa parvekkeista on lasitettuja. Lisäksi taloyhtiössä on asukkaiden käytössä oleva autohalli, joka sijaitsee rakennuksen alla. Asunnot ovat kaikilta osin savuttomia.

Avaralla on perheiden suosimalla, vehreällä Muuralan alueella tilavia luhtitalo- ja rivitaloasuntoja. Viihtyisä pieni taloyhtiö sijaitsee rauhallisella paikalla päättyvän kadun varrella. Kouluun ja päiväkotiin on lyhyt matka, ja puolen kilometrin päästä löytyy myös iso päivittäistavarakauppa. Espoon keskuksen monipuoliset palvelut ovat vajaan kahden kilometrin päässä. Alueelta on hyvät bussiyhteydet.

Rauhallisen Niipperin alueen kysytyt rivitaloasuntomme sopivat erityisen hyvin autoilevan lapsiperheen tarpeisiin. Luonnonläheisen, omistusasuntovaltaisen pienataloalueen palvelut paranevat ja lisääntyvät koko ajan. Niipperin koulu sijaitsee aivan nurkan takana. Harrastusmahdollisuuksia tarjoaa vehreän luonnon lisäksi esimerkiksi lähistöllä sijaitseva golfkenttä. Helsingin keskustaan Niipperistä ajaa tunnin.

Vauhdilla uudistuvalle Suvelan Kirstinharjun asuinalueelle rakentuu vuoden 2022 aikana 179 laadukasta Avaran vuokra-asuntoa osoitteeseen Kirstinmäki 6. Ensimmäiset 87 asuntoa valmistuvat tammikuussa A- ja B-taloihin, loput 91 asuntoa ovat muuttovalmiina C- ja D-taloissa kesän aikana. 

Kirstinharjun uudet vuokrakodit sijaitsevat monipuolisten palveluiden sekä erinomaisten liikenneyhteyksien äärellä Turunväylän eteläpuolella. Alle 500 metrin päästä kotiovelta löytyy ruokakauppa, ala- ja yläkoulu sekä useampi päiväkoti ja bussipysäkki. Noin 10 minuutin kävelymatkan päässä olevalta juna-asemalta matkustaa reilussa 20 minuutissa Helsingin keskustaan. Juna-aseman läheisyydessä sijaitsevassa kauppakeskus Entressessä on laaja valikoima isojen ketjujen liikkeitä sekä pieniä erikoisliikkeitä. Ostosmahdollisuuksien lisäksi kauppakeskuksesta löytyy kahvila- ja ravintolapalveluita sekä kirjasto. 

Lue lisää täältä. 

Avaralla on Tuomarilan rautatieaseman läheisyydessä viihtyisiä vuokrakoteja moniin erilaisiin tarpeisiin. Pienet kerrostaloasuntomme sopivat hyvin esimerkiksi yksineläjälle tai pariskunnalle, kun taas perhe viihtyy hyvin tilavissa rivitalokodeissamme. Espoon keskuksen monipuoliset palvelut sijaitsevat reilun puolentoista kilometrin päässä, ja esimerkiksi päiväkoti ja päivittäistavarakauppa löytyvät aivan lähistöltä. Alueen vehreä ympäristö houkuttelee luontoon ja liikkumaan.