<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1728016034151965&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Avaran vuokra-asunnot Espoossa

Siirry asuntohakuun

Espoo on historiallisen kaunis asuinkaupunki

Espoo asuttaa yli 260 000 asukasta ja onkin Suomen toiseksi suurin kaupunki. Lisäksi Espoo jatkaa kehittymistään ja kasvaakin huimalla vauhdilla. Tuoreen kansainvälisen vertailututkimuksen mukaan Espoo on koko Euroopan kestävin kaupunki niin taloudellisilla, sosiokulttuurisilla kuin ekologisilla mittareilla mitattuna.

Yksi merkittävin kehitysaskel oli Länsimetron valmistuminen vuonna 2017. Länsimetro helpottaa kulkemista Helsingin ja Espoon välillä, muodostaen vieläkin tehokkaamman kulkuyhteyden niin espoolaisille kuin helsinkiläisillekin. Metrolinjan jatke Matinkylästä Kivenlahteen valmistuu arvioiden mukaan vuonna 2022.

Kehittämisen lisäksi Espoo on tieteen ja kansainvälisten yritysten keskus, puhumattakaan laajasta kulttuurivalikoimasta. Muun muassa Espoon kulttuurikeskus on kaupungin tärkeimpiä taiteen näyttämöitä. Espoon kaupunginteatteri tarjoaa myös niin kansainvälisiä kuin kotimaisia näytöksiä.

Vapaat vuokra-asunnot Espoossa

Katso kaikki Espoon kohteet

Avaran vuokra-asunnot Espoossa

Suomen toiseksi Suurin kaupunki Espoo on viidestä kaupunkikeskuksesta muodostuva menestyvä ja monipuolinen verkostokaupunki. Espoo tarjoaa asukkaillensa kaikki suomalaisen asumisen parhaat puolet upeista merenrantamaisemista suuren kaupungin kulttuuri- ja palvelutarjontaan sekä maaseutumaiseen luonnon rauhaan. Avaralla on Espoossa viihtyisiä kohteita dynaamisen Espoon keskuksen läheisyydessä ja Pohjois-Espoon rauhassa, perheiden suosimalla Niipperin alueella.

Espoon keskus

Avaran vuokra-asunnot Espoon keskuksessa

Avaralla on kolme kohdetta vehreällä Kiltakallion alueella, aivan Espoon keskuksen tuntumassa. Monipuolisten palveluiden ja hyvien kulkuyhteyksien lähellä sijaitsevat rivitalo- ja kerrostaloasuntomme sopivat monenlaisten perheiden tarpeisiin. Esimerkiksi liikunnalliselle perheelle on tarjolla monipuolisia urheiluaktiviteetteja, ympäröivät metsäalueet mahdollistavat luonnossa rauhoittumisen, ja kauppakeskus Entresseen on alle kilometrin kävelymatka.

Muurala

Avaran vuokra-asunnot Muuralassa

Avaralla on perheiden suosimalla, vehreällä Muuralan alueella tilavia luhtitalo- ja rivitaloasuntoja. Viihtyisä pieni taloyhtiö sijaitsee rauhallisella paikalla päättyvän kadun varrella. Kouluun ja päiväkotiin on lyhyt matka, ja puolen kilometrin päästä löytyy myös iso päivittäistavarakauppa. Espoon keskuksen monipuoliset palvelut ovat vajaan kahden kilometrin päässä. Alueelta on hyvät bussiyhteydet.

Niipperi

Avaran vuokra-asunnot Niipperissä

Rauhallisen Niipperin alueen kysytyt rivitaloasuntomme sopivat erityisen hyvin autoilevan lapsiperheen tarpeisiin. Luonnonläheisen, omistusasuntovaltaisen pienataloalueen palvelut paranevat ja lisääntyvät koko ajan. Niipperin koulu sijaitsee aivan nurkan takana. Harrastusmahdollisuuksia tarjoaa vehreän luonnon lisäksi esimerkiksi lähistöllä sijaitseva golfkenttä. Helsingin keskustaan Niipperistä ajaa tunnin.

Tuomarila

Avaran vuokra-asunnot Tuomarilassa

Avaralla on Tuomarilan rautatieaseman läheisyydessä viihtyisiä vuokrakoteja moniin erilaisiin tarpeisiin. Pienet kerrostaloasuntomme sopivat hyvin esimerkiksi yksineläjälle tai pariskunnalle, kun taas perhe viihtyy hyvin tilavissa rivitalokodeissamme. Espoon keskuksen monipuoliset palvelut sijaitsevat reilun puolentoista kilometrin päässä, ja esimerkiksi päiväkoti ja päivittäistavarakauppa löytyvät aivan lähistöltä. Alueen vehreä ympäristö houkuttelee luontoon ja liikkumaan.

Lisää vuokra-asumisesta Avaran blogissa