Avaran vuokra-asunnot Joensuussa

Vuokra-asunto on helppo ja joustava ratkaisu asumiseen.

Monipuolinen Joensuu on asuinpaikka vaativampaankin makuun

Itä-Suomen toiseksi suurin kaupunki on 75 000 asukkaan monipuolinen kotipaikka. Joensuu tarjoaa niin rentoa festaritunnelmaa kuin myös maaseudun rauhaa joen varrella. Monipuolisuus näkyy Joensuun tarjoamissa palveluissa ja kaupungin kattavat koulutus- ja kulttuuritarjonta vetävät puoleensa.

Joensuu sopii jokaiselle elämänvaiheesta riippumatta. Perheille on paljon tapahtumia, kuten esimerkkinä aikuisten Ilosaarirockista muunneltu lasten versio, Vekararock. Opiskelijat taas saavat nauttia laadukkaasta opetuksesta Itä-Suomen yliopistossa ja Karelia-ammattikorkeakoulussa. Joensuu on myös ulkoilukaupunki, joka tarjoaa laajasti retkeilyreittejä jopa ydinkeskuksesta alkaen.

Avaran Joensuun-kohteet ovat omiaan niin opiskelijoille, perheille ja kulttuuria rakastaville asukkaille. Joensuu yhdistää aktiivisen elämän yhteen rennon ja rauhaisan asumisen kanssa.

Vapaita ja vapautuvia asuntoja

Katso kaikki vapaat asuntomme

Avaran vuokra-asunnot Joensuussa

Itä-Suomen toiseksi suurimmassa kaupungissa Joensuussa ison kaupungin palvelut ja kattavat koulutusmahdollisuudet yhdistyvät idyllisiin rantamaisemiin ja maaseudun rauhaan. Avaran Joensuun vuokrakodit tarjoavat viihtyisiä vaihtoehtoja monenlaisiin asumisen tarpeisiin. Rauhaa kaipaavalle perheelle ihanteellisia asuinalueita ovat esimerkiksi Hammaslahti ja Karsikko. Mukavuutta ja hyviä yhteyksiä arvostavan opiskelijan taas kannattaa tutustua esimerkiksi Niinivaaran kohteeseemme.

Tutustu asuntoihin

Avaran vuokra-asunnot Hammaslahdessa

Hammaslahden saunalliset rivitalokodit sijaitsevat maaseudun rauhassa, keskellä idyllistä metsä- ja peltomaisemaa. Entisen Pyhäselän kunnan keskustaajamasta Hammaslahdesta on Joensuun keskustaan matkaa noin 25 kilometriä. Omalta kylältä, muutaman sadan metrin päästä löytyvät kuitenkin arjen kattavat peruspalvelut ruokakaupoista terveysasemaan, kirjastoon, päiväkotiin ja kouluihin aina lukioon asti. Parin sadan metrin päässä sijaitsevien Hammaslahden ja Pyhäselän koulujen yhteydessä on kuntosalit ja Pyhäselän koulun pihalta pääsee kätevästi frisbee-golfradalle. Hammaslahdessa on myös esimerkiksi viihtyisiä leikkipuistoja ja koirapuisto.

Avaran vuokra-asunnot Karsikossa

Suosittu pientalovaltainen Karsikon alue sijaitsee noin neljän kilometrin päässä Joensuun keskustasta, Pielisjoen etelärannalla. Avaralla on alueella useita viihtyisiä rivitalokohteita. Valkamantien ja Ojalehdontien asunnot sijaitsevat aivan Pielisjoesta haarautuvan Iiksenjoen tuntumassa, ihanteellisella paikalla esimerkiksi melonnan harrastajalle. Karsikossa on myös uimaranta. Arkea helpottavat alueen kattavat palvelut, kuten kävelymatkan päässä sijaitsevat isot ruokakaupat, terveysasema, päiväkoti, ala- ja yläkoulut sekä kirjasto.

Avaran vuokra-asunnot Kontiolahdessa

Kontiolahden saunalliset rivitalokodit sijaitsevat idyllisissä maaseutumaisemissa, vajaan kymmenen kilometrin päässä Joensuun keskustasta. Ympärillä oleva luonto tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet virkistäytymiseen ja ulkoiluun. Alueella on myös hyvät päivittäispalvelut. Esimerkiksi isot päivittäistavarakaupat, päiväkoti ja kirjasto sijaitsevat kilometrin säteellä Avaran kohteesta. Lehmon kouluun on matkaa vajaat kaksi kilometriä.

Avaran vuokra-asunnot Niinivaarassa

Suositulla Niinivaaran alueella sijaitsevat Avaran saunalliset kerrostalokaksiot ovat ihanteellinen valinta esimerkiksi mukavaa asumista arvostavalle opiskelijalle. Niinivaarasta on yliopistolle alle kahden kilometrin kätevä pyörämatka, ja Joensuun keskusta sekä rautatieasema sijaitsevat alle kilometrin päässä. Pielisjoen rantaan on puoli kilometriä ja Ilosaareenkin alle kilometri. Lähimmät ruokakaupat löytyvät aivan kulman takaa. Keskussairaalakin on kävelymatkan päässä, eli kohde sopii hyvin myös sairaalassa työskentelevälle.

Avaran vuokra-asunnot Noljakassa

Avaralla on Joensuun suurimpiin kaupunginosiin kuuluvassa Noljakassa viihtyisiä vuokra-asuntoja sekä pienkerrostaloyhtiöissä, rivitaloyhtiöissä että yhdessä suuremmassa kerrostalossa. Noljakasta on hyvät yhteydet eri puolille kaupunkia. Esimerkiksi lentokenttä sijaitsee noin kuuden kilometrin päässä, yliopisto reilun kolmen kilometrin päässä ja keskustaan on kohteesta riippuen matkaa 3-7 kilometriä. Hyvien kävely- ja pyöräteiden ansiosta matkat taittuvat kätevästi esimerkiksi polkupyörällä. Pyhäselkään rajoittuvalla alueella on loistavat ulkoilumahdollisuudet. Aavarannan ulkoilureitti houkuttelee lenkkeilemään ja luonnonsuojelualue, lintuasema ja lintutorni tutkimaan alueen kaunista luontoa. Suurin osa Avaran Noljakan kohteista sijaitsee myös aivan suositun Sinkkolan kotieläinpihan läheisyydessä. Arjen palveluista alueella on muun muassa ruokakauppoja, terveyskeskus, apteekki, päiväkoteja ja alakoulu.

Avaran vuokra-asunnot Utrassa

Kauniista puutaloistansa tunnettu Utra sijaitsee hienolla paikalla Pielisjoen rannalla, seitsemän kilometrin päässä Joensuun keskustasta. Avaralla on rauhallisella alueella viihtyisiä pienkerros- ja rivitalokohteita. Utran saarten ulkoilualue, Utran harju, tekonurmi ja frisbeegolf-rata tarjoavat asukkaille monipuoliset liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet. Ruokakaupat ja koulu ovat kaikista kohteistamme kävelymatkan päästä, mutta erityisesti Lasinpuhaltajantien kohde sijaitsee aivan ison marketin naapurissa. Myös Joensuun keskustaan on hyvät kulkuyhteydet.

Avaran vuokra-asunnot Vehkalahdessa

Vehkalahden kaunis ja rauhallinen asuinalue sijaitsee Pyhäselän rannalla, vain parin kilometrin päässä Joensuun keskustasta. Avaralla on alueella asuntoja viihtyisässä pienkerrostaloyhtiössä. Pyhäselän rantamaisemat kutsuvat uimaan ja ulkoilemaan. Talvella alueella on mahdollisuus myös avantouintiin. Vehkalahdella on iso päivittäistavarakauppa ja päiväkoti. Lähimpään alakouluun on matkaa kilometri. Myös Niinivaaran palvelut sijaitsevat kätevän kävely- tai pyörämatkan päässä.